5. Münazara Konusu : Kadınlar Mı Daha Çapkındır Erkekler Mi?

Z
  • Kullanıcı Z3yn3P
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Münazara
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Senin de başına amma çok çapkınlıkla ilgili olay gelmiş. Ama çevrendekiler öyle diye genelleme yapamazsın.

Elde edemediği erkek yoktur lafı seni ele veriyor. Evet elde edemediği erkek yoktur, çünkü erkekler güzel çirkin her kızı kabul edebilir. Nedeni de çapkın olmasıdır. Hatta çoğu zaman da hiç yoktan iyidir mantığıyla kızlarla çıkarlar.
Erkekler sazandır her kıza atlarlar bu da onların çapkınlığını gösterir.

Ben çok gezen biri değilim gezdiğimde başıma gelenleri anlatıyorum çok gezsem çok kişiyi tanısam bu örnekler dahada çoğalacak :)
Çapkınlıkla ne alakası var devir tersine döndü eskiden kızlar 2 güzel lafa kanardı şimdi ise tersi oluyor, kızlar erkekleri tavlamakta bu yüzden erkeler nedne çapkın olsun kızlar artık onlara geliyor kızlar daha çapkın olmuş işte sizin gibi şit piştle çapkınlıklarını göstermiyorlar :) Yada dediğim gibi 4 5 kişi ile çıkmakla çapkınlıklarını göstermiyorlar :)

Kırmızı grup üyelerinden Boone münazaradan silinmiştir. Diğer münazaraya katılma şansını kaybetmiştir.

Yerine birinin alınmasına gerek yok 5'e 5 kaldık zaten. :)

Kızlar daha çok çapkın evet :D sadece belli etmiyorlar ve çokta ustalar :p:D

Aslında Kırmızı Grupta Biliyor,Erkeklerin Daha Çok Çapkın OLdugunu Fakat Kural Gereği,He uzatıyorlar Hem Saçmalıyorlar. He canım He Kadınlar Çapkın,Erkeklerin Ahını Günahını Alıyoruz

Bırakta sacmalayıp sacmalamadıgımızı jurıler karar karar versın

Kızlar daha çok çapkın evet :D sadece belli etmiyorlar ve çokta ustalar :p:D

Böyle kestirip atmakla olmaz kardeşim daha kesin ve biraz daha mantıklı yorumlar gerek :)
Mesela bende senin bu yorumuna karşın şöyle yazsam;

Erkekler çok çapkın evet hem belli ediyorlar hemde çok ustalar diye bi yorum yazsam saçma olur değil mi :)

Tutturmuşsunuz kızlar çapkındır ama belli etmiyorlar. E belli etsinler o zaman be kardeşim. Neden saklıyolar bunu madem bu kadar çok yapıyorlarsa ?

Erkek adam çapkınlığını erkek gibi yapar ve gizlicek bişeyi de yoktur çünkü erkeğin çapkını normaldir.

Ona bakarsan sızde tutturmussunuz erkek bellı eder dıye
farklı bısı yok yanı. Kadınlar capkındır fakat bunu erkeklerın yaptıgı yolla yapmazlar
daha alttan gorunmeyen uolla yaparlar erkekler meydanda capkınlık yaptıkları ıcın erkekler daha capkındır dıye gozukur fakat kadınlar daha capkındır

not : Nerde bu kırmızı takım

Eğer Kadınlar Erkekler Kadar Özgüven Patlaması Yaşasaydı Emin OL Onlarda Belli Ederdi Ozaman. Genelde Kadını İhanete Ve çapkınlığa Süren Gene Erkeklerdir. Kadında Bıraktıgı Ufacık İz Bile,Kadıını Şeytan Yapabiliyor. Bilimsel olarakta Erkeklerin Daha çapkın OLdugu Ortada:)

Erkekler daha çapkındır, Bunun bir sebebide sorumluluk duygusundan kaçmak.. yani bayanla arasında duygusal bir bağ olmadan ve bunun getireceği sorumluluklardan kaçmak istiyor.. Bayanlarda bu duygusal bağ olayı daha fazla. Birkaç gün geçirdiği bir erkeğe bile hemen bağlanabilir, erkekler ise bağlanmadan çapkınlıklarına devam ederler.. :)

Erkekler daha çapkındır, Bunun bir sebebide sorumluluk duygusundan kaçmak.. yani bayanla arasında duygusal bir bağ olmadan ve bunun getireceği sorumluluklardan kaçmak istiyor.. Bayanlarda bu duygusal bağ olayı daha fazla. Birkaç gün geçirdiği bir erkeğe bile hemen bağlanabilir, erkekler ise bağlanmadan çapkınlıklarına devam ederler.. :)

Bağlanmam, inanmam ben aşka... diye devam eden Hakan Peker şarkısı bilem var :D

Zamanın kadınları zaten yaşı gelmiş işi olan askerliğini yapan erkeği havada kapmaya çalışıyor, evlenmek için. Erkekler ise bunu ertelemek için kaçıyorlar ve hayatlarının en verimli dönemlerinde evlilikle kısıtlamak istemiyorlar kendilerini. 30 a kadar yolu var denir genelde, daha sonra zamparalıklar biter ve aile kurmaya bakarlar.

Eğer Kadınlar Erkekler Kadar Özgüven Patlaması Yaşasaydı Emin OL Onlarda Belli Ederdi Ozaman. Genelde Kadını İhanete Ve çapkınlığa Süren Gene Erkeklerdir. Kadında Bıraktıgı Ufacık İz Bile,Kadıını Şeytan Yapabiliyor. Bilimsel olarakta Erkeklerin Daha çapkın OLdugu Ortada:)
Nasıl bilimsel bu ki fareler üstünde deneymi ettiler :) Bilimsel açıdan ispatlanamaz bir kere sadece gorunurde. ayıp nedir rezillik nedir bilmedikleri için yada umursamadıkları için çapkınlıklarını gösteriyorlar :)

Bağlanmam, inanmam ben aşka... diye devam eden Hakan Peker şarkısı bilem var :D

Zamanın kadınları zaten yaşı gelmiş işi olan askerliğini yapan erkeği havada kapmaya çalışıyor, evlenmek için. Erkekler ise bunu ertelemek için kaçıyorlar ve hayatlarının en verimli dönemlerinde evlilikle kısıtlamak istemiyorlar kendilerini. 30 a kadar yolu var denir genelde, daha sonra zamparalıklar biter ve aile kurmaya bakarlar.

Yonca evcimik çapkın kız şarkısıda var :p

Yahu hangi zamndan bahsediyorsun sen ya şimdiki kzıalr 13 14 de mi evleniyor etrafına bak biraz yahu 25 den sonra herkes evleniyor sen nerde kalmışssın beyfendi :) bana geçmişten bahsetme ya bütün ornek verdiğiniz 20. yüzyılda kaldı 21 . yüzyıldayız biz.

Yonca evcimik çapkın kız şarkısıda var :p

Yahu hangi zamndan bahsediyorsun sen ya şimdiki kzıalr 13 14 de mi evleniyor etrafına bak biraz yahu 25 den sonra herkes evleniyor sen nerde kalmışssın beyfendi :) bana geçmişten bahsetme ya bütün ornek verdiğiniz 20. yüzyılda kaldı 21 . yüzyıldayız biz.

Kim evleniyo cümlelerinden hiçbişey anlamıyom peri devrik cümle kurupduruyosun. Yazdıktan sonra bikez oku öyle gönder.

Erkekler evlenmek istemiyorlar, kızlar ellerinden kaçırmak için evlenmeye zorluyolar erkekleri. Asıl evlenmek eskidenmiş şimdi erkekler beraber yaşamayı tercih ediyolar kaçamaklara devam etmek için.

Kim evleniyo cümlelerinden hiçbişey anlamıyom peri devrik cümle kurupduruyosun. Yazdıktan sonra bikez oku öyle gönder.

Erkekler evlenmek istemiyorlar, kızlar ellerinden kaçırmak için evlenmeye zorluyolar erkekleri. Asıl evlenmek eskidenmiş şimdi erkekler beraber yaşamayı tercih ediyolar kaçamaklara devam etmek için.

Nerden biliyorsun isviçreli bilim adamlarımı söyledi .Tamamen sallamasyon olmuş seninki.Bunu ölçemezsin kanıt sunduklarında çoğunluğu göstermesi lazım .

Nerden biliyorsun isviçreli bilim adamlarımı söyledi .Tamamen sallamasyon olmuş seninki.Bunu ölçemezsin kanıt sunduklarında çoğunluğu göstermesi lazım .

Sizin sunduklarınız Tübitak destekli proje sonucu mu beyfendi ?

Daha önce de söyledim, yazılanlara cevap yoksa sırf yazmış olmak için yazmayınız.

Sizin sunduklarınız Tübitak destekli proje sonucu mu beyfendi ?

Daha önce de söyledim, yazılanlara cevap yoksa sırf yazmış olmak için yazmayınız.

Biz burda arkadaş ortamında tatlı bir tartışma şeklinde karşımızdakine muhattap olmaya çalışıyoruz madem sen işi çok ciddi ve insanları aşağılayacak şekilde yapcaksın bende öyle yapıyım buyur söyle hadi bu dediğin nerde yazılı çizili yoksa sen mi evlenmek istemeyip birlikte yaşamak istiyorsun arkadaşınla ? Burda yazılanların hiç birisi kesinlik içermiyor ne senin yazdıkların nede benim yazdıklarım , bu yüzden fazla kaptırma kendini herkez senin gibi olursa bu işin tadıda kalmaz zevkide ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri