5. Münazara Konusu : Kadınlar Mı Daha Çapkındır Erkekler Mi?

Z
  • Kullanıcı Z3yn3P
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Münazara
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erkekler dış görünüşte çapkın görünür fakat aslında onları çapkınlığa iten bi faktör vardır oda kadınlar
kadınlar çapkın görünmezler fakat çapkınlık kaynağıdır
çapkınlk ruhundadır fakat pek kimseye göstermez sadece hedefine kitlediği erkeğe gösterir kendini

Biz bayanlar çapkın değil demiyoruz, bunun örnekleriyle elbette bizlerde karşılaşıyoruz asıl sorun ERKEK Mİ BAYAN MI DAHA ÇAPKIN ?

Bu soruyu sokaktan 100 kişiye sorsak 80 üstü erkekler der.
Keşke deneme şansım olsaydı :D

Başka örneklere geçeyim madem hayvan örnekleri tatmin etmedi.

Evde kalmış kıza evde kalmış denir dimi. İstemediği için evlenmemiştir yada taliplisi çıkmamıştır.
Ama erkeğin evlenmemişi istemediğinden yada karşısına kimse çıkmadığı için değil, zamparalığı çapkınlığı yapmak için evlenmemiştir.

Bekarlık sultanlıktır lafı da erkekler için söylenir ve bu laf istediği kızla gönlünce takılanlar için de çok sıkça kullanılır :)

Düzgün okurmusun yazdığımı düşmek değil düşünmek yazıyo orda.
Bu Eğlence değil münazara. Eğlence bölümü geyikte.
Geyiğe aldığınız için anlaşamıyoruz zaten.
Karşımdaki nasıl davranıyorsa bize biz öyle davranıyorruz sizi tam kzıdırmak istemiyoruz :)
Hayır siz konuyu değiştiridğiniz için konuyu dağıtmak için elinizden geleni yapıyorsunuz :)

''Kadının Fendi Erkeği Yendi'' diye bir atasözümüz var kurnazlığı anlatan..
Biz kurnazlığımızı çapkınlıktada kulalnıyoruz işte .. Herkesin gozune soka soka neden çapkın oldumuzu elaleme gosterelim ki biz :) Hava atmak sizin işiniz siz çapkınlığınızla hava atmaya devam :) bzi gizliden herşeyi yapalım :)

Öncelikle konunun sınırları anlaşılmamış, kavram eksikliği var maleseff, hayvanların sadece içgüdüsel hareketleriyle yaptıklarını buraya getirip örneklemek kesinlikle yanlış, insanlar çok farklı olmasaydı şu an hepimiz birer afedersiniz (affınıza sığınıyorum amacım kimseye hakaret etmek falan değil) hayvan yada insan dışı birer varlık olarak tartışıyor olurduk, ki olmadığımıza göre vahşi yaşamdan verilen örneklerin konumuza ne kadar faydası olur...? At gözlüğü meselesine gelince; tartıştığımız konu sınırlı ve çokça kesit içermeyen bir konu, mecburen o gözlükleri koymamız gerekiyor, ki konu dışına çıkılmasın...:)

Erkekler dış görünüşte çapkın görünür fakat aslında onları çapkınlığa iten bi faktör vardır oda kadınlar
kadınlar çapkın görünmezler fakat çapkınlık kaynağıdır
çapkınlk ruhundadır fakat pek kimseye göstermez sadece hedefine kitlediği erkeğe gösterir kendini
Demişsiniz ; erkekler dış görnüşte elbette çapkın görünür, görünen göre ne hacet klavuz ? Çapkınlığa iten faktörü değil burada Çapkınlığı yapanı savunuyoruz bizde mübarek..Bak sende anlamışsın negüzel diyosun..
Akabinde kadınlar çapkın görünmezler evet, sizin bahsettiğiniz kadının bir erkeğe kafayı taktığında elde edebilme potansiyeline sahipliği çapkınlık değil.. Çapkınlığı sadece hedefine kitlediği erkeği konusuna gelirse bir çok zaman hedef olmuşluğumuz olsada bu kızların çapkınlığı değilde özgüvenliğini erkeklerin iradelerinin nekadar düşük olup kendilerine buyüzden fazasıyla güvendiğini anımsattı.. Çünkü bayanlarda bilir, onların elde etme kabiliyetinden öte erkeklerin doğasındaki çapkınlıktan, doymamazlığından ötürü kolay yem olabilecegini..

Öncelikle konunun sınırları anlaşılmamış, kavram eksikliği var maleseff, hayvanların sadece içgüdüsel hareketleriyle yaptıklarını buraya getirip örneklemek kesinlikle yanlış, insanlar çok farklı olmasaydı şu an hepimiz birer afedersiniz (affınıza sığınıyorum amacım kimseye hakaret etmek falan değil) hayvan yada insan dışı birer varlık olarak tartışıyor olurduk, ki olmadığımıza göre vahşi yaşamdan verilen örneklerin konumuza ne kadar faydası olur...? At gözlüğü meselesine gelince; tartıştığımız konu sınırlı ve çokça kesit içermeyen bir konu, mecburen o gözlükleri koymamız gerekiyor, ki konu dışına çıkılmasın...:)

Doğadan örnekler konusu kapandı. Size göre saçma bize göre mantıklı bir örnek. Uzatmayalım.

Karşımdaki nasıl davranıyorsa bize biz öyle davranıyorruz sizi tam kzıdırmak istemiyoruz :)
Hayır siz konuyu değiştiridğiniz için konuyu dağıtmak için elinizden geleni yapıyorsunuz :)

''Kadının Fendi Erkeği Yendi'' diye bir atasözümüz var kurnazlığı anlatan..
Biz kurnazlığımızı çapkınlıktada kulalnıyoruz işte .. Herkesin gozune soka soka neden çapkın oldumuzu elaleme gosterelim ki biz :) Hava atmak sizin işiniz siz çapkınlığınızla hava atmaya devam :) bzi gizliden herşeyi yapalım :)

O kurnazlığı çapkınlık için kullanmadığınızı sen ve diğer tüm kızlar iyi biliyorsunuz. O kurnazlığı daha önce de belirtmiştim erkeklerin çapkınlıklarını açığa çıkartmak için kullanıyorsunuz sadece. Dizilerde hiç mi izlemedin erkeklerin ceketlerinden hediyeler aramalar gömlek yakası koklamalar bunları hangi erkek kadına yapıyo ?

Doğadan örnekler konusu kapandı. Size göre saçma bize göre mantıklı bir örnek. Uzatmayalım.
Bir taraf kapatıyor bir taraf açıyoyor hayvan konusunu :) Az önce gene açıldı farkındaysan e bzide ona göre yorum yapıyoruz.

O kurnazlığı çapkınlık için kullanmadığınızı sen ve diğer tüm kızlar iyi biliyorsunuz. O kurnazlığı daha önce de belirtmiştim erkeklerin çapkınlıklarını açığa çıkartmak için kullanıyorsunuz sadece. Dizilerde hiç mi izlemedin erkeklerin ceketlerinden hediyeler aramalar gömlek yakası koklamalar bunları hangi erkek kadına yapıyo ?

Siz bence iş birliği içinde olun ben bir film örneği verdim uzaylıyada inanıyorsun o zamn sen oldu sizn grup birbiryle hiç çakışmıyor :) sonunda bizm dediğimize geliyorsunuz siz :) Biz herşeyde kurnazın çapkınlıkta sinsilikte yalanda dolanda herşeyde demiştim dimi :) gene diyorum çapkınlıktada kurnazıs :)

Siz bence iş birliği içinde olun ben bir film örneği verdim uzaylıyada inanıyorsun o zamn sen oldu sizn grup birbiryle hiç çakışmıyor :) sonunda bizm dediğimize geliyorsunuz siz :) Biz herşeyde kurnazın çapkınlıkta sinsilikte yalanda dolanda herşeyde demiştim dimi :) gene diyorum çapkınlıktada kurnazıs :)

Yazdıklarından hiçbişey anlamıyorum çok devrik cümlen var. Nasıl geliyormuşuz sizin dediğinize anlamadım? Kadın gömleği koklayan erkeklerin varlığından mı bahsediyosun nedir açıkça yazarsan ?

iş birliği nasıl bir kavramdır ki şimdi :) Sen erkekleri bizden iyi biliyomuş gibi konuşunca mı çakıştık ? Onun akabinde ben bazen yaptığınız yorumları cidden kavrayamıyorum bize mi konuşuyosunuz hayal dünyanızdakilere mi ? Çünkü burada sizin dediğinize gelen bir yorum yok. Onun öteesinde uzaylı örneğini en başta @AtASeL arkadasımız zaten vermiş.. Kime hangi örneği gösteriyosun ki anlamadığımızı var sayıyosun ?

iş birliği nasıl bir kavramdır ki şimdi :) Sen erkekleri bizden iyi biliyomuş gibi konuşunca mı çakıştık ? Onun akabinde ben bazen yaptığınız yorumları cidden kavrayamıyorum bize mi konuşuyosunuz hayal dünyanızdakilere mi ? Çünkü burada sizin dediğinize gelme bir yorum yok. Onun öteesinde uzaylı örneğini en başka @AtASeL arkadasımız zaten vermiş.. Kime hangi örneği gösteriyosun ki anlamadığımızı var sayıyosun ?
Ben film örneği verip bana uzaylıyada inanıyorsunuz dediniz ya
işte neyzen arkadaşımzıda dizi örneği verdi onu diyorum. Kendi söylediğinizi söylüyorum kısaca size diziler ve filmler gerçek değil diyen sizin sözünüzü size sattım.
NeyzeN sanada buradan cevap vermiş oldum :)

Ben film örneği verip bana uzaylıyada inanıyorsunuz dediniz ya
işte neyzen arkadaşımzıda dizi örneği verdi onu diyorum. Kendi söylediğinizi söylüyorum kısaca size diziler ve filmler gerçek değil diyen sizin sözünüzü size sattım.
@NeyzeN sanada buradan cevap vermiş oldum :)

:) Peri kendinizle çelişmeyin lütfen, bence siz bir çıkın konuyu baştan sona okuyun kimler hangi fikirlerde çelişiyor, hangi mantıkta ilerliyor iyi görüceksinizdir..

:) Peri kendinizle çelişmeyin lütfen, bence siz bir çıkın konuyu baştan sona okuyun kimler hangi fikirlerde çelişiyor, hangi mantıkta ilerliyor iyi görüceksinizdir..
Okumama gerek yok kim ne yazmış ne olmuş hepsi aklımda al sen grubunu sonuna kadar oku sen bence. Bu konuda kesinlikle haklıyım ben bana söyleyip kendiniz aynısını yapıyorsunuz. Neyse siz kabul etmiyorsunuz diye ben bu tartışmayı sürdürmek istemiyorum. Kadınlar daha çapkındır çünkü yalnız kalmakdan korkar hep yedekde sevgili erkek bulunsun ister..

Ona münazara jürisi karar verecektir, hani Forum Bahane Düşünce Takımı var...:)

Mavi Grup üyelerinden heLen kendi isteği doğrultusunda münazaradan silinmiştir.

Arkadaşlar bu 5. münazaramız ve renk seçimlerinde birçok kişi isim yazıyor. İçlerinden 6'şar olmak üzere 12 kişi seçiyoruz. Katılamayan arkadaşlarımız oluyor ve bu şekilde münazaranın henüz başındayken silinme talepleri veya olması gereken yorumların yapılmaması '' hem bana , hem editörlerimize hem de münazaraya katılmak isteyip de katılamayan arkadaşlarımıza haksızlık oluyor.'' Sebep ne olursa olsun bu yapılan sadece haksızlıktır.

Buyrun , iyi münazaralar.

Hala kızların erkelerden daha çapkın olduğu iddia ediyorum. Ben Kız olarak bile ne kadar çektim şu kızların çapkınlığından ya.. Elde edemediği değiştiremediği erkek yoktur bir bakışı bir sözü yeterde artar bile. 4 5 kişi ilede çıkar arabam bozuldu şuram agırıyor hastayım diyerek kendini acındırarakta çapkınlık eder.

Hala kızların erkelerden daha çapkın olduğu iddia ediyorum. Ben Kız olarak bile ne kadar çektim şu kızların çapkınlığından ya.. Elde edemediği değiştiremediği erkek yoktur bir bakışı bir sözü yeterde artar bile. 4 5 kişi ilede çıkar arabam bozuldu şuram agırıyor hastayım diyerek kendini acındırarakta çapkınlık eder.

Senin de başına amma çok çapkınlıkla ilgili olay gelmiş. Ama çevrendekiler öyle diye genelleme yapamazsın.

Elde edemediği erkek yoktur lafı seni ele veriyor. Evet elde edemediği erkek yoktur, çünkü erkekler güzel çirkin her kızı kabul edebilir. Nedeni de çapkın olmasıdır. Hatta çoğu zaman da hiç yoktan iyidir mantığıyla kızlarla çıkarlar.
Erkekler sazandır her kıza atlarlar bu da onların çapkınlığını gösterir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri