5. Münazara Konusu : Kadınlar Mı Daha Çapkındır Erkekler Mi?

Z
  • Kullanıcı Z3yn3P
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Münazara
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zampara kadın peşinden koşan,çapkın anlamına geliyor ve bu kelime sadece erkekler için kullanılıyor.
Zamparayı veya zampara kelimesinin hiç eş anlamlısının falan kadınlar için kullanıldığını gördün mü onu soruyorum ben :)

Sabahdan beri ben buradayım sen nerdesin :) Bak bakalım kim kime demiş. Bişey bulamıyorsunzu konu dısı diyorsunuz hep :) bende sizin dediğiniz kendinize dedim iyi ettimm :p Neyse biz bayanlar daha daha çapkınız bir bayan olarak cinsiyetlerimi çapkın buluyorum :)

Peri soruyu istemiştin,soru üstte cevaplasana :p

Sabahdan beri ben buradayım sen nerdesin :) Bak bakalım kim kime demiş. Bişey bulamıyorsunzu konu dısı diyorsunuz hep :) bende sizin dediğiniz kendinize dedim iyi ettimm :p Neyse biz bayanlar daha daha çapkınız bir bayan olarak cinsiyetlerimi çapkın buluyorum :)

Kendinizi yada bir kaç hemcinsinizi çapkın bulabilirsin pekala, fakat hep diyorum istisnalar kaideyi bozmaz.. Erkekler daha çapkın .

YALAN ÇAPKINLIĞIN DİLİ ZATEN.. Bayan Perii , uyanmadınız mı hala ? Su mu dökelim ? İlla çapkın kelimesini kullanmak mı gerekiyor yani ? anlatılanların aslını anlama yeteneğimizi kullanalım biraz. Kelimeye değil anlatılana bakarak ve ANLAYARAK..
Ya yalanı konuşmuyoruz biz ki yalanı konussak kızların yalancı ispatını dokerim ben orataya kadınlardan korkulur boş yere dememişler şeytandır demdiler hiç :) yalan eşittir çapkınlıksa tamam hem yalancıyız hem çapkınız :)

Kendinizi yada bir kaç hemcinsinizi çapkın bulabilirsin pekala, fakat hep diyorum istisnalar kaideyi bozmaz.. Erkekler daha çapkın .

Yahu siz görünürde çapkın gozuken insnalarsınzı elinizden bişe gelmesede adınız çıkmış 9 a sadece :) Adda çapkın gornurde bişey yok artık eskidendi o :)

Yahu siz görünürde çapkın gozuken insnalarsınzı elinizden bişe gelmesede adınız çıkmış 9 a sadece :) Adda çapkın gornurde bişey yok artık eskidendi o :)

40 yıl düşünsem bi bayanın bi erkeği bu kadar destekleyipde,kendi cinslerine biz daha çapkınız diyeceği aklıma gelmezdi vay arkadaş :p

Bence sen bu yorumları tartışmada kendi grubunu desteklemek için yapıyorsun,yoksa yoruma inandığın için değil :)

Zampara kadın peşinden koşan,çapkın anlamına geliyor ve bu kelime sadece erkekler için kullanılıyor.
Zamparayı veya zampara kelimesinin hiç eş anlamlısının falan kadınlar için kullanıldığını gördün mü onu soruyorum ben :)

Bende hiç bir erkeğe sen şeytansın lafını duymadım :D biz şeytanız herşeyi ederiz yalanın yalan olmadıgını kanıtlarız çapkınlıgın alasını yazarız biz şeytan kızlar olarak elde edemediğimzi erkek yoktur :D

al cevapladım :p dizi zilemede saatim geldi y size cevap vermek çok güzeldi :p

40 yıl düşünsem bi bayanın bi erkeği bu kadar destekleyipde,kendi cinslerine biz daha çapkınız diyeceği aklıma gelmezdi vay arkadaş :p

Bence sen bu yorumları tartışmada kendi grubunu desteklemek için yapıyorsun,yoksa yoruma inandığın için değil :)
Yok gerçekten gruptan sebep değil öyleler kzılar çok gordum sanki zeynep bu konuyu benim için seçmiş hep diyordum bu kızalr ne kadar çapkın şeytan diye ahada konu işte ben size daha çok ispat getirim :D :D

Bende hiç bir erkeğe sen şeytansın lafını duymadım :D biz şeytanız herşeyi ederiz yalanın yalan olmadıgını kanıtlarız çapkınlıgın alasını yazarız biz şeytan kızlar olarak elde edemediğimzi erkek yoktur :D

al cevapladım :p dizi zilemede saatim geldi y size cevap vermek çok güzeldi :p

Ne alaka?

Çok şeytansın kelimesi sadece çapkınlık için mi kullanılıyor?

Mesela birisi çok sinsi olur ve akıl olarak diğer kişiden daha iyidir sen çok şeytansın denilir ve bu kelime erkekler için de kullanılıyor.

Tabii kaç hemen diziye :D

Münazarada olunca normaldir her iki tarafın kanıtlamak zorunda olduğu konu yönü bulunmaktadır, ben senin tarafında olsaydım seninle aynı yönde fikir beyan etmem gerekiyordu...:D

Zampara tabiki erkek için kullanılır, ama sebebi, kadınların çapkınlıkları erkeğin zamparalığını tetikler...:D Kadın çapkınlık yapmadan erkeğin zamparalığı kimseye sökmez...:D

yettim gariii Periyi tekmi sandınız soru neydi :)

şimdi erkek aç gözlü aldatıyor bunu biliyoruz.ama kadın bunu herhalukarda yapıyor aldatmak onun sanatı istinalar hariç erkeği ayakta uyutup kredi kartını patlatan varlıktan beklentileriniz bu kadar az olmamalı.kanıtmı gerek bulalım delil mi lazım çıkartalım :))

Ne alaka?

Çok şeytansın kelimesi sadece çapkınlık için mi kullanılıyor?

Mesela birisi çok sinsi olur ve akıl olarak diğer kişiden daha iyidir sen çok şeytansın denilir ve bu kelime erkekler için de kullanılıyor.

Tabii kaç hemen diziye :D

(Neden kaçacacam ki diz saatim var :p )zaten orada goruldugu gibi şeytanın çok anlamını verdim aslında biz herşeyi ederiz diyerekten akılda içine girer sinsilikte çapkınlıkta :) ben duymadım erkekler şeytan diye :) Bu zamanın kızları acayip oldu işte erkekleri çapkınlıkta solladı da solladı :D

(Neden kaçacacam ki diz saatim var :p )zaten orada goruldugu gibi şeytanın çok anlamını verdim aslında biz herşeyi ederiz diyerekten akılda içine girer sinsilikte çapkınlıkta :) ben duymadım erkekler şeytan diye :) Bu zamanın kızları acayip oldu işte erkekleri çapkınlıkta solladı da solladı :D

Erkekler içinde kullanılıyor sen çok şeytansın cümlesi.
Peki,bu zamanın kızları erkeklerş çapkınlıkta solladı demişsin elinde bir istatistik veya rakamsal bi kanıt var mı? :)

Münazarada olunca normaldir her iki tarafın kanıtlamak zorunda olduğu konu yönü bulunmaktadır, ben senin tarafında olsaydım seninle aynı yönde fikir beyan etmem gerekiyordu...:D

Zampara tabiki erkek için kullanılır, ama sebebi, kadınların çapkınlıkları erkeğin zamparalığını tetikler...:D Kadın çapkınlık yapmadan erkeğin zamparalığı kimseye sökmez...:D

O halde senin bu yorumuna bakılırsa da erkeklerin çapkınlığı da kadınların birlikte olma isteğini arttırmış oluyor :)
Ben kadınlara zampara veya ona eş anlamda kullanılan bi kelime şimdiye kadar duymadım :)

O halde senin bu yorumuna bakılırsa da erkeklerin çapkınlığı da kadınların birlikte olma isteğini arttırmış oluyor :)
Ben kadınlara zampara veya ona eş anlamda kullanılan bi kelime şimdiye kadar duymadım :)

Ben çok duydum çapkın kelimesini kadınlar için...:D:D

Ben çok duydum çapkın kelimesini kadınlar için...:D:D

Evet doğru çapkın kelimesi kullanılıyor bayanlar için,ama demek ki erkekler kadınlardan daha fazla çapkın ki artık erkekler için esktradan zampara kelimesi oluşturulmuş ama kadınlar için böyle yakın anlamlı veya eş anlamlı bi kelime bilmiyorum veya duymadım ben :)

Kadınlar ılk hamleyı bekler ama aslında ılk hamleyı bekleyıs sekıllerı zaten bır hamledır ama farkında degıldır bır kafede erkek bır masada kız bır masada oturuyorsa kız ılk hamleyı atmaz dogru ama aslında o beklerken hamleyı yapar zaten kendını on plana cıkarır ve hareketlerı degısır yanı kızlar ole yapmazsa erkekler ılk hamleyı kolay kolay yapamaz kızlar daha capkındır

Kadınlar ılk hamleyı bekler ama aslında ılk hamleyı bekleyıs sekıllerı zaten bır hamledır ama farkında degıldır bır kafede erkek bır masada kız bır masada oturuyorsa kız ılk hamleyı atmaz dogru ama aslında o beklerken hamleyı yapar zaten kendını on plana cıkarır ve hareketlerı degısır yanı kızlar ole yapmazsa erkekler ılk hamleyı kolay kolay yapamaz kızlar daha capkındır

O halde konuyu böyle yorumlayabiliyorsak bende şöyle derim;

Kadın ilk hamleyi attıktan sonra erkeğinde gidip tanışma isteği doğuyorsa o çapkınlığının sayesindedir,erkek çapkın olmasa bayanın yaptığı hamleye karşılık olarak tanışma isteği doğmaz :)

Orda anlatmak ıatedıgım kadın erkegı caydırır . Burda caydırıcı olan kadındır
sızce burda caydıran mı daha capkın olur caydırılan mı ?

Erkekler içinde kullanılıyor sen çok şeytansın cümlesi.
Peki,bu zamanın kızları erkeklerş çapkınlıkta solladı demişsin elinde bir istatistik veya rakamsal bi kanıt var mı? :)

http://blog.milliyet.com.tr/capkin-kadin/Blog/?BlogNo=370486

öyle alıntı etmeyi sevmem ama resmen git Perii alıntı yap gel diyorsunuz :)
Rakamlar erkeğin çapkın çok oldugunuda kzıın çok çapkın oldugunuda göstermiyor :) bak tarih gecen sene temmuz ayının yazısı bu :)
Kopyalanmadı kusura bakmayın :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri