Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok komiksin.@yoSun kekem sendende bekleriz tavsiye
Anlamazlar yeLda'cım sadece yorum olsun diye yazarlar.Bir kadını vurabileceğiniz en son nokta dahi yaşı değildir. Kaldı ki zaman bu noktada kadın erkek ayırt etmeksizin herkese adil davranmakta.
Yosuncum bizler çocukken dahi kimsenin noksan yönlerini, eksikliklerini yüzlerine vurmama düsturuyla büyütüldük.Anlamazlar yeLda'cım sadece yorum olsun diye yazarlar.
düşünsene 40 yaşındasın ve yasamaya calisiyosun
Çünkü korkuyorlar görende kendilerini 17 filan sanarForumda son dönemde sürekli yaş vurgusu yapılıyor fakat yapan kişiler de genelde 30 yaş civarı ve sanırım 40 yaşı kendilerine çok uzak sanıyorlar.
Biyolojik yaşınız önemlidir ve yaşam kalitenizi bu belirler.
Yaşlanma fobisi olan kişilerin, yaş ile dalga geçmek sureti ile kendi komplekslerini yansıttıkları kanaatindeyim yoksa sağlıklı, mutlu ve halinden memnun bu yaş grubu ile niye uğraşsınlar ki?
Yaş konusunda korkusu olan insan yaşını açıkça söyler mi? Korkularını başkalarına yansıtıyorlar, üzücü, sad.Her yaşın bir güzelliği var, senelerin kattığı olgunluk ve tecrübe bir kadını daha çekici yapıyor bence bu nedenle yaşalmaktan korkmuyoruzKadınları vuracağanız başka konu kaldı mı ?
Aynen yaaa her yıl kendimi daha güzel hissediyorum yaşlanmaktan korkanlar belli zaten canım yaşla başkalarını vurmaya kalkmak zaten korkudur kendi korkularını dile getirmenin başka yoludur;)Her yaşın bir güzelliği var, senelerin kattığı olgunluk ve tecrübe bir kadını daha çekici yapıyor bence bu nedenle yaşalmaktan korkmuyoruzKadınları vuracağanız başka konu kaldı mı ?
Yaşlanma fobisi var çoğu insanda @yoSun cuğum. Günlük yaşamda da örneklerini görüyoruz ve senin yaşını sevmen, mutlu olman bazılarını korkutuyor.Çünkü korkuyorlar görende kendilerini 17 filan sanar
36 yaşındayım ama ruhum 18 beni yakından tanıyanlar bilir ki gören çok kişi mevcut yaşımı göstermiyorum eee ama saklamıyorumda yaşımı 30 dan sonra ki yaşlarımı ayrı bir sevdim diye defalarca dile getirdim yok bir yaş furyası almış başını gidiyor beni böyle şeylerle küçük düşüreceğini filan sanıyorlar ayy forumda bir ben mi 36 yımmm yaaaherkes 17 18 yaşında ergenlik çağını yeni mi atlatmış ummmm kafamda deli sorular
![]()
Aynen yaş fobileri bunun en büyük göstergesi içlerinde sakladıkları korkunun adı buYaşlanma fobisi var çoğu insanda @yoSun cuğum. Günlük yaşamda da örneklerini görüyoruz ve senin yaşını sevmen, mutlu olman bazılarını korkutuyor.