40 yaşındaki kadınlardan tavsiyeler

• Kullanıcı Sanem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Kızlara Özel
Konu sahibi son olarak 1203 gün önce görüldü
düşünsene 40 yaşındasın ve yasamaya calisiyosun

Bir kadını vurabileceğiniz en son nokta dahi yaşı değildir. Kaldı ki zaman bu noktada kadın erkek ayırt etmeksizin herkese adil davranmakta.
Anlamazlar yeLda'cım sadece yorum olsun diye yazarlar.

Anlamazlar yeLda'cım sadece yorum olsun diye yazarlar.
Yosuncum bizler çocukken dahi kimsenin noksan yönlerini, eksikliklerini yüzlerine vurmama düsturuyla büyütüldük.
Bugün ise çocuklarda görmeye aşina olduğumuz davranışları yetişkinlerde görmenin şaşkınlığını yaşıyorum. Elbette yaş almak bir eksiklik değil. Bunun bir eksiklik olduğu bilinciyle kadınlara uygulanan baskı hoş değil. Yaş almak doğal ve herkesin deneyimlediği bir süreç.
Kaldi ki bunu eyleme döken insanların beni anlamayacağını da biliyorum. :)

Osteoporoz için d vitamini almaya baslayin. Yıllık meme muayenelerinizi aksatmayın :D

Erkekler de prostat muayenesi bahanesine kendinizi parmaklatabilirsiniz

İnsan olun zavallı olmayın.Kimse kimsenin yaşlarıyla dalga geçme hakkı yok. Ayıptır.

Her yaşın bir güzelliği varrr 30 40 50 60 ben ehtiyarları çok seviyorumm böyle nineleri pamuk gibi oluyolar ajsjxdj çok tatlılar
Duygulanıyorum bide

Forumda son dönemde sürekli yaş vurgusu yapılıyor fakat yapan kişiler de genelde 30 yaş civarı ve sanırım 40 yaşı kendilerine çok uzak sanıyorlar.

Biyolojik yaşınız önemlidir ve yaşam kalitenizi bu belirler.

Yaşlanma fobisi olan kişilerin, yaş ile dalga geçmek sureti ile kendi komplekslerini yansıttıkları kanaatindeyim yoksa sağlıklı, mutlu ve halinden memnun bu yaş grubu ile niye uğraşsınlar ki?

Canım ablam her 40 yaş mevzusunda içerleniyorsun yapma ya sen böylede çok tatlısın xd

Her yaşın bir güzelliği var, senelerin kattığı olgunluk ve tecrübe bir kadını daha çekici yapıyor bence bu nedenle yaşalmaktan korkmuyoruz :) Kadınları vuracağanız başka konu kaldı mı ?

Forumda son dönemde sürekli yaş vurgusu yapılıyor fakat yapan kişiler de genelde 30 yaş civarı ve sanırım 40 yaşı kendilerine çok uzak sanıyorlar.

Biyolojik yaşınız önemlidir ve yaşam kalitenizi bu belirler.

Yaşlanma fobisi olan kişilerin, yaş ile dalga geçmek sureti ile kendi komplekslerini yansıttıkları kanaatindeyim yoksa sağlıklı, mutlu ve halinden memnun bu yaş grubu ile niye uğraşsınlar ki?
Çünkü korkuyorlar görende kendilerini 17 filan sanar:D
36 yaşındayım ama ruhum 18 beni yakından tanıyanlar bilir ki gören çok kişi mevcut yaşımı göstermiyorum eee ama saklamıyorumda yaşımı 30 dan sonra ki yaşlarımı ayrı bir sevdim diye defalarca dile getirdim yok bir yaş furyası almış başını gidiyor beni böyle şeylerle küçük düşüreceğini filan sanıyorlar ayy forumda bir ben mi 36 yımmm yaaa :D herkes 17 18 yaşında ergenlik çağını yeni mi atlatmış ummmm kafamda deli sorular :)

Her yaşın bir güzelliği var, senelerin kattığı olgunluk ve tecrübe bir kadını daha çekici yapıyor bence bu nedenle yaşalmaktan korkmuyoruz :) Kadınları vuracağanız başka konu kaldı mı ?
Yaş konusunda korkusu olan insan yaşını açıkça söyler mi? Korkularını başkalarına yansıtıyorlar, üzücü, sad.:)

Aynen yaaa her yıl kendimi daha güzel hissediyorum yaşlanmaktan korkanlar belli zaten canım yaşla başkalarını vurmaya kalkmak zaten korkudur kendi korkularını dile getirmenin başka yoludur;)

Çünkü korkuyorlar görende kendilerini 17 filan sanar:D
36 yaşındayım ama ruhum 18 beni yakından tanıyanlar bilir ki gören çok kişi mevcut yaşımı göstermiyorum eee ama saklamıyorumda yaşımı 30 dan sonra ki yaşlarımı ayrı bir sevdim diye defalarca dile getirdim yok bir yaş furyası almış başını gidiyor beni böyle şeylerle küçük düşüreceğini filan sanıyorlar ayy forumda bir ben mi 36 yımmm yaaa :D herkes 17 18 yaşında ergenlik çağını yeni mi atlatmış ummmm kafamda deli sorular :)
Yaşlanma fobisi var çoğu insanda @yoSun cuğum. Günlük yaşamda da örneklerini görüyoruz ve senin yaşını sevmen, mutlu olman bazılarını korkutuyor.

Yaşlanma fobisi var çoğu insanda @yoSun cuğum. Günlük yaşamda da örneklerini görüyoruz ve senin yaşını sevmen, mutlu olman bazılarını korkutuyor.
Aynen yaş fobileri bunun en büyük göstergesi içlerinde sakladıkları korkunun adı bu :)

Geri