maşallah hepiniz yaşınızı seviyorsunuz mutlusunuz ama ilk içerlenen sizsiniz xd
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çelişme derken bunu gördüm bxnxndnsndnsn30 37 arası kadınlar candır
@Klaus tarafından yazılan çoğu şey sadece birilerini kışkırtma amaçlı ve o yüzden yaş hassasiyeti olan kişileri kızdırmak için yazmıştır, dikkate alma derim.Uff anlayamadı Lefty sen anlatır mısın
Ya da boşver![]()
Benim üzerimden yürüdü eee o zaman kışkırtacağı kişilerin nicklerini yazsın korkmasın@Klaus tarafından yazılan çoğu şey sadece birilerini kışkırtma amaçlı ve o yüzden yaş hassasiyeti olan kişileri kızdırmak için yazmıştır, dikkate alma derim.![]()
Korkarsan daha çok yaşlanırsın @juju cuğum ve daha çok kırışıklık oluşur. Yaşını sev ve kabullen...Ben yaslanmaktan korkuyorum sahsen.. yaslanmamaktan da korkuyorum. yaslanma ve kirisiklik icin krem bile kullanmaya basladim. Cok cesur degilim sanirim. Botoks zamanimi bekliyorum kollarimi actim...
Korkarsan daha çok yaşlanırsın @juju cuğum ve daha çok kırışıklık oluşur. Yaşını sev ve kabullen...
@kLara cığım beni yaşlandırmaya çalışan ve çabuk kırışmamı isteyen hiç kimseye prim vermeyeceğim.Bu beni güçlü tutuyor.
![]()