40 yaşındaki kadınlardan tavsiyeler

• Kullanıcı Sanem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Kızlara Özel
Konu sahibi son olarak 1202 gün önce görüldü
maşallah hepiniz yaşınızı seviyorsunuz mutlusunuz ama ilk içerlenen sizsiniz xd

Sen git hadi daldan dala semra teyze gibi ayyyy şundan çok hoşlaniyorum ego kasar mı ay nerdesin tatlım ayyy napıyor acaba ayyy diz kapağı güzel miii ayyyy selam arkadaşlar napıyosunuz...
Ergenlik yaşın geçince gel :)

yosun kekem bukadar içerlenme ya lütfen please. bıraksak roman yazıcaksın
sanamı soracam kime ne yazacağımı? yazıp çiziyorum alıntı yapan sizsiniz yorumlarımı kimden hoşlandığımı merak eden sensin ona buna soran sensin bide ipucu vermen beni benden almıştı geçenki konumda .s
ulen madem haz almıyorsunuz ergence geliyor yazılarım görmezden gelin? niye alıntılayıp merak ediyorsun?
baksana işine? bune kendinizle çelişme olayıdır yaw

bide size soracaz hangi konuya ne yazacagımızı veya kime ne yazacagımızı veya kimden hoşlanacagımızı ne güzel istanbul be. muhahaha

Benim 30-37 yaş arası kadınlar hakkında bir yorumum yok kötü niyetli dalga niyetli
evet hala candır diyorum?
nerde çelişmişim anlatsana ? lol
sadece tek yorumum var 40 yaşındasın ve yaşamaya çalışıyorsun düşünsene 30-37 yaş aralığıylada bi alakası yok yorumun loooooooooooooooooooooooool

neyini anlamadım ya? benim çeliştiğim cümleyi göster bana ? ,,Vallahi benim yaşlarla bir alıp veremediğim yok siz kendi kendinize tiriblere girdiniz 'sözde' yaşınızı seviyorsunuz mutlusunuz yersen bi 10 sayfa daha yazarsın sanırım sen bu içerlenmeyle lol

kışkırtmak mı lol .p
baya baya dikkate almadınız bravo vallahi 10 sayfa yazı yazdınız

@Klaus tarafından yazılan çoğu şey sadece birilerini kışkırtma amaçlı ve o yüzden yaş hassasiyeti olan kişileri kızdırmak için yazmıştır, dikkate alma derim.:)
Benim üzerimden yürüdü eee o zaman kışkırtacağı kişilerin nicklerini yazsın korkmasın :)
Hassaslar diye mi düşünüyor yoksa aayyy ne ince ruhlu yaaa tühhhh :)

he baya baya hassas deilmişsin yosun maşallah.öğrenmiş olduk

Ben yaslanmaktan korkuyorum sahsen.. yaslanmamaktan da korkuyorum. yaslanma ve kirisiklik icin krem bile kullanmaya basladim. Cok cesur degilim sanirim. Botoks zamanimi bekliyorum kollarimi actim...

Ben yaslanmaktan korkuyorum sahsen.. yaslanmamaktan da korkuyorum. yaslanma ve kirisiklik icin krem bile kullanmaya basladim. Cok cesur degilim sanirim. Botoks zamanimi bekliyorum kollarimi actim...
Korkarsan daha çok yaşlanırsın @juju cuğum ve daha çok kırışıklık oluşur. Yaşını sev ve kabullen...

Korkarsan daha çok yaşlanırsın @juju cuğum ve daha çok kırışıklık oluşur. Yaşını sev ve kabullen...

yasimi sevmedigimi kim soyledi ki? İnsan hem mutlu olup hem de fiziken kendini daha iyi hissetmek icin bir seyler yapabilir. Bence tabi...

Kızlarrr takmayın amannn zaten forum yaş ortalaması 30 40 ajskxdj zeka yaşını bilemem tabi

Geri