4 yaşındaki Asiye’ye saldıran pitbulllar.

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Bizim burada da buyuk sorun bu. Cok ama cok sokak kopegi var. Ben ise gidebilmek icin bazi gunler birkac km yol yurumek zorunda kalabiliyorum. Bazen 4-5 kopegin arasindan geciyorum hepsi kupesiz. Ama yapacak bir sey yok. Defalarca sikayet etmemize ragmen ilgilenen yok. İki hafta once idi sanirim kiz kardesime saldirdilar. Sagolsun cevredeki esnaf abilerimiz kurtardi. Elindeki cantasiyla da kovmaya calismis. Ben de diyordum acaba su kopek sorunu bi buradami var. Tamam zarar vermek istemiyor kimse ama saldirmalari durumunda insan kendini korumak zorunda.

Leftynin anlamak istemedigi normalde Hint kenevirinin de zararsız olması. Onu zararlı kılan insanlar. Ama insanları adam edemeyince keneviri yasaklıyoruz. Bu bir yöntem. Hem bu şekilde köpeklerin de suistimal edilmesi engellenebilir.

Leftynin anlamak istemedigi normalde Hint kenevirinin de zararsız olması. Onu zararlı kılan insanlar. Ama insanları adam edemeyince keneviri yasaklıyoruz. Bu bir yöntem. Hem bu şekilde köpeklerin de suistimal edilmesi engellenebilir.
Türkiye koşullarına göre ve kanunu da dikkate alarak, gerçekçi bir çözüm önerin var mı peki?

@climax
Hint keneverinin içindeki iki kimyasalı zararsız mı kabul ediyorsun? THC / CBD

Bak misal bally. Yasak satışı. Tiner almak için boyacı ruhsatı lazım. Benzini bidonla alamazsın. Yasak.

Bunlar hep insanları direkt kontrol edemediğimiz için yandan mudehaleye ihtiyaç duyulan alanlar

O zaman yok elbette ancak buna engel olabiliyor musun? Hayır
Allah Allah. Ona engel olamayıp bitkiye engel oluyorum işte niye inat ediyorsun. Yani bu bir yöntem. Köpeği kudurtmalarina engel olamazsam köpeği yasaklarım. Yada yok ederim. İnsan tüm dünyayı yok etti. Kaç bin tür yok oldu. 100 sene önce zaten doğada olmayan laboratuvar hayvanının ırkı yok olsa ne olur. Aaaaa yeter

Bak misal bally. Yasak satışı. Tiner almak için boyacı ruhsatı lazım. Benzini bidonla alamazsın. Yasak.

Bunlar hep insanları direkt kontrol edemediğimiz için yandan mudehaleye ihtiyaç duyulan alanlar
Köpeklerin doğal ortamda ve bahçeli evlerde beslenmesini destekliyorum ancak bu ırka mensup tüm köpeklerin yasaklanması mantıklı gelmiyor çünkü köpek dövüştürenlere çözüm bulamadılar ve yakalanıp tekrar serbest kalıyorlar.

Allah Allah. Ona engel olamayıp bitkiye engel oluyorum işte niye inat ediyorsun. Yani bu bir yöntem. Köpeği kudurtmalarina engel olamazsam köpeği yasaklarım. Yada yok ederim. İnsan tüm dünyayı yok etti. Kaç bin tür yok oldu. 100 sene önce zaten doğada olmayan laboratuvar hayvanının ırkı yok olsa ne olur. Aaaaa yeter
Senin bu önerin çok defa gündeme geldi de olmuyor işte çünkü böyle melez bir ırk artık var ve satışı da yapılıyor. Önce onu durdurmaları gerekiyor ancak yapmıyorlar ve beslemek de kimliksiz olmadığı sürece yasak değil yani kanunlar izin veriyor, olay bu.

Kendinle çelişiyorsun
Ne konuda?
Bu ırk saldırgan değil ve bu sebeple de yasaklanamıyor.
Bu hayvanları bilinçli olarak saldırgan yapıyorlar ki kurt köpeği ya da doberman da olsa aynı koşullarda vahşileşir hatta terrirer bile..
Bu sebeple de yasaklamayı mantıklı bulmuyorlar, çelişki neresinde?

Lab. ürünü, amigdala sıkıntılı.
Sosyal çevrede bulunmamalı. Koruma gerektiren,köy kasaba,polisiye,askeriye gibi yerlerde bilirkişi tarafindan eğitilebilirler.
Bilirkisi kadın olursa daha guzel olur .
Ulan onu nasil kadina bagladin jggjnvffdd

@Xhasthur şu köpeği anlat şunlara ya, yok mu sizin orada bunun manyakları.

Geri