türkiyede ki asgari ücret 1,404,06 tl 1551,60 EUro asgari ücret oranı aşağı yukarı aynı rakamlarda fakat alım gücüne geldim işte fiyat kıyaslama
[/url]
[/url][/IMG] artık gerisini siz düşünün ..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ya şu devirde kim asgari ücretle çalışıyor çalışan vardır tamam eyv. ama hiç denk gelmedim en az veren fabrika 1600-1700 en az oda fazla abartmayın.
Avrupa bunu kıskandı.
200-300 lira mı kurtaracak la adamı :T:
bu konunun geniş çapta düşünülmesi gerek. sadece euro'yu türk lirasına çevirerek hesap yapmak yanlış.
biz 8 kişiye migrosta 300 tl ödemiştik![]()
artık gerisini siz düşünün ..
Ben düşününce Amsterdam - İstanbul Kira fiyatları kıyaslaması aklıma geldi. Onu da yapabilir misiniz rica etsem? Alım gücü orada nasıl ilerliyor acaba merak ettim.
1 kasa bira 160 tl şlkasjdlşaskdlas:
gene kim neye nicin neden nasıl ne yaptı Yabani soyle dovelim![]()
Agga derin mevzu biranın Bereketi üzerinde olsun![]()
En kral yerde 1500 4 bine kadar gider Amsterdama 2 km uzaklarda 300 Euro'dan başlar 1+1 3+1 ler 1200 e kadar gider ama kira yardımı alıyor çoğu 650 Euro'yu geçtiğinde lüks evler hariç zaten onlarda malum yüksek maaşlı devlet kiranın yarısını ödüyor yerine şimdi sen düşün
Ayrıca jose illa akp gibi renkli bir ekonomi tablosu göstereceksin sana söyleyim ben Rotterdamın çarşına 600 metre tren istasyonuna 250 metre 2+1 Bahçeli bir evde kalıyorum tam göbeği 519 Euro kira ödüyorum hastalıktan maaş alıyorum 1550 Euro kardeşimle yaşıyorum oda 1700 Euro alıyor eskiden iş yerim vardı 5 bin Euro ya yakın alırdım geçici bıraktım sen şimdi benim gibi böyle her yere yakın bir ev 2+1 tut bakalım sana kaça verirler metro geçecek diye dünyanın kirasını istiyorlar hayal ticareti yapmayın..