4 kişilik Mangal Hesabı TR-NL

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Amsterdam'ın içinde 1600 TL'den başlıyor kiralar. Onlara da daire dersen.

Ben de otobüs durağına, metroya yakın yerde 2+1 güvenlikli siteye taşındım. Belediye, hükümet konağı vs her şey yakın. Market site içerisinde. 750 TL kira ödüyorum. Yani 189 € ödüyorum.

5000 TL (1260 €) KOSGEB desteğiyle kurduğum iş yerinde çalışıyorum ve bu iş sayesinde aylık minimum 4000 TL (1000 €) para kazanıyorum. Eşim çalışmıyor ve işsizlik maaşından 900 TL (230 €) alıyor.

Demek ki neymiş? Bilmediğin topraklar hakkında yorum yapmayacakmışsın.
Türkiye'de yaşamaya karar verirsen, sana buralarda nasıl yaşanacağı konusunda çok yardımcı olurum, emin ol.

"Ben metro dibinde oturuyorum, kiralar çok yüksek." diyen Türkiye'de yaşayan arkadaşların varsa, bir zahmet beni görsün.
Acayip anlattın X:

bi haber okudum bugün bir rus turist uçak biletiyle birlikte türkiyede tatil yapmak için harcadığı ortalama para 173 dolarmış. tatili şurda dursun ben balıkesirden giresuna 100 liraya otobüs bileti alıyorum sadece, 73 lira da 3 kere tuvalet 2 kere de tost yiyince harcanıyor. :cici:

2 kilo kuzu pirzolaya ben ramazan onces 34 euro verdim. Sizin oraninki nasil ucuz oyle :T: aldiden mi yoksam ?

Yabani ramazandan sonra 1 kasa heineken gönderir misin?
diğerleri olmasa da olur

Heisenberg 1 litre jack 1 litre black label bir kasa amstel birde chivas 70 lik 70 euro iyi mi daha ucuzlarıda var 7 eurodan tut wiskyler

O zaman dana carpaccio domuz pastırması birde vıçı heineken x:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri