4 kişilik Mangal Hesabı TR-NL

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
türkiyede ki asgari ücret 1,404,06 tl 1551,60 EUro asgari ücret oranı aşağı yukarı aynı rakamlarda fakat alım gücüne geldim işte fiyat kıyaslama
6X78yv.png
[/url]
WQAEG8.png
[/url][/IMG] artık gerisini siz düşünün ..

Ya şu devirde kim asgari ücretle çalışıyor çalışan vardır tamam eyv. ama hiç denk gelmedim en az veren fabrika 1600-1700 en az oda fazla abartmayın.

Ya şu devirde kim asgari ücretle çalışıyor çalışan vardır tamam eyv. ama hiç denk gelmedim en az veren fabrika 1600-1700 en az oda fazla abartmayın.

200-300 lira mı kurtaracak la adamı :T:
bu konunun geniş çapta düşünülmesi gerek. sadece euro'yu türk lirasına çevirerek hesap yapmak yanlış.

biz 8 kişiye migrosta 300 tl ödemiştik :D

Yabani bu konuyla yine islamın hangi tarafına vuracaksın . Boşuna konu açmazsın

artık gerisini siz düşünün ..

Ben düşününce Amsterdam - İstanbul Kira fiyatları kıyaslaması aklıma geldi. Onu da yapabilir misiniz rica etsem? Alım gücü orada nasıl ilerliyor acaba merak ettim.

İslami konu yok KB açtığımda etiketlerim seni hazırda bulun Tanrı seni korusun

Ben düşününce Amsterdam - İstanbul Kira fiyatları kıyaslaması aklıma geldi. Onu da yapabilir misiniz rica etsem? Alım gücü orada nasıl ilerliyor acaba merak ettim.

En kral yerde 1500 4 bine kadar gider Amsterdama 2 km uzaklarda 300 Euro'dan başlar 1+1 3+1 ler 1200 e kadar gider ama kira yardımı alıyor çoğu 650 Euro'yu geçtiğinde lüks evler hariç zaten onlarda malum yüksek maaşlı devlet kiranın yarısını ödüyor yerine şimdi sen düşün

Ayrıca jose illa akp gibi renkli bir ekonomi tablosu göstereceksin sana söyleyim ben Rotterdamın çarşına 600 metre tren istasyonuna 250 metre 2+1 Bahçeli bir evde kalıyorum tam göbeği 519 Euro kira ödüyorum hastalıktan maaş alıyorum 1550 Euro kardeşimle yaşıyorum oda 1700 Euro alıyor eskiden iş yerim vardı 5 bin Euro ya yakın alırdım geçici bıraktım sen şimdi benim gibi böyle her yere yakın bir ev 2+1 tut bakalım sana kaça verirler metro geçecek diye dünyanın kirasını istiyorlar hayal ticareti yapmayın..

En kral yerde 1500 4 bine kadar gider Amsterdama 2 km uzaklarda 300 Euro'dan başlar 1+1 3+1 ler 1200 e kadar gider ama kira yardımı alıyor çoğu 650 Euro'yu geçtiğinde lüks evler hariç zaten onlarda malum yüksek maaşlı devlet kiranın yarısını ödüyor yerine şimdi sen düşün

Ayrıca jose illa akp gibi renkli bir ekonomi tablosu göstereceksin sana söyleyim ben Rotterdamın çarşına 600 metre tren istasyonuna 250 metre 2+1 Bahçeli bir evde kalıyorum tam göbeği 519 Euro kira ödüyorum hastalıktan maaş alıyorum 1550 Euro kardeşimle yaşıyorum oda 1700 Euro alıyor eskiden iş yerim vardı 5 bin Euro ya yakın alırdım geçici bıraktım sen şimdi benim gibi böyle her yere yakın bir ev 2+1 tut bakalım sana kaça verirler metro geçecek diye dünyanın kirasını istiyorlar hayal ticareti yapmayın..

Amsterdam'ın içinde 1600 TL'den başlıyor kiralar. Onlara da daire dersen.

Ben de otobüs durağına, metroya yakın yerde 2+1 güvenlikli siteye taşındım. Belediye, hükümet konağı vs her şey yakın. Market site içerisinde. 750 TL kira ödüyorum. Yani 189 € ödüyorum.

5000 TL (1260 €) KOSGEB desteğiyle kurduğum iş yerinde çalışıyorum ve bu iş sayesinde aylık minimum 4000 TL (1000 €) para kazanıyorum. Eşim çalışmıyor ve işsizlik maaşından 900 TL (230 €) alıyor.

Demek ki neymiş? Bilmediğin topraklar hakkında yorum yapmayacakmışsın.
Türkiye'de yaşamaya karar verirsen, sana buralarda nasıl yaşanacağı konusunda çok yardımcı olurum, emin ol.

"Ben metro dibinde oturuyorum, kiralar çok yüksek." diyen Türkiye'de yaşayan arkadaşların varsa, bir zahmet beni görsün.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri