3d Model ve Karakalem çalışmalarım

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
Devam eden calışma
gNfaaLOjUmwvio4klokuGGTRWBVOYhixhszzuAX2ovBeNG9cOMZ8kGlynr9-AcTdtfcoN0MKmzR_NKaOhUlqBA==

Eline saglik : )

C-707 cihazımdan gönderildi

ellerinize saglik cok guzeller :sana:
benim corel draw calismalarim vardi onlarda iyiydi baya. mahvoldu gitti hepsi bilgisayar formatlaninca :(

ellerinize saglik cok guzeller :sana:
benim corel draw calismalarim vardi onlarda iyiydi baya. mahvoldu gitti hepsi bilgisayar formatlaninca :(

Teşekkür ederim beğendiğinize sevindim. :hi:
Sizin de çalışmalarını görmek isterim. :) corel draw güzel program bir kaç kez kullanmıştım.

Teşekkür ederim beğendiğinize sevindim. :hi:
Sizin de çalışmalarını görmek isterim. :) corel draw güzel program bir kaç kez kullanmıştım.

evet guzel programdir aslinda hic bi sey yapamayiz dusunuyoruz ya cogu seyi yapabiliyoruz ordan. 3d max daha ogrenemedigimdir. sizde yenisiniz sanirim 3d programinda. cunki ishik effektleri bazilarinda tam olmamis ama yine de cok guzeller :sana:

evet guzel programdir aslinda hic bi sey yapamayiz dusunuyoruz ya cogu seyi yapabiliyoruz ordan. 3d max daha ogrenemedigimdir. sizde yenisiniz sanirim 3d programinda. cunki ishik effektleri bazilarinda tam olmamis ama yine de cok guzeller :sana:

Bir yıla yakındır kullanıyorum. Onun öncesinde autocad kullandım yıllarca okul gereği.
Modelleme sınırsız bir dünya olunca öğrenmesi çok zaman alıyor. Render ve ışıklandırma ayrı bir dünya olduğundan daha onları tam anlamı ile öğrenmedim. Şu anda modelle ve animasyon ön planda benim için. :)

Bir yıla yakındır kullanıyorum. Onun öncesinde autocad kullandım yıllarca okul gereği.
Modelleme sınırsız bir dünya olunca öğrenmesi çok zaman alıyor. Render ve ışıklandırma ayrı bir dünya olduğundan daha onları tam anlamı ile öğrenmedim. Şu anda modelle ve animasyon ön planda benim için. :)

evet baya zaman aliyor. ben pcde ugrastim biraz ama olmadi birisi ogretmegince ogrenmesi zor 3d maxi. corel programini ama cogunu kendim ogrendim.
ishik effekti corelde zor degil ama sanirim 3d programinda zordur.
takip edicem bu bolumu ve sayfanizi mahvettiysem ozurlerimi kabul edesiniz :sana:

evet baya zaman aliyor. ben pcde ugrastim biraz ama olmadi birisi ogretmegince ogrenmesi zor 3d maxi. corel programini ama cogunu kendim ogrendim.
ishik effekti corelde zor degil ama sanirim 3d programinda zordur.
takip edicem bu bolumu ve sayfanizi mahvettiysem ozurlerimi kabul edesiniz :sana:

Estağfurullah istediğiniz zaman yorum yapabilirsiniz. Bu işte bütün yorumlara açığım saten :)
Ben Blender kullanıyorum modellemede ücretsiz ve açık kaynaklı olunca 3ds max gib hantal programı kullanmak gereksiz geliyor bana. İçindeki render motoru ile vray kadar ve dahada kaliteli renderlar alınabiliyor. :) Işık olay gerçekten de hassas bir olay modellemeyi tam anlamı ile öğrenince ışıklandırmaya geçeceğim artık :)

Sıkıntıdan başladığım bir model. Daha yarısını anca yaptım kaplamalar iyi olmadı :)
Eğer bitirirsem final renderda eklerim
5M7-ZioLo6Lbsv8NhfpjN9dv6QTo1cjtgqCMV9WsZ0VvibbJgIoSMjt06UhgZ1Fi8fvp1SWixMVReXQrICc4DA==

Geri