3d Model ve Karakalem çalışmalarım

Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
Merhabalar önceden yaptığım 3d modellerimizi sizlere sunuyorum Bunlar biraz amatörce sayılır uzun süre önce yapmıştım bunları acemilik eseri sayılır :)

Eski model tv çalışması
YHI8oEr.jpg

minecraft karater modeli
hQzkkFI.jpg

Kumaş ve cam bardak çalışması
R09rcdz.png

Tv çalışması
4mquVZu.jpg

Yatak Çalışması. Burada sadece yatak çalışması yaptım diğer modellere fazla özenmedim sadece sahneyi doldurmak amacı ile yaptım diğer modelleri
SyBXGxF09rmzj_Zz2e1T6qHwHo276QNys9zNNhup0vu9AJx8hnR7FJyEhhgjB-e8ptiD0e3c5SFVeroguplvYw%3D%3D

Can sıkıntısından Yaptığım bir çalışma :)
pn9OMHHWqlj4ARVjgZMYU_M93-NxkgpAw9hHUERj-uqrWIGNYjGLneJgT1YfBreuvH3vTV6NCZTtbT4JHyyL7Q%3D%3D

Üzerinde çalıştığım bir oyundan kare
t_DXiWxxFPQNPQw30ShHeaN0CyRkor87lAoVz0fLir8l426SVa_-rhlcdBzRpiaJckm0SDLx8t8vFctE1lL8hA%3D%3D

Cam Kadeh çalışması
NQBG6egNGMjcnIp0VtBjOlcl9eESGB5PHmYRHsDW794QGxvrovE3YGXo26BELVNVk1k51mjuXSkKmdXOJTk6KQ%3D%3D

Son olarak ta fizik animasyonumu paylaşıyorum 4 adetdir
[YOUTUBE]sQoUZbbtxLM[/YOUTUBE]
Blender Physics (Fizik) Testi - YouTube

Tamam şimdi sıra oyun yapmakta :D

BASBUG
malesev mesajım az olduğundan özelden yazamıyorum
Buda üstünde çalıştığım open world tarzı oyunun küçük bir mapı, üzerinde çalışıyorum map tam olarak bu sayılmaz bu map deneme amaçlı yaptım
t_DXiWxxFPQNPQw30ShHeaN0CyRkor87lAoVz0fLir8l426SVa_-rhlcdBzRpiaJckm0SDLx8t8vFctE1lL8hA%3D%3D

Tekrardan teşekkür ederim yorumlarınız için. :) Bu modeli yaparken çok keyif almıştım.
pn9OMHHWqlj4ARVjgZMYU_M93-NxkgpAw9hHUERj-uqrWIGNYjGLneJgT1YfBreuvH3vTV6NCZTtbT4JHyyL7Q%3D%3D

3D'den anlamam, hiç de merakım olmadı ama bunlar güzel işler.. Eline sağlık. : )

Sky eline sağlık süper olmuş bende merak var ama birazda yardıma ihtiyacım var yardım edermisin.

Çok başarılı çalışmalar bu dönem dersini göreceğim bende yardıma ihtiyacım olursa kapınızı çalarım artık :)

Rose. tabiki elimden geleni yaparım :) yalnız siz büyük ihtimal 3ds max göreceksinizdir. Ben modelleme yaparken blender kullanıyorum sizlere de tavsiye ederim 3ds max ten daha iyi bir program. internetten inceleyerek indirme boyutu 80 mb olan blenderin gücünü görebilirsiniz. :)

Aynen 3ds Max göreceğiz biz henüz tanışmadım kendisiyle nasıl bir proğram bilmiyorum.
Bir tanışayım o zaman fikirlerinize ihtiyacım olacaktır mutlaka teşekkür ederim :)

Geri