ama bu cok harıka olmus :dyg:
cok tesekkur ederım :şirine:
Beğendiğine sevindim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ama bu cok harıka olmus :dyg:
cok tesekkur ederım :şirine:
elıne saglık ^^
Eline saglik : )
C-707 cihazımdan gönderildi
ellerinize saglik cok guzeller :sana:
benim corel draw calismalarim vardi onlarda iyiydi baya. mahvoldu gitti hepsi bilgisayar formatlaninca![]()
Teşekkür ederim beğendiğinize sevindim. :hi:
Sizin de çalışmalarını görmek isterim.corel draw güzel program bir kaç kez kullanmıştım.
evet guzel programdir aslinda hic bi sey yapamayiz dusunuyoruz ya cogu seyi yapabiliyoruz ordan. 3d max daha ogrenemedigimdir. sizde yenisiniz sanirim 3d programinda. cunki ishik effektleri bazilarinda tam olmamis ama yine de cok guzeller :sana:
Bir yıla yakındır kullanıyorum. Onun öncesinde autocad kullandım yıllarca okul gereği.
Modelleme sınırsız bir dünya olunca öğrenmesi çok zaman alıyor. Render ve ışıklandırma ayrı bir dünya olduğundan daha onları tam anlamı ile öğrenmedim. Şu anda modelle ve animasyon ön planda benim için.![]()
evet baya zaman aliyor. ben pcde ugrastim biraz ama olmadi birisi ogretmegince ogrenmesi zor 3d maxi. corel programini ama cogunu kendim ogrendim.
ishik effekti corelde zor degil ama sanirim 3d programinda zordur.
takip edicem bu bolumu ve sayfanizi mahvettiysem ozurlerimi kabul edesiniz :sana: