Günlük *

Konu sahibi son olarak 61 gün önce görüldü
bir yaşımı daha geride bırakmış bulunuyorum. iyisiyle kötüsüyle biir sürü sene devirdim yahu, ne ara bu kadar büyüdüm hiç anlamadım.
mutlu bir gündü diyebilirim. birilerinin hatırlaması, sevildiğini hissetmek bence güzel şeyler. birileri dediğim de sevdiğim bebekler sjsjsj
neyse... kendime bu sene iyi şeyler diliyorum, biraz yoruldum. her sene diliyorum ama bu sefer daha farklı diliyorum. hiç demem ama sen de iyi ki doğdun be melocuğum. bi kere de sen iyi ki doğ : ( güzeeel şeyler calsın kapımızıııı, gittim ii gclr

anlayamadığım şeyler hala oluyor.
mesela bir insan tükürdüğünü neden yalar?
sırf başka yerleri çalışabilsin diye aklından, kalbinden ve karakterinden ödün vermeyi gerçekten adamlık olarak mı görüyorlar bilmiyorum.
hayret ve gülünçle izliyorum olanı biteni bazen. şaşkınlığım hatta artıyor, gittikçe arttı yani.
ne bileyim, garip. çok garip.
kendi bildiklerim bile beni hayrete uğratabiliyor. aslında biliyorsun ama yine de böylesini beklemediğinden en yakının bile uzak olabiliyor.
ne diyebilirim ki?
kendimi sadece tebrik edebilirim. aslında doğrunun ne olduğunu bildiğim için, aptallığım için etmeyeceğim.
düşünme.
düşünme.
düşünme.
düşünme.
düşünme.
kendime notumdur. iyisiyle kötüsüyle düşünme hiçbir şeyi.
yoruldum yahu. gerçekten.
hep gölge düşürüyorum iyiye de, en büyük hatalarımdan.
kendime sözümse, her şeyi değiştireceğim. olur da bir gün kararımdan dönersem göreyim de dank etsin.
kendim için.
keşke demeyeceğim bununla alakalı, iyi ki.
iyi ki...

hehelööö.
upuzun bir aradan sonra bugün huzurla başladım güne.
pireyi önce deve yapıp binlerce gemiyi yakıyorum içimde ama sonra yine kendi kendimi iyi ediyorum. tam bi manyağım naabalım.
hep huzurla uyusak nolur ki?
sjsjs hunharca güldükten sonra gidelim bari.
çiiçççek gibi geceler :emoji_cherry_blossom:

arada bi ateş basıyor, acep nedendir? inş bana öyle geliyordur, bi şeyim yoktur... : ( kendi kendini hasta edenlerdenim yahu, zoorla olacağım yani. neyse. eden ben olayım başka bi şi olmasın.
it gibi özlem doluyum bugün, kimi neyi özleyeceğimi şaşırdım o derece. eskilere dalınca böyle oluyor tabi, görsen sen de özlerdin huf.
bi şeyleri daha iyi anladığım bi gün oldu bu arada.
aman ordan oraya atladım yine, gideyim en iyyisi.
iyi olsun gecelerimiz :emoji_flushed:

ani öfkelenmelerim dışında bir problem yok aslında... gözüm kararıyo bazen, yedi düveli yakasım geliyo. ama hallediyom bi şekil, çıkamıyom yine işin içinden ama olsun sjzjzj
beklediğim günler gelmedi henüz. gerçi bunları geride bırakıp daha çirkinleriyle mi karşılaşacağım? pff.
benim korkum ecelimin sebebi olacak bi gün ama hadi bakalım.
ağrılarımı alayım da sabahlayalım. (düzene girmeye çalışıyorumdur ve her zaman başarılı olmuşumdur...)
hadin iyi zabahlar.

acaba atlatacağım kaç gün var daha : ( neyse ki bugün de bitti... kendimi günlerce eve kapatmak istiyoorum, artık yet her.
güzelli şeylerin yanında can sıkıcılı şeyler de oluyor bu ara çevremde, şaşkınlıklar içinde kalıyorum. tabi üzülüyorum da ama elden bir şey gelmiyooor. (gerçi bu beni daha çok üzüyor)
nys...
düşüüün melocuğum.
düşün.
notumu değiştiriyorum sjsjsjz düşünmeden olmmuyor.
haddi gidelim o zaman, iyilli geceler.

bu ara bok gibi şeyler takılıyo dilime, oysa çok kibar bir hanımefendiyimdir. yakıştıramadım. küfürbaz haydo olmayacağım yo yo. (abartma kız sen de)
ah uykusuzluktan zerhoş gibiyim galiba, en son iki saat önce uyumaya gidiyodum - gidemedim. biraz üzdü.
açım ama enerjim yerinde yine de... şimdi sana hiç kötü bi şey söylemeyeceğim.
sonra efkarlardan geceleniriz.
gidip de uyuyayım, umarım. uyurum. umarım. umarım. umarım. uyurum.
elmalı geceler.

bugün çok ıslak bir gündü... o mükemmel yağmura dışarıda yakalanmak duygusunu nasıl anlatabilirim bilmiyorum. zaten yaşamak gerekiyor.
dün nasıııl şendiysem bugün de bir o kadar gerginim.
hayattan beklentimi bazı insanlardan da sevgimi çekmeye başlayınca belki her şey çok daha güzel olur. naparsın, hep salak bi insan olmuşumdur bu konularda. bak yine kendime bok atıyorum başkasına değil pf. neyse.
" bazı insanlar hayatlarınıza lütuf olarak girer, bazıları ise ders olarak. "
ikisine de minnet duyuyorum, gerrrrreeksiz somurtuşumu da alıp gidiyoruuum seeeen hooşçakal.

çok çıldırası bi gün.
işin kötüsü bitmiyooooor :emoji_worried:

selamko. içimde çok çok garip bi his var iyi mi kötü mü anlayamıyorum, kim anlayacak acaba huf. umarım beklenmedik bir üzüntünün fragmanı falan değildir, kaldıramıcim.
gidip en iyisi bazı tatlı şeylere bakayım, biraz huzur bulayım. huzuur ve ben vovoov.
iyi geceler demek için erkensi ama yine de iyi olsun.

ne sen leylasın ne de beeeen mecnuuun, ne sen yorgunsun ne de ben yorguuun kederli bi akşam içmişiz sarhoşuz heeepsi bu......
heeeep sonradan gelir aklım başıma, hep sonradan, sonradannnn....
nereden ve nasıl bilemiyorum ama yabıştı ağzıma. bir kez daha;
hep sonradan gelir aklım başımaaa, hep sonradan. gerçekten.
ay hem halsiz hem huysuz bir günüm. olsun yine de iyiyim. bu arada veda ettiğim şeyler de olduu, pişman değilim hay ret. iyi oldu.
neyse melocun alıp başını gidiyor daha fazla mallaşmadan sjzjz uyumayı deneyeyim bi. ooo uyumalar muyumalar bak sen :')) bazen çok inanıyom gereksiz ama olsun.
tatlı geceler.
5f3f81b207ef4086b5c80a5f5d24d970.gif

içimdeki korku dolu garip olan bu hissi buna mı bağlamalı mıyım bilmiyorum.
ilk kez böyle bir şey yaşadım. evet, bu kadar yakın hissettim ilk kez. tarifi yok ki. ölüm korkusu desen değil, belki o çaresizlik bu kötü hissi tetikleyen. ha bitti ha bitecek derken bitmeyecekmiş gibi gelmesi ve artık tamam bu bina altında kalacağım hissi...
asıl bittikten sonra e onlar? acaba iyiler mi? ulaşmaya çalışmak ama ulaşamamak, bir sürü düşünce.
gerçekten abartmıyorum. çok fazla etkilendim ve hala üstümden atabilmiş değilim. her sarsıntı bir ürperti getiriyor. tabi o şiddetten sonra yadırgamıyorsun. ama yine de korkutuyor. ne kadar kaçmaya da çalışsam o bazı haberler gözümün önüne geldikçe bi şeyleri duydukça ay ben iptal :{
keşke böyle şeyler yaşamasak. keşke böyle acılara şahit olmasak. felaketi bitmeyen bi dönem... umarım ferahlığa kavuşabiliriz.
-hiç hatırlamak istemeyeceğim ama asla unutamayacağım bir gün.-
neyse..... içimin şişkinliğini biraz sana akıtmasam olmazdı. bu bina tepeme çökmediyse de ben çökmeye meyilli biri olduğum için ani bir çöküşe geçtim.
gideyim...
geceler artık ne kadar iyi olursa....

kendime hala alışamadım ayol, ne ka zor biriyim. şu hayatı kendime işkence etmeyi ne kadar çok seviyom helal olsun bana hunharca alkışlıyorum kendimi. hani tamam biraz haklıyım ama abarttım yani. farkındayım ama elimde değil, manyak olabilir miyim? olabilirim.
gerginimsi yaşıyorum biraz, napim aşırı hassaslaştım. en iyisi biraz gözümü ve kulağımı kapamak.
bunalınca sende buluyom kendimi, biraz da sana ağlayayım. ay yok yok ağlamıcam yet her be :'( yüzellibeş duyguyu falan barındırıyorum şu an içimde garip hallerde olmam normal aslında. bunların içinde güzelli şeyler de var bu arada. ama onları bile düşünmemem en hayırlısı çünkü her şeye zırzır...
neyse... gideyim ben daha da zırvalamadan.
huzurlu olsun günler. gecelerden geçtim bıbıy.

mucize diye adlandırdığımız şeylerin aslında acının ta kendisi olması gerçeği... evet, küçücük canların hayata tutunması çok çok güzel. ama yaşanan gerçeği değiştirmiyor, yarım kaldıklarını, evlerinin başlarına yıkıldığını. seviniyorum iyi haberlere ama sonra yine üzülüyorum.
köfte ayrana da ağlamazsın be kızım... ne kadar ağlanabilirse o kadar. haberler gerçekten çok hırpalıyor. iyiyim ama iyi değiliz gerçekten de. duygularımın perişan olduğunu söylemiştim zaten, herkesin iyi olmasını öyle çok istiyorum ki. istiyoruz. artık canlar yanmasın be.
- bunun dışında iyiye gitmeyen başka şeyler de var. korkuyorum ama iyi olacağına inanıyorum hep, ah ah... sevdiklerimden önce beni al allahım. ne bileyim benim ömrümden benim sağlığımdan al da canımdan öte olanlar iyi olsun.
hüzünlü ve öfkeliyim. şaşkın ama alışmışım. kırgın,dipte ama umutluyum. (aa iyi bi şey söyledi) onu da yitirirsem zaten geçmiş ola.
hayat gerçekten çok kısa, bunu kendime hatırlatıp duracağım.
güzellikler diliyorum, bunu hakeden herkese. kara bulutlar dağılsın, lütfen lütfen.

yarı çirkin bi gün... her yer her yerde diye tabirde bulunabileceğim günler, şu işler bitse de bi rahata ersek. üff yüz elli beş gün sonrasına falan da ışınlanabilirim tabi. ama güzel bi şekilde, kayıpsız... ha dert tasa koybolabilir sıkıntı yok.
bu arada daha iyiyim. yani gördüğüm görüntüler beni haala hüzünlendirse de iki gündür boş beyinle yaşamaya çalışıyorum. düşünmüyorum ilginş olan şey başarılıyım. ama merak etme en geç pzt hüzün mesaisine başlarım sjzjsjj beklediğimiz haberler güzel çıksın nollur. işte bazı şeyler pürüzsüz olursa kafam daha da rahatlayacak.
ne kadar kızarsam kızayım birine, darda olduğunda her şeyi unutuyom. şu huyum kurumalı mı bilmiyom neyse kurumasın boşver. insanlığımızdan da kaybetmeyelim...
ordan oraya atladım karışık duygular içindeyim glbb..hadi gideyim, uyumak için erken ama mütüşlü geceler.

laftan anlamayan, anlamamakta ısrar eden her insan sinirimi bozuyo gerçekten. bi sürü insanla uğraşmak zor işmiş midemi bulandırabiliyo.
sevmediğim bi gün, yorgun bi gün. çok şükür ki daha çikin günler yolda geliyor :'))))))) sonunu düşüneyim de biraz ferahlamaya çalışayım. bu arada netliği belli olmayan bi şiler var ama belli olmadığı için söyleyemiyom. yalnız o kadar belli değil ki söylenti sadece sjzjzjsj peki benim ciddiye almam.... gerçi burdan gitmek istemiyorum nys.
baş ağrımı da alıp gidiyorum iyi geceler.

sa canım. arayı açmışız bu sefer seninle, hühü. darmadağın olsa da şu ara yaşıyom yine deeeğ. uykumun anasını ağlattım da, mükemmel bir düzensizliğin içinde yüzüyordum. şimdi yine iyi ama daha iyi olabilir...
garip bir döngü içinde ilerliyorum şu ara işte. inanmayacaksın ama bazen aşırı huzurluyum sjjzjz
korktuğum bi şey vardı ve şimdilik iyi ilerliyor. umarım çok çok daha iyi olur.
neyse, gidiyom ben by.

bu forum ne zaman eski haline dönecek ya? her şey kare kare hala püf.
neyse naber? ben ağlarken gülüyorum, gülerken ağlıyorum. bazen çok garip haller alıyorum manasız bir şekilde. deli miyim neyim? aa ne münasebet.
geçtiğim her yoldan mutlu değilim ama bir şeyler kazanmaya çalışıyorum. laçkalaşmış sinirlerim <`3 ben.
öyle işte, hadi gittim by.

seeeeea cınım. yaşamak denirse yaşıyoz demeyeceğim merak etme... sonra konuşuruz hadi bıbıy

artık sıkılıp üzülünce bile sana yazasım gelmiyo. garip bi salmışlık. bu sene de bokluğuyla devam ediyo, bildiğin gibi bi değişiklik yok. hep can sıkıcı haberler falan filan. bazen insan neye, kime, hangisine üzüleceğini şaşırıyo. ne diyeyim, iyili şeyler dileyip gideyim.
görüşmek üzere günocum.

Geri