Oyun 3 üye 3 Yorum

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 276 gün önce görüldü
@yoSun : Çok sevecen biri herkesle hemen hemen iyi :) koyu bir beşiktaşlı ve oda kahveseverlerden.
@Süreyya : Gerçekten dolu dolu bir kadın araştırmayı, öğrenmeyi seviyor. Bir insanı yazdığı cümleler ele verir insan analizini o cümlelerden yapabilirsiniz ve Süreyya hanımcım basma kalıp olmayan, google dan alıntılanmayan kendine özgü yorumlarıyla kendini okutturan birisi bunun dışında arada konuşuyoruz sesinde çok farklı bir enerji var aşırı pozitif birisi ve tarafımca çok seviliyor iyiki tanımışım :)
@PapatyA : Güzel gözlü kadın oda :) Kibar , kırılgan ve naif bir yapısı var. İnsanlarla uğraşmayı sevmiyor pek belli ama yeri geldikçe haddini bildirmeli çünkü burdakiler nezaketten pek anlamıyor deneyimledik :)

@Lefty @Bardak @huri

lefty forumun çok bilmişlerinden
bardak adam gibi adam
huri muhabbetim yok olsun da istemem açıkçası gördüğüm kadarıyla

Papatya
X
Mavi

Papatya ,hümoşumun dostu :*
X,iktidar
Mavi, görünmüyor maviş nerelerde :/

Maral ,Süreyya,Hüma

maral-doğal güzelden anlıyo
süreyya-güven veriyo, oldukca iyi niyetli
hüma-pozitif enerji veriyo resmen, hele o paylastıgı cicek görselleri..icim ferahlıo

kei
pan
f5

kei - kedisi çok tatlıydı kendisi pek aktif değil
pan - kayıp
f5 - sevdiği insanları sinirlendirmeyi seviyor

majik
shinigamikhan
melis

• Beğen
Tepkiler: f5
majik: uzun uzun uzun seneler önceden tanıdığım ama daha detaylı sohbetleri bu mecrada edebilme fırsatı bulduğum, düşünceleriyle beynimizi yakabilecek güçte olduğundan da fotoşoklarıyla eğlendirmeyi seçen, oldukça kendi halinde, kendi tarzında, yer yer sıkılgan, arada parçalı bulutlu, bazen çok güneşli ama her haliyle çekilebilir-kesin mi?- üyemiz, seviyörüz. <3 ay ne duygusal...
shinikhan: kendisiyle birebir muhabbetim yoktür, lakin ki forum içinde oldukça eğlenceli gözüken, banının açılıp açılmadığına bakasım gelen üye... açıldı da kendi mi girmiyor acaba? öyleyse kırar bizi.
melis: şu an telefonda konuşurken burada da karşıma çıkması <3 çok eskilerdendir, çok bebeğimdir, çok dertleşiğimdir-bu ne melo-, çok çok çok her şey olabilir. vefadan ölebilecek kadar panda kalpli ayrıca... yuvarlanmanın en çok yakıştığı insan da olabilir, güzel bütün dileklerim seninle biliyosun. <3

o zaman favori bebeklerimden devam edeyim...
jujuşkom
ençom (enchanting yani)
hahom (hahahah yani)

güzel yorum yazmayacaklar yazmasın...

jujuşkosu: samimi yorumlarına denk geliyorum ben de, bazen güldürüyor. dışını bilmem ama içiyle bir gibi sanki. çok sevilesi sebebi belli...

ençosu: yeni yeni mi aktif acaba, hatırlıyor gibiyim de hatırlamıyor gibiyim de bilemedim. aslında ona yorum yapmıştım, yabancı da olsa samimi gelenlerden. çünkü sebe..

hahosu: anlık sahte gülüşlerimin sebebi sjsjjs. mini bir diyaloğumuz oldu, artık hatırlatmayı bıraktım sanırsam :'( ama olsundu... o da tatlı biri. sevecenliğiyle kalsın akıllarımda. çünk...
çünkü melodram boşa sevmez...

stockholm sendromu
alper
samael

stockholm sendromu bugün doğum günüsü olan forum azası
alper adminliğe ara veren zat-ı şahaneleri
samael boş küme. engellediklerimden.

------

üye eklemeyi unutmuşum:

üyeler:
- @La'edri
- @Lena
- @Süreyya

Son düzenleme:
stoç çok severim
alper severim
samu gülerim

raskolnikov
majik
arpes

Raskolnikov; emin olmamakla beraber onu eski taniyanlardan biriyimdir diye dusunuyorum, sanirim onunla mesafe cizgisini astim, birsey soyledigimde onun yanlis anlamiyacagina eminim, bazen bi muhabbet acilir hastaneden girer maas sorgusundan cikariz, muhabbet ne olursa olsun ondan bir kotuluk gelmiyecegine eminim, o da ayni sekilde benim bir yanlisimi gordugunde yuzume soylemekten cekinmez. Ne dedikodular ne olaylar geride biraktik .p
Majik; kendisi Muge Anli dedigim an kizgin surat gonderiyor, oysa Muge Anli izlemek farkindaligi arttirir .p izlemeyenler bilmez.p Ona bir gun youtube acip Palu ailesi serisini izlemesini tavsiye ederim.
Arpes; eskilerden bir uye siyasi konulari tartismayi severdi.

X
Juju
samaEL

X, bazen eğlenceli bazen despot, bazen egolu. yine de dürüst ve zarar vermekten kaçınan bir tip olduğunu düşünüyorum. ben saygı duyarım kendisine.
juju: daha önce de yazmıştım, mesafeli olduğum bir grupta olduğu için etkileşime girmek istemediğim insanlardandı. bazen böyle olur, güvenmediğiniz biriyle yakın olan kişiden kaçınırsınız, bana arkadaşını söyle mevzusu. böyle bir şeyin her zaman doğru olmadığını juju ile hissettim. mutlu olsun isterim, tanımasam da.
samael: kekem bana küs sanırım ha, çok gülüyorum ona, kızıyorum bazen de. zararsız bençe.

w, angie, yosun

Son düzenleme:
W: babuş bana çok sevimli geliyor amsterdam'ın gülü lol hehe
angie: henüz bir sohbetimiz olmadı
yosun: kekecanda sevimli ve sıcakkanlı nazar değmesin inş: )

ArifÇ - Abaris - Alavarez

Arif: Geveze biraz
Abaris: çok tatlı sevecen ve samimi ♡
Alaveraz : Tanımıyorum ama kendi halinde biri.

Hüma-Sureyya-Maral

yelda : beğenmemek elde değil
Lilith : göbek diyor, zeytin diyor , yerim nef' diyor .p
kLara : mis gibi

Hiç Düşünce , Kitai , Sanem

Hiç Düşünce; Güzel olduğu kadar becerikli de.
Kitai; Gurbetçi.
Sanem; Yani kötü bir izlenimimin olmadığı yöneticimiz.

Larien, Anna, Shinigami

3 ü de çok iyi kızlar, foruma değer katan üyeler.

Larien ile bir ara baya sohbetim vardı.
Anna çok sempatik birisi, güzel bir kalbi var..
Shinigami de nedense bana karşı hep mesafeli soğuk olan ama iyi niyetli olduğundan şüphem olmayan birisi.. 4 senedir aynı forumda takılmamıza rağmen bi kısacık bile sohbetimiz yoktur.. W’nin kankası..

Oggy - Hatem - Mastor

Geri