Münevver örneğini vermişsin ama o o cinayeti işlediğinde daha reşit değildi yoksa ağırlaştırılmış müebbet alacaktı.Siz sanıyorsunuz ki içerde yatanların durumu cok iyi yedikleri önlerinde yemedikleri arkalarında sanıyorsunuz ama sen hiç müebbet yemiş biriyle konuştun mu ömrünün sonuna kadar bi kodeste yaşamanın ne olduğunu sordun mu ona? Sen ömrünün sonuna kadar gün yüzü göremenin ne olduğunu bilirmisin? Soruyorum sana? Sanki o suç işleyenler keyiflerinden suç işliyor.Toplum onlara başka seçenek bırakmıyor herkes iş güç sahibi olup bir aile kurabilse bu toplumda sence hala suç işlerler mi?Toplum insanları suça itiyor çünkü...
Hapisanede benim tanıdığım var 25 yıl yemişti indirimler yapa yapa 15 e indi şimdi hiç pişmanda değil vurduğuna neden çünkü rahat yerde yemeği geliyor eşiyle konusuyor kızını gorebiliyor açık görüşme yapabiliyor idam korkusu olsaydı bunu yapabilir miydi insanyaptına pişmanım diyebilir miydi diyemezdi.. Ölümden herkes korkar ben idam cezasının getirlimesinden yanayım..