2500 liraya kitap satmak

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti

Bu kısma kahkaha atan sadece ben miyim?
Sen de kimsin, tanımam etmem. Kendi fikri olmayan, yağcılıkta üst seviye yapmış ünlü olmaya çalışan bebe. Ne zaman bir bayanla tartışsam bu kamil ortaya çıkıp kızı savunur. Ne ayaksın olum sen.
En son seçimlerde Her evden 1 oy hdpye diyenler Chpli değilmiydi. Fetöcüleri alkışlatan kemal değilmiydi.
Başka işimiz yokmuş gibi birde böyle eziklerle uğraşıyoruz iyi mi.
Tamam lan ağlama. Yunanistan evimiz Kemal bobamız. Mutlu oldun mu

Adamin biri 2500 tl ye kitap satmaya calisarak mali goturme pesinde ve bu herkesin ortak fikri ama siz burda hala birbirinizi yiyorsunuz :)

Pisman olacagimdan hic suphem yok
Ama merak etmeyin muhatabiniz olmayacagimdan
emin olabilirsiniz
Cunku ben o cekmeye calistiginiz rakimda nefes alamam
Yalniz altini cizmek istedigim husus “bunlar” diye atifta bulunduklarinizdan biri ben oluyorum
cunku fitili ben ateslemistim
anlatabildim mi? hic sanmiyorum!
Simdi musadenizle

Lassie bende gözükmüyor o nedenle konuyu tam anlamadim. Ama gerçeği değerlendirme yetisi bozuk adamlara (Allah şifa versin) bir şey ispat etmek zorunda degilsin. Rahat ol. Daha dünya evrimini tamamlamadi maalesef. Sorun o. Gelecekte Ortadoğu kabileleri diye bahsedecekler bizden

Heh işte şöylee. Ne kavga ediyorsunuz. İkinizde aynı çokluğun lacivertisiniz. Bak benim sayemde bunu anladınız ve iki dakkada kanka oldunuz. Amacım bunu anlatmaktı aslında. Yani kavga etmeyin, aslında siz kardeşsiniz di mesele.

Aha ahha. Çakal çikiboya bak, ezik kafasıyla bana Lassie diyerek güya köpek diyip laf vuruyor. Olum sen önce şu engelleme ezikliğinden kurtul, ona buna küfretmekten vazgeç, sonra inan her türlü konuyu tartışabiliriz. Başka konuda Ufak bir eleştirdim seni, hemen düşman kesildin. Bu çok komik yanlız

kitabı alan olursa okusun özet geçsin

Sen de kimsin, tanımam etmem. Kendi fikri olmayan, yağcılıkta üst seviye yapmış ünlü olmaya çalışan bebe. Ne zaman bir bayanla tartışsam bu kamil ortaya çıkıp kızı savunur. Ne ayaksın olum sen.
En son seçimlerde Her evden 1 oy hdpye diyenler Chpli değilmiydi. Fetöcüleri alkışlatan kemal değilmiydi.
Başka işimiz yokmuş gibi birde böyle eziklerle uğraşıyoruz iyi mi.
Tamam lan ağlama. Yunanistan evimiz Kemal bobamız. Mutlu oldun mu

Dervişin fikri neyse zikride odur. :)

Karaborsası olur mu acaba alalım 5 tane

Yılmaz Özdil'in 2500 tl lik Atatürk kitabının pazarlamasında 'boynumuzun borcu'denilmesi, olüm saatinin pazarlama aracı olarak kullanılması beni rahatsız etti.Yoksa kendisinin de dediği gibi bu doğalgaz, elektrik faturası değil, parası olan alır.

Gelirleri güzel bir şeye vesile olsaydı bir kitabın 2500 liraya satılması ile ilgili bir sorunum olmazdı.

Gençler , aynı kitabın 20 TL'lik versiyonu da mevcut. Alın okuyun.
2500 TL'lik olanı kerizler için, sizin için değil :D

Lassie bende gözükmüyor o nedenle konuyu tam anlamadim. Ama gerçeği değerlendirme yetisi bozuk adamlara (Allah şifa versin) bir şey ispat etmek zorunda degilsin. Rahat ol. Daha dünya evrimini tamamlamadi maalesef. Sorun o. Gelecekte Ortadoğu kabileleri diye bahsedecekler bizden

"hadise" cikarmak icin yeterli cogunlugu saglamissin yine, herkes burada
oyle deme medeni insanlara yakisan , muhatabini sosyal statusunden bagimsiz olarak ciddiyetle dinleyip karsilik vermektir
ben hep oyle yapiyorum ama sonra akil tutulmasi yasiyorum
anlasilacak bir sey yok biz seninle kavga edip birbimize dusmusuz ve sayesinde sarilip kanka olmusuz, boyle buyurdu hazret
simdi ben desem ki "forumda herkes az bucuk bir seyler yazar, herkes bir seyler soyler
ama yalniz klaymeks ve benim kelimelerim sarmas dolas" ne anlasilir :)
ayrica sen yas aldikca "Oguz Aral"lasiyorsun bak haberin olsun
konu vandal doldu gidiyorum ben

Akepelilerle tartışmayın günah

Bu dallamayı hiç sevmezdim zaten.

@Juliette bence bir çay içmeliyiz :D

bugun bu konu hakkında yazdıklarını okudum
can cekisir gibi sacmalamıs

2 güne internete düşer okuruz 2500 cepte kalır : )

Geri