21 aralık geyikleri - maya takvimi geyikleri - 21 aralık sosyal medya geyikleri

Konu sahibi son olarak 3080 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Gossip Girl bitti, artık 21 Aralık gelebilir. Ağlamaktan gözlerim çıktı ama istediğim gibi bitti, gerçek aşk kazandı.

21 Aralık 2012 - Şirince Etkinlik Programı:kahvaltı,ormanda yürüyüş,şarapla gün batımı,israfil sur dinletisi,kıyamet ve kapanış

21 Aralık 2012 kötülüklerin ve hastalıkların kıyameti, sonu olsun. 22 Aralık itibariyle gerçek mutluluk ve sağlık bizimle olsun..

A-Y-oZcCEAAlyh_.jpg

Bu 21 Aralık işini de tamamen tüketim çılgınlığına döktüklerini hala anlamayan kerizler, o tüketim çılgınlığının içinde boğulacaklar.

21 Aralık'ta Dorukhan'la Figen'lerin evindeyiz. Qıyamet qeLse de qopsaqqq xDDD

sadece kendi çalışıyormuş gibi günlerce maillere dönmeyen ve kendi işine göre randevu ayarlayan insanların sonu 21 aralık günü gelebilir.

Adama 21 Aralık'ta kıyamet kopacak diyoruz bu seferde saat kaçta kopacak diye soruyo.İnsanoğlu aç,insanoğlu nankör

21 Aralık’ta dünyanın sonu gelecekse, anket yapılan erkeklerin %28’i ölene kadar sevişmek istediklerini belirtmiştir.

Bence asıl kıyamet 21 Aralık Perşembe günü Polat Alemdar ölürse kopucak. (ölmedi.)

21 Aralık'ta KIYAM ET! Sonra RÜKU ET!. Sonra SECDE ET! Allah rızası için RT ET! Ov beybi, islami hesaba dönüştüm.

21 Aralık Günü; Orhan Babanın 32 sanatçı 33 eser albümünü alanlar "Tarkan-Hatasız Kul Olmaz" Parçasından Dolayı günahları affedilecek (maya)

Günlerden beri 'şu 3 günlük dünyada ' esprisini yapmak için bugünü bekleyen insanlar var. #21aralık

21 Aralık ve benzeri saçmalıklara inananlar rahat olsun; beyin özürlüler direk cennetlik zaten

"Şimdi al 2013'te ödemeye başla" fırsatlarından yararlansak ya hacı beleş beleş..? Nasılsa 21 Aralık The End ..?

Kıyameti Arena'da yaşayan Fenerliler için 21 Aralık'ın da artık bir önemi kalmadı.

21 Aralık saçmalığına inanmayan kaç kişiyiz ?

Ya Sabır! Şirince'ye kaçanların inandıkları : 1- 21 Aralık tüm canlıların beden tipi değişecek, elektrikler çalışmayacak, tamamen karanlık.

Kimse 21 Aralık'ı ciddiye almıyor ama 20 Aralık gecesi herkes korkarak uyumazsa ********im asdfghjk

21 Aralık bari pazartesiye denk gelseydi :(

2-1 21 ARALIK budamı tesaduf ?

21 Aralık'ı beklemeye gerek yok! Maya'sı bozuk insanlar için her an zaten kıyamettir. | A.Tolga Akpınar

"21 Aralık kıyameti iptal, Ahiret soruları çalınmış." ÖSYM: Bütün sınavlarda olur böyle şeyler, büyütülecek birşey yok.

Zaytung Astroloji (16-22 Aralık 2012) - KOÇ: İçinizi rahatlatacaksa eğer, 21 Aralık'ta gerçekten kıyamet kopacak ve...

21 Aralık'ta her yediğini instagram da, her gittiği yeri foursquare da paylaşanlar yok olacaksa kıyamet kopabilir, bence sakıncası yok.

Düşünsene 21 aralık olayına gerçekten inananlar 21 aralıkta ölseler, biz inanmayanlar olarak kalsak çok temiz olur ya.

Sen 21 Aralık'ı çiçek böcek güneş bulut sanmışsın

Ben olmuşum 21 aralık

Şimdiden söylüyorum 21 Aralık'a girer girmez aksiyon beklemeyin kıyamet saati belli değil ama kesin kopuyoruz panik yok

Arkadaşlar biri aralık 21 de kıyamet kopacak mı kopmayacak mı söyleyebilir mi? Ona göre yüklü konut kredisi çekecem..

21 Aralık'ta kıyamet kopacak diye tedbir mi alalım anlamadım, biz ki ehliyet sınavına arabayla giden milletiz , siz neyin peşindesiniz.

''3 günlük dünya'' esprisi yapmayanlar olarak çok tatlısınız bence

Ben uyumaya gidiyorum var mı bi isteğiniz (Kıyameti erteleyin ve rüyanda beni gör isteklerini dikkate almıyorum)

Son Pazartesi sendromunuzu da yaşadığınıza göre artık dağılabilirsiniz

Bu son Pazartesi o yüzden diete falan başlamayın ne var ne yoksa yiyin için

Eğer mayalar haklıysa bugün çıkmaz ayın son çarşambası. Verilen sözler tutulsun lütfen. Gün gelmiştir.

22 aralıkta şirinceden dönenlere ölü taklidi yapalımda sevinsin gerizekalılar

#ŞirincedeOlanlaraNot Sizin bu zekayla kıyamete kadar yaşamış olmanız bile mucize

#ŞirincedeOlanlaraNot "Biz Müslümanız" demiyorsunuzdur umarım.

#MayalarDerki : #ŞirincedeOlanlaraNot oğlum şaka yaptık lan :D Kaçın oradan kaçın asdfghjgfds

A-j2oHdCAAE6zRy.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri