21 aralık geyikleri - maya takvimi geyikleri - 21 aralık sosyal medya geyikleri

Konu sahibi son olarak 3080 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
21 Aralık'ı bilmem ama 22 Aralık sabahı erkenden uyandırıp bakkala gönderince kesin yine ÖFANNÖÖYAA diye kıyameti koparacaksın sevgili ergen

21 Aralık 2012'den sonra aydınlanma çağına gireceğimizi düşünenlere tek lafım var: Arka sokaklar en az 1 sezon daha yayında, o iş yaş.

21 Aralık? Bence kıyamet, ilk insanın dünyaya gelmesiyle çoktan koptu bile…

İnşallah 21 aralık dünyanın sonudur da sınavlar felan iptal olur

Offfff biz burda 21 Aralık diyoz, maya diyoz, ölecez diyoz hala aşk sözleri yazanlar var. Bu arada ben seni seviyorum.

21 Aralık için kendime kıyafet diktirmeyi düşünüyorum. Mahşer günü kimseyle pişti olmak istemem yani..

Sevgili kızlar; 21 Aralık 'ta kıyamet kopmadan sevişeydiniz iyiydi

20 Aralık'taki kura çekiminde Galatasaray'a Barcelona çıkabilir, nasıl olsa 21 Aralık'ta kıyamet kopacak, kopmazsa şimdi Mayalar düşünsün.

Twitter'a yeni kaydolanlar için konu özeti : Hilal Cebeci, Nihat Doğan, Gangnam Style, Ali Ağaoğlu, eski sevgili.. Mayalar ,21 Aralık

21 Aralık'ta kıyamet kopmazsa ertesi gün manşetler hazır: "Mayalar'ı bozuk çıktı"

Bienvenu'yu oynatmamdaki tek amaç 21 Aralık olayını test etmek. Eğer gol atarsa gidip iki rekat namaz kılın.-Aykut Kocaman ‏

“Az önce Turkcell style reklamını izledim. 21 Aralık için gün sayıyorum.”

Hani 21 Aralık günü bari bir "seni seviyorum" mesajı atsan; kim bilir, bakarsın kıyamet kopar.

How I Met Your Mother'da Ted, 2030 yılında çocuklarına annelerini anlatıyor demekki 21 aralık kıyameti yalan az aklınız çalışsın ya.

hiç gülecegim yoktu :D

21 Aralık'ta ne olacak?

A9W3f6PCMAIJm2l.jpg:large

İÇİNE ATTIKLARINI KUSSA, 21 ARALIK GELMEDEN KIYAMETİ KOPARABİLECEK BURÇLAR: İkizler, Balık, Aslan, Başak
orda benim burcum var demekki dogru :D içime attıgım çok şey var :D eteklerim taş dolu :D

Bu mayalar da bir şeyden anlamıyor. Şurda gül gibi kıyamet tarihi 12.12.12 dururken 21 Aralık da nerden çıkmış.

21 Aralık'ı yusufla bekleyenlerde var. Kıyamam la onlara.

Çin'de bulunan Chengdu Higgses Şirketi, özel anlamından dolayı çalışanlarına 20-21 Aralık günleri kıyamet izni verdiğini açıkladı.

12.12.12 tersi 21.21.21 mayalar 21 Aralık diyor,bu da mı tesadüf ha? Bu da mı?:)

kıyamet menusune bayıldım yok böyle birşey arkadaş :F

21 Aralık Nasıl Ortaya Çıktı ?

[YOUTUBE]QZte7seODO4[/YOUTUBE]

21 Aralık'a inanmayan tek benim heralde

21 aralık'da perdelerinizi kapalı tutun çünkü gökten kocaman bi seda sayan sureti gözlerini çok sinirli açıp size bakıcak bakan kör olucak

A9x5jNFCQAIoD0p.jpg

iOS 6 için Untethered Jailbreak geliyor. 21 Aralık'ta dünya yıkılmazsa 22 Aralık'ta çıkacak.

21 aralık tartışmalarına renkli bir bakış açısı için okuma tavsiyesi; "kuyruklu yıldız altında bir izdivaç" hüseyin rahmi gürpınar

21 aralık esprilerinize cidden koptum .. " - Kıyamet "

Mayalar kesin demiştir. Tüh ! Lan olm Taşımız 21 aralık'a kadar yetti ilerde problem olur ! bu salak insanlar kıyamet kopacak neyin sanar !.

21 aralık ile ilgili Türk televizyonculuğundan beklentim 'KIYAMET ÖZEL' programıdır, benim için zirve budur.

SON DAKİKA: Dünyanın sonunun 21 Aralık'ta değil Fenerbahçe lehine penaltı verildiği zaman geleceği bildirildi

#BirMayaAtasözü derki ; 21 Aralık 2012 son değil yeni bir başlangıç olacak...

#BirMayaAtasözü der ki; Madem 21 Aralık 2012 son gün, paranızı Vakıfların hesabına yatırın da Mazlumlara faydanız olsun. İşinize gelmedi mi?

#BirMayaAtasözü yalancının mumu 21 Aralık'a kadar yanar.

21 Aralık'ta bi bok olmayacak arkadaşlar mayalara inanmayın. Dün marketten pakmaya aldım son kullanma tarihi 2014

21 aralık varmış kapayalım onları

#BirMayaAtasözü adam olacak çocuk 21 Aralık'ta belli olur.

İzel de sarışın olduysa arkadaş bu 21 Aralık meselesine inanmam artık şart oldu...

A95uCTtCAAA4QOT.jpg

21 Aralık 2012'de kıyamet filan kopmayacak. Aldığım çikolatanın son kullanma tarihi 14.03.2013 koskoca BİM firması yalan mı söyleyecek.

21 aralık cuma namazı biletleri Biletix'ten satışa sunuldu... - İmam arkası 50.-TL - Kapıya yakın 75.-TL.. :))

Şahsen ben belediye başkanı olsam, 21 Aralık'ta sırf panik havası oluşsun diye şehrin elektriğini keserdim.

21 Aralık'ta biz foton kuşağına gireceğiz. Sonrasında doğalgaz zammı bize girecek.

21 Aralık arifesinde "Bugün varız, yarı yokuz" minvalinde espri(!) yapacak olanlara, o dakika Marduk dokansın.

Kızın ismi Berivan.Facebooka yazmış Barry One...21 Aralık ?

21 Aralık Flash Tv yayın akışı: Kıyamet kopsa s.de değil ölümüne halay.

ayrıca 21 aralık'da gökten dev bi ebru gündeş titanının iniceği ve akmerkez'in üstüne bayılıcağı da etrafta dolaşan söylentiler arasında

Şahsen ben belediye başkanı olsam, 21 Aralık'ta sırf panik havası oluşsun diye şehrin elektriğini keserdim.
İyi fikir :zuha:
21 Aralık'ta kopuyoz mu gençler ?
-Kıyamet

Hazır 21 Aralık yaklaşmışken, her türlü hayır, bağış dua ve yardımlarınızı bekliyorum... İMAN NO : TR 79992000122378900220912212 :))

Hala bıkmadınız mı lan 21 Aralık meselesinden??

Yüce Yaradan kendisiyle alay eden indirdiğini yok sayan O’ndan şüphe duyanları nasıl rezil ettiyse 21Aralık Şirince tayfasını da edecektir…!

Maya Uygarlığının dibine dibine vurduk derste siz hala 21 Aralık düşünün durun :)

acı haber 21 aralık doğru valla buzdolabında MAYA buldum son kullanma tarihi 21 aralık :s .s .s

Durumu öğrendim, 21 Aralık sebebiyle Şirince dışında her yer sibiryaya taşınmış meğer, zaten başka bir açıklaması olamazdı.

21 Aralık'ı 80 yaşındaki adama soran gazetecinin sarı basın kartını elinden almak lazım.

21 aralık için kıyameti avantaja dönüştüren yurdumun şirince halkına takdir bakan E. Günay'dan da geldi. reklamın iyisi kötüsü olmaz

21 Aralık gelince ölü taklidi yapıyoruz mayalara ayıp olmasın

Şok şook ahiret soruları çalınmış 21 Aralık iptal edilebilir

21 Aralık'ta Kıyamet Kopsa, Polat Alemdar Yaralı Kurtulur...

Ne zaman ölüyorduk? 21 aralık mıydı he taaam.

İş yerinde sıkça olan bir geyik ;

22 sinde maaş alıyoruz, bu kıyamet 21 inde koparsa Dünyayı tekrar kıyamete sokarım

3 günlük dünya esprisi yapacağınızı bilseydik o takvimi yapmazdik. - MAYALAR

+Maya'lara inanıyo musun? +Yo hayır,ne inanıcam,Allah'ın takdirine göre yaşıyoruz biz,valla inanan dinden çıkıyomuş cnm (KÖPEK GİBİ TIRSIYO)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri