21 aralık geyikleri - maya takvimi geyikleri - 21 aralık sosyal medya geyikleri

Konu sahibi son olarak 3080 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

21 aralıktan sonra ne olacak? diye soranlara; biz Allah'a inananlar için Cevap çok basit: 22 aralık.

Yarın yine birçok arkadaşım evim sensin'e gidecek,şu 21 Aralık gelsede kurtulsam.

#eğer21aralıksongünse 21 Aralık'tan sonraki sınavlarımı öbür tarafta olacağım heralde. :Ss:Ss:S

Sevgili mayalar eğer 21 Aralık'ta dünyanın sonu gelmezse Eylül'de büyük bir nüfus patlaması yaşanacak arz ederim.

Yalnız 21 Aralık'ta kıyamet kopmazsa Mayalar yüzyılın konusu olur

benim 21 aralık'taki kıyametten dolayı yılbaşı gecesi victoria's secret defilesini izleyemeyecek diye üzülen arkadaşım da var.

21 Aralık'ta herkes, "Öleceğiz." diyor. Aynı zamanda diyenler Louis'nin doğum günü için hazırlanıyor. Bu durumu ateyizler bile açıklayamaz.

Okullarda saçta serbest oldu MEB 21 Aralık’da ölecez diye çoşuyooor.

NASA: "Mayalar yanılmış, dünya 21 Aralık'ta yok olmayacak. Rahat olun."

Ben Şirince belediye başkanı olsam 21 Aralık'ta elektrikleri, telefonları falan keserim. Bir tek biz kaldık diye sevinsinler azcık

Ayrı yetten ek bir bilgi ; Mayalara göre 21 Aralıkta takvim bitmiyor. Yeni bir Ay başlıyor, nasıl bizde Ocaktan başlayıp Aralıkta bitiyor sonra tekrar Ocağa dönüyorsak onlardada takvim o zaman bitiyor ve tekrar başa dönüyor Aylar. Sadece yeni yılda, mağralara uçan cisimler çiziyorlar, bir nevi teknoloji çağını anımsattığını söylüyorlar bilim adamları inancı geçtim bilim bile kabul etmiyor bunu ama bazı insanlar inanıyorlar ya :D gülüyorum hele İzmirdekiler :D Şirince halkı özellikle :D

Hamuru mayaladım,sonra hazır mayalı hamuru yakalamışken kıyamet gerçekten 21 Aralık’ta mı kopacak konuşsana diye tokatladım,konuşmadı zalım.

Kıyamet cuma kopcak deniliyordu 21 Aralık cumaya geliyo. #gerçekşuki sıçtık 20 günümüz var.

21 Aralık'ta doğacak olan çocuğa yazık lan, geldiği gibi geri gidecek..

bekir rövaşeta attı,servet çetin 3çalım+aşırtma golü,umut okul 5.si------->sizce bunlar tesadüf mü????? 21 aralık seni seviyom tamam mı

21 aralık gerçekleşirse bütün hayatım okula giderek geçmiş olur ve olay çıkarırım yemnediyorum.

21 aralık'taki kıyamete 1 aydan az kalmış, adam beni hala facebok'ta bilmem ne oyunu oynamaya davet ediyor.

*21 aralık okuldayken felaketler başlar ölmeler,vb* Sınıf; ÖĞRETMENİM DEPREM OLUYOOO Öğretmen; Durun şunu yazın sonra ölürsünüz

anneme aciktim dedim eline telefonu aldi pizza soyledi AHA DA 21 ARALIK BELIRTILERI!

Mayaların uydurduğu 21 Aralık şeysine inanmayın. Hem tarih kitaplarında mayaların varlığından bile söz edilmiyor. Saçma sapan şeyler işte

21 aralık cuma gününe denk geliyor... kıyamet bile haftasonu kopuyor lan... allahsız mayalar, sizin yapacağınız takvimin ben!!!

Şahsen ben 21 Aralık Cuma günü camilere rekor katılım bekliyorum.

Haydi 21 Aralık kop gel! Güveniyorum sana.

MEB: Zaten 21 Aralık'ta ölecekler, serbest kıyafet yapalım da sevinsinler.

Ya bi kere 21 Aralık diye bişey var di mi??? Nedir bu tripler, küsmeler filan???? Ne olacağımız belli değil sen hala küsme peşindesin

21 Aralık'ta arı maya yeryüzüne inecek mi ?..

18 Aralık geldiğinde ; Kankalar 3 günlük dünya nasıl olsa, hadi kopalım istediğimizi yapalım :zuha:

Bugün 12.12.12 , yarın 13. cuma haftaya zaten 21 Aralık, Ulus olarak zor bi dönemden geçiyoruz :)

#mümkünse 21 Aralık'ta şirinceye giden malları dövelim...

21 Aralık'ta kıyametle ilgili film vizyona girmiyor mu ya bu sene? kıyamet kopmasa da ironi olurdu ne güzel.

kime sence 21 Aralık'ta ne olacak diye sorsam, hiç bir şey yanıtı alıyorum ama bakışlar direkt 'acaba lan?!?'

Sabah bi uyanıyorsun evden başlayarak trafik ışıklarına kadar ülkede elektrik yok.! galiba Mayalar doğru söylemiş ama 21 değil 12 Aralık mı?

Bugün 12.12.12 .. Amacımız bugünü de atlatıp Şirince kampında 21 Aralık tarihine hazırlanmak .. Akıl fikir ver Yarabbim amin .

He yav he galatasaray yenildi kesin 21 Aralık gerçek he

Arabistanda kıyamet bugün kopacakmış hani tersten okunuyor ya :ASDASD:ASD gördünüz mu inceyi hani 21 aralık ya :ASD:ASDASD:AS:D

İddaa tuttu laaaan , beyler 21 Aralık'tan şüphelenebilirsiniz artık

12 rakamına aşık bu halkın 21 Aralık Maya safsatasına inanmasına ya da gündem yapmasına şaşmıyorum.

:D

o gün bisey olacagindan degil ama Allah inananlara ibret olsun diye o gün basimiza bisi getirmezse iyidir :D tövbe yarabbim

500T her gün düzenli olarak aynı saatte gelmediği sürece 21 Aralık'a inanmam abi.

Ayy bugün 12.12.12 hemen sevgili bulmam lazııım.Ay 21 Aralık yaklaşıyo,Yılbaşı geliyo sevgili bulmam lazıım -Kızım sen azdın mı?

Şahsen ben belediye başkanı olsam, 21 Aralık'ta sırf panik havası oluşsun diye şehrin elektriğini keserdim.

21 aralık'ta ölen adam kıyamet koptu, herkes öldü sanacak üstelik

Bizim evde maya takvimi yok, diyanet takvimi var. 21 Aralık normal gözüküyor yani.

Arkadan dolanıp dünya'yı kurtarma ihtimalleri olduğu için 21 Aralık'ta ilk önce Osman Ağa ile Nuri Baba öldürülecek

21.12.12 > 12.12.12

Bindik bir alamete gidiyoz kıyamete

Yoğun olarak kıyameti 12.12.12'ye alsanıza istekleri geliyor bunu düşüneceğiz bakarsınız size büyük bir sürpriz falan yaparız

21 Aralık yakın meşaleleri yakın!

12.12.12 (Out) 21.12.12 (In)

#facebookçökünce ''Mayalar haklı mı lan acaba'' diye düşünen 1 Milyon kişi bulabilirim

Çökmez denilen Facebook çöktü bu da mı tesadüf?

Kıyamet yükleniyor... ███████████████_| % 92

21 Aralık'tan önce görüşme şansımız var mı bal küpüm @AdrianaLima

Son bir kez daha FB-GS derbisi izleyin diye kıyametin tarihini 21 Aralık yaptık yine de yaranamıyoruz bu Cuma'da koparabilirdik daha napalım

Mayalı bu durur mu yapıştırmış cevabı:Ee be güzel kardeşim falcıya fulcuya inanıyorsunda bize neden inanmıyorsun?

Acaba Şirince'ye gidenler şu an napıyorlar oturdum bunu düşünüyorum

Canım sıkıldı kıyametin tarihini öne çekiyorum bu Cuma kopuyoruz duyanlar duymayanlara haber versin yeter beklediğimiz

Kışlık montumun cebinden maya çıktı

Şu son günlerimizde insanları mutlu etmek için tanımadığım numaralara ''çok özledim'' mesajı atıyorum umarım ihtiyacı olanlara gitmiştir

Sımdı 21 aralıkta mahser yerıne toplanıcaz acaba ne gıysem dıye dusunuyorum cok sık olmam lazım:D:D

eger 21 aralıkta bırsey olmaz ıse MAYASI tutmadı derız:D

Bugün 12.12.12 topla rakamları 9 eder, 12+9= 21 Aralık - budamı tesadüf. :)"

21 Aralık bilinç seviyelerimizin sevgiye ve şefkate ulaştığının tarihi olsun. Dünyada ve memleketimizde barış ve huzur hakim olsun.

En son mayaların kurulduğu tarihte dişlerini fırçalayanlar var. 21 Aralık'tan önce bi siftah yapsalar bari..

21 aralık'ta belki kurtuluruz be.

21 aralık cuma kopacak kıyamete soruyorum; senin de ananın bacının hafta sonu tatilini yeseler hoşuna gider mi ?

21 Aralık'ta kıyamet kopma hadisesine 1'e 1 milyon veriyorum. İlgilenenler DM atsın. Daha çok para yatır da çok kazan.

Balıkesir’de, 21 Aralık’ta kıyametin kopacağını düşünen bir kadın sinir krizi geçirerek hastanelik olmuş... Yorgunum dostlarım yorgunuuuum!

Şirince ye 21 Aralık yüzünden Akın edenler sayesinde , kasabanın bakkalında kuyruklar oluşuyormuş. E işte bakkal aydınlanmış :))

Türk kızı demek 21 Aralık,da ne giyeceğini düşünür dimi çünkü sonuçta herkes o gün orda olucak mevzu derin öle pişti falan olmayı sevmezler.

21 Aralık'ta Şirince'deyiz. Ses bombası atıp kaçıcam, sonrası topluca işemeli sçmalı ayin kehkehkeh

Avrupa Nükleer Araştırma Merkezi CERN, ünlü çarpışma deneyini 21 ARALIK tarihinde yapacağını açıkladı.

21 Aralık olayının b*kunu çıkaranları görünce yapmak istediğim

A9shQ42CcAAQzH3.jpg

Kardolar, Steven Gerrard da kendi kalesine gol attığına göre 21 Aralık'ta gerçekten kıyamet kopacak bence.

21 Aralık'ta kıyamet kopar mı #diyensevgili merak etme kopmaz.. Sen sevmeye devam et..

Eğer 21 Aralık Dünya'nın sonuysa, biz dünyanın sonuna kadar One Direction'ı beklemiş olacağız o zaman.........

21 Aralık'ta herkese bol mayalı zeytinli poğaça dağıtacağız aç karnına ölünmez.hadi yine iyisiniz sevinin bakalım köftehorlar

21 aralık olmez sag kalir, atlatirsak, 22 aralik ta dogumgunumu kutlayacagim . Tum twitter ahalisi davetlidir. Zaytung degildir :)

21 Aralık'a kadar gelmezsen seni dünyanın sonuna kadar beklemiş olacagım diyen biri olursa agzına terlıkle vurun bıtane kendıne gelsın.

Sanırım 21 Aralık'ta hepimiz OFFLİNE olucaz.- WhatsApp ‏

Şu mayalar bari 21 aralık yerine 24 aralık yapsaydılar. Hani tatile girerken birden kıyamet kopması saçma olur ama pazartesi iyi lan.

21 Aralık için formülü buldum ;) -> "Ertesi gün için bir şey diyemem ama rakı içtiğin gün ölmezsin" [Cemal Süreya]

İÇİNE ATTIKLARINI KUSSA, 21 ARALIK GELMEDEN KIYAMETİ KOPARABİLECEK BURÇLAR: İkizler, Balık, Aslan, Başak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri