21 aralık geyikleri - maya takvimi geyikleri - 21 aralık sosyal medya geyikleri

Konu sahibi son olarak 3080 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
21 aralık geyikleri - maya takvimi geyikleri - 21 aralık sosyal medya geyikleri-21 aralık facebook geyikleri-21 aralık twitter geyikleri-21 aralık sosyal medya-maya takvimi geyik-maya takvimi sonu-maya takvimi komik sözler-21 aralık komik sözler

432362_493508460688710_910440697_n.jpg

21 aralık'ta Cuma'ya denk geliyor ha,haberiniz olsun

bi kaç günden beri deprem olmadı muğla'da tehlikenin farkında mıyız? #21aralık

21 Aralık'ta kıyamet koparsa Nuri Baba ve Osman Aga arkadan dolanıp dünyayı kurtarırlar.

maya takvimine göre 21 Aralık'ta kıyamet kopacakmış, diyanet takvimine göre; erkek: Cevdet, kız: Şahika"

Maya'lar demişki "Lan biz 21 aralık 2012 diyelim, ya tutarsa ?"

Eski sevgililere 21 Aralık mesajları atıldı mı? "kıyamet kopmadan yeniden görüşelim" bana gelse ok derdim:) komiğim ama zeki değilim evet :)

Bu 21 aralık söylentileri bazı insanların cahillik durumunu çok belli ediyor

O kadar sinirliyim ki 21 Aralık gelse önümde duramaz...

Adam hem 21 Aralık'ta kıyamet kopacak görürsün diyor, hemde yılbaşında ne yapıyoruz diye soruyor , cehennemde zebanilerle rakı içicez gel.

21 Aralık da yaklaşıyor, bırakın beni uyuyayım, son günlerimi bari mutlu geçireyim.

Evet evet az kaldı Fethiye'ye kar yağmak üzere.Yavaştan 21 Aralık'a inansam mı acaba ?

21 Aralık'a kadar kesin bir kere Yılmaz Özdil yazısı paylaşmam lazım. Gideceğimiz yerde hesap sormasınlar sonra...

Arkadaşlar 21 Aralık kıyamet diye 20 Aralık yarım günmüş bi de selbes kıyafetmiş ben bigudilerimle ölcem xDxdD

Kıyamet 10 Kasım'da koptu, 21 Aralık ne ki ?

Şirince'nin tam göbeğinde; "Ağaoğlu Mayalar 21 Aralık" yapmayı düşünüyorum.

21 aralık-kıyamet espirisinde son nokta "Mayadan korksak yoğurt yemezdik..."

[YOUTUBE]cK9_3Dqp1Co[/YOUTUBE]

sağ kalmasak gülerek ölelim diye açtım balım Sonya :p

Kim uyduruyor bu kıyamet saçmalıklarını. Kur'an da kıyamet Cuma günü kopacak diyor. 21 Aralık hangi güne geliyor? Cuma.. Bi dk olum noluyo..

21 aralıkta dünyanın sonu gelecek diye 21 aralıktan sonrasına hiş plan yapmıyorum .... k ... eğer 22 aralık olursa çok pis boşluğa düşerim.

Herifin doğum günü 21 Aralık. 1 haftadır Manga söylüyor. ''Dünyanın sonuna doğmuşum'' diye.

Mayalar 21 Aralık ta dünya batcakmış demişte yok hamurlar buna karşı çıkmışta, sarımsağı çok kaçmış tuzu az gelmişte. Bırakın bu işleri.

Profiline noel baba şapkası koyanlar, maya takvimi tutsun da 21 Aralık dünyanın sonu olsun, yılbaşını göremeyin emi...

Eğer 21 aralık son günse, 20'si arifedir, yarım gün tatil olmalı #BirMayaAtasözü

Maya takvimine göre 21 Aralık sevgililer günüymüş,sevgilisi olmayanlar toplanıp kıyamet koparacaklarmış.

pakmaya takvimine göre 21 aralık 2012 gecesi dünya kabaracak, ertesi gün yer gök açma, börek, ekmek, poğaça falan olacakmış... çıldırtıcı!!!

arkadaşlar 20 aralık günü tatil mi? hayır 21 aralık'ta kıyamet kopacaksa dinlenelim. resmi tatil yapılsın 20 aralık.

"21 Aralık Kıyamet Koruyucu" diye bi ürün çıkartıp köşeyi dönme planım var. Bu millet 150 liraya denge bilekliği aldı, bunu da alır!

21 Aralık ta kıyamet kopsa bile Arka Sokaklar bitmez.Bir gezegen bulurlar orada devam ederler.

benim hayatım daha başlamamış,daha mutluluğun kenarından yaklamaya çalışırken ne 21 Aralık'ı yemişim mayaları ...

Şimdi 21 aralıkla ilgili bir sürü söylenti var ya..Bu 21 Aralık SRY ye saldırı tarihi olmasın!!! Nasıl komplo?

Deprem olduğunda depreeeemmmm diye tweet atanlardan 21 Aralık'ta kıyamettttttttt diye tweetler bekliyoruz.

ne dir la bu 21 aralık saçmalığı>>hiçbirşey olmaz...yılbaşını görürsünüz merak etmeyin..

21 aralık'ta bir şey olmazsa herkes "maya tutmadı" diye espri yapacak. tehlikenin farkında mısınız?

''21 Aralık'ta khophuyhoruzzzz ghencliqqqq zaaaaaa xd xd '' mayalar bunu beğendi.

21 Aralık'ta kıyametin kopacağını inanan insan evladının da aklını ... ben akıl kere.

Şirince'de kıyamet kopmaz diye 21 Aralık'ta oraya gidecek olan adamı çöpe atacağın poşete yazık.

21 Aralıktan sonra ne olacak biliyor musunuz ? 22 Aralık. Dağılın şimdi.

21 Aralık'ta ne giycez?

Directionerların bugün, 21 Aralık görünümlü 3 Aralık yaşadığı gerçeği...

21 Aralık'ta Şirince'den check-in yapan arkadaşımla artık hiçbir şey eskisi gibi olmaz.

napıyonuz ya yeni sevgili olanlar? 'aşkım 21 aralık'ta öteki tarafta yine birlikte olalım :((((' diye mesajlaşıyor musunuz? mesajlaşın.

SON DADİKA. MAYA ların Mayası bozuk çıktığı için 21 Aralık kehanetinin fasa fiso olduğu uzmanlar tarafından bildirildi

21 Aralık'ta umarım kıyamet bitek Şirince'de kopar da bir grup gerizekalıdan toplu bir şekilde kurtuluruz.

Şirince köyünde kıyamet kopmayacak ama insanlar etkilenip küçülecek ve mavileşecek. 21 Aralık'tan sonra o köyün adı Şirinler Köyü olacak.

Deprem şehrinden kaçarken trafikte ölenlere şahit olduk... 21 Aralık'ta Şirince ye giderken mındar olmayın Kamiller !!

İzmir'in Şirince köyünün, Maya takvimine göre 21 Aralık'taki kıyamette yıkılmayacağına inanılıyor. Köyde yer kalmadı!

21 Aralık'ta kıyamet sadece Şirince'de değil, Yozgat'ta da kopmayacakmış.. eniştem Maya, dün akşam içerken o söyledi.

21 Aralık'ta kıyamet kopacak diyenlerin bu ayetten haberi yok bence; ''Kıyamet size kesinlikle ansızın gelecek.'' A'raf 187

-21 Aralık gibisin aşkım. +Nasıl yani sende merak mı uyandırıyorum? -Hayır canım ne b*k olacağın belli değil.

i see, şimdiden 21 aralık tweetleri hazırlayan phenomenons. not: tweetime artistik bir hava katması için ingilizceyi seçtim.

O kadar şanssızım ki, 21 Aralık'ta kıyamet kopsa kesin ölmem sakat kalırım.

21 Aralık cuma gününe denk geliyormuş. Ya hiç cuma günü kıyamet kopar mı? Kıyamet dediğin Pazartesi kopar.

Herkes 21 Aralık ta kıyamet kopacak diyor. ama inanmıyorlar demek ki! İnansalar çoğu namaza başlardı.. en azından ben başlardım

last seen 21 aralık 2012 00:00

21 Aralık'ta Güneş Doğmayabilir !

Ben sevgili bulamadan 21 Aralık'ta kıyamet koparsa diğer tarafta büyük olay çıkartırım...

Yarın yine birçok arkadaşım evim sensin'e gidecek,şu 21 Aralık gelsede kurtulsam.

Aralık ayının tamamını satın aldım. Artık 21 Aralık'tan korkmanıza gerek yok. Kopturtmam o kıyameti. - Ali ağaoğlu

Maya takvimine göre değil Allah'ın takdirine göre yaşıyoruz bırakın şu 21 Aralık geyiğini.

21 Aralık cuma gününe denk geliyor ama bizim patron, cumartesi de çalışalım deyu gereken yerlerle görüşüp pazara aldırır kıyameti.

Her platformda 21 Aralık kıyamet kopacak diyen kişinin Nimet Abladan Yeni Yıl Bileti alırken görüntülendi #eğer21aralıksongünse

bu 21 aralık geyigi çok erken başladı, 20 gün daha nası çekicez bunu...

Anneme "Maya takvimine göre 21 Aralık'ta kıyamet kopacak" dedim. "Maya al da bakkaldan poğaça yapalım." dedi. İçimdeki tüm uygarlıklar öldü.

Aman Rahat olun 21 Aralıkta polat mayalara operasyon düzenler kurtuluruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri