2017 İçin Dilek Kutusu

Konu sahibi son olarak 566 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir üyenin Grifikir için dileği:
2017 sana yılının mutluluk ve huzur getirmesini dilemekle beraber artık beni farketmeni ve 2017'nin bizim için bir başlangıç olmasınıda ortak bir dilek olarak belirtmek istiyorum. Çok tatlısın.

Bir üyenin Exodus için dileği:
Sevgili Exodus ve sevimli horozu;
bu forumda oldugum 1.5 sene icinde galiba nadir kavga etmedigim uyelerden birtanesisin.. Nasilsin Durusun hep samimi gelmistir..icten ve dostca... bazen forumda gorunmedigin zamanlar diyorum ne oldu bu adama... iyiki varsin,hep iyi ol ve hep yuzun gulsun..bana bak yeni yilda seni beni herkesi ne bekler bilmem ama Allah herkese saglik huzur mutluluk versin insallah.. ilk once sana sonra bana sonra herkese

ps:sana dilek mesaji sozu veren kız:p

Bir üyenin Waterlelie için dileği:
waterlelie a gitsin dileğim ..

Mutluluk onunla olsun:sevimli:

Bi üyenin Kırmızıya dileği:
Kırmızı'ya olsun.

Anın büyüsünde kaybolmadığınız, çoğunluğun arasında erimediğiniz güzel günleriniz olsun. Bu güzel günlere erişmek için gayret sahibi olmak gerektiğini biliyor ve bu gayreti sarf ediyorsunuz. Sizi üzmüş olmak ihtimaline üzülüyorum. Her şey gönlünüzce olsun.

Bir üyenin Galatasaraylilara dileği ,
Galatasaraylilara adam gibi bir başkan.

Bir üyenin @Jigsaw için dileği; huzur ve af diliyorum.

Bir üyenin İki nokta için dileği:
İki nokta:seni tanıdığım güne..... şaka maka 10 yıl lan bu seninle borumu emekliliğimi istiyorum hemde en acilinden seni 10 yıl boyunca çekmek sana katlanmak kolay mı lenn neyse neyse dileciklerime geleyim bu yıl huzur sağlık mutluluk şans para peşinden ayrılmasın he bide evlen len artık yiterrr

Bir üyenin Heavenly için dileği:
Heavenly: cicişkooo zaman zaman uzakta kalsak konuşmasakta bilirim oralarda bir yerlerde adını andığımda baş ucumda olacak birileri var ve iyi ki var yeni yıl sana kalbinden geçen tüm güzellikleri getirsin

Bir üyenin Mavi için dileği:

Mavi : kuzummm bir türlü koşturmacalardan vakit bulup görüşemesekte canımsın yerin başkadır bende yeni yıl sana keşkelerini unuttursun iyikiler getirsin huzur mutluluk sağlık seninle olsun canımın içi

Bir üyenin SiyahBeyaz için dileği:

SiyahBeyaz:fıstıkım ne kadar zaman girsede araya ilk günki enerjiyi yakalaya bildiğim nadir insanlardan birisin severim seni güzellik yeni yıl senin için taze umutlarla gelsin başarılar getirsin emii

Bir üyenin Restful için dileği:

Restful:ah bir fıstıkta sensin aşk yakanı bırakmasın yeni yıl senin için aşk huzur mutluluk olsun

Bir üyenin EdLmaster için dileği:

EdLmaster:kardeşcan iyiki tanıdım dediklerimden oldun kısa sürede yeni yıl senin için sağlık mutluluk huzur başarı yeni umutlar olsun kalbindeki kırıkların toplandığı bir yıl olsun

Bir üyenin Nazlı için dileği:

Nazlı:nazlı yarim bal kız can kız yeni yıl düşlerini gerçekleştirsin huzur seninle olsun

Bir üyenin Bahar için dileği:
Bahar: bir balcık varmış burda henüz yüz yüze gelemesekte sende iyikilerimdensin yeni yıl senin için güzelliklerle dolsun çiçek açsın geçtiğin yollar güneş sana yakın olsun kötülükler senden uzak olsun :

Bir üyenin Classiic için dileği:
Classiic:ehtiyarrrrr uuzzun zaman oldu konuşmayalı az kahrımı çekmedin huzur seninle olsun bu yılda neşen eksik olmasın olgunluğuna ağır başlılığına kişiliğine zeval gelmesin hayat sana hep gülsün çok mutlu ol emi

Bir üyenin EkSen için dileği:

EkSen:abimm fikirlerine saygı duyduğum değer verdiğim ve çok şey öğrendiğim canım abim yeni yıl sana ve ailene huzur mutluluk sağlık ve başarı getirsin evlatların gibi pırıl pırıl bi yıl geçirmen dileğiyle

Bir üyenin Phoibos için dileği:
Phoibos, yeni yıla kulağımızın pasını silerek girelim mi,ne dersiniz ?
[YOUTUBE]y6SmaUfjx9E[/YOUTUBE]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri