2017 İçin Dilek Kutusu

Konu sahibi son olarak 566 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir üyemizin Heisenberg için dileği:
Umarım yeni yıl sana gönlünden geçen tüm güzellikleri getirir. Sağlık dolu mutlu yıllara.:)

Bir üyemizin genel dileği:
Sevdiğim herkesin çok mutlu olmasını istiyorum.

Bir üyemizin KaraBiber için dileği:
Karabiber ile karabiberli pilav yemeği diliyorum ahaha:D

Bir üyemizin ZiFiR için dileği:
Zifir umarım yeni yılda zengin olur.

Bir üyemizin Myself için dileği:
Myself huzurlu güzel bir yuva sahibi olur inşALLAH.

Ayrıca tüm forum üyeleri için geçerli olmak üzere yeni yılda huzurlu,sağlıklı,barış dolu ve mutlu bir yıl geçirmelerini diliyorum.

Bir üyemizin mak res için dileği:
İyi niyetini ve samimiyetini hiç bir zaman kaybetmemen dileği ile..

Bir üyemizin genel dileği:
Öncelikle böyle güzel çalışmanız için emeklerinize ve düşüncelerinize sağlık dilerim.
Ben 2017 yılı için Vatanımızı seven Fedakar Cefakar İnsanlarına Huzur ve Sağlık Diliyorum. Sonrada Biricik Ailemle Sağlıklı Huzurlu Güzel Günler Görelim İstiyorum.
Ayrıca Aile Bireylerinden biri olduüum Forumumuzun tüm üye ve emek harcayan arkadaslarımada Forum huzuru ve güzel paylaşımlar diliyorum.

2017 Güzel Olacak İnşaallah...

Bir üyemizin Raskolnikov için dileği:
Ben sevdanın aşkın acının üzüntünün sevincin doruklarını gördüm seninle ve aşk ile kalmaya devam edeceğim,hayatımın her gününü seni görerek koklayarak öperek geçirmek istiyorum,yaşlandığım da da tansiyon ilacimı sen getir istiyorum, daha ne dileyebilirim ki ;** '

Raskolnikov'a ) :)

Bir üyenin Cemre için dileği:
Allah,hayırlı bir yıl nasip etsin.Gülen yüzün solmasın.Sevdiklerinle beraber sağlıklı,başarılı,huzur dolu bir yıl diliyorum.Seviliyorsun kardeşim..
Cemre.

Bir üyenin Mavi için dileği:
Hiçbir dileğim yok herşey olacağına varır.Hayat çirkin sen hep güzel kal.

Bir üyenin Bahar için dileği:
İnş sonun sır kapısındaki kötü kaynana gibi olmaz.trende elma yerken ölmezsin inş.amin.seni çok seviyoz yine de.

Bir üyenin KaraBiber için dileği:
Allah sana ve sevdiklerine mutluluklar versin
(inş beni de seviyosundur :d )

Bir üyenin Raskolnikov icin dileği;
İyi olmanizi guzel haberlerinizi bekliyorum, sizi cok seviyorum. Oke by

Bi üyenin Myself için dileği; kaptan sana az sigara, az kahveli ve saglikli bir omur diliyorum Rabbimden.

Bir üyenin Shinigami için dileği; sana en yakisiklisindan, en guzel yemek yapaninda, en akillisindan, en sagi solu oynamayanindan bir sevgili diliyorum.

Bir üyenin Baggins için dileği ; yeni yilda supervisor olmani diliyorum, gonlunce olsun her sey

Bir üyenin Jan Dark için dileği ; ergenligini bir an once uzerinden atip genc kiz gibi davranmani diliyorum

Bir üyenin Tuğçe için dileği ; bir nisan, bir soz kesilme, ne bilim adi konulsun istiyorum .) guzel haberlerinizi bekliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri