2017 İçin Dilek Kutusu

Konu sahibi son olarak 564 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0_776ea_b7f1bdeb_L

opening-a-love-letter-smiley-emoticon.gif
Yeni Yılda Sevdiklerine Neler Diliyorsun ?
opening-a-love-letter-smiley-emoticon.gif

Forumumuzda hepimizin sevdiğimiz dostlarımız ve bir ömür vaad ettiğimiz sevgililerimiz için güzel dilekleri vardır
2qs33hs.jpg

Peki bu dileklere;

Biraz Gizem,
Bir tutam Aşk
nonam150.gif
,

Bir tutam Barış :gel:,

Bir tutam Sağlık ,

Bolca Sevgiii :şirine:,

Bir tutam Başarı,

ve dilediğiniz herşeyyyden katıp burda yayınlasak çokta güzel olmaz mı ? :mutlu:

images
images
images

Kural şu: Dileğinizi ve dilerseniz "hediye alacak olsaydınız" almak istediğiniz görseli dileğinizle beraber bana mesaj atmanız :cici:

Sadece dilek dilenen kişinin nicki yayınlanacak ve tahmin etmek size kalacaktır, e biraz heyecan katmak gerek dimi :kiki:

53avidadmania.gif

Dilenen dilekler Yeni Yıla girdikten sonra burada yayınlanacaktır.

O yüzden sevdiklerinizi mutlu etmek ve yeni yıla küs girmek istemediğiniz dostlarınız için hadi güzel Dilekler dileyelim Dilek Kutumuza :melek:

Bu güzel fikir için tekrardan Sizenebayım'a teşekkür ediyorum:tatlı:

Toplu PM attacağım pm gitmeyen arkadaşlar olmuşsa onlar da atabilirler.:tatlı:

Dilekler dilek dileyen kişinin nicki silinerek bu konu altında paylaşılacaktır. Kişi sınırlaması yoktur fakat birden fazla kişiye dilek dileyen kişilerin belli olmaması adına dilekleri ayrı ayrı paylaşılacaktır.

Bir üyemizin Jose Chilavert ve Heavenly için dileği;
Kardeşim yeni yılda mutlu güzel beraber geçiriceğimiz günlerimiz olur inşallah.

Tuncay adamsın Mesut için ne dilediysem senin içinde aynıları geçerli bro

Bir üyemizin leavemealone için dileği :
L*n hayırsız senin ağzını burnunu kırarım bütün yıl dayak yiyerek geçirirsin seviyorum seni kardozo sdlkfmlks

Bir üyemizin KaraBiber için dileği:
Yeni yıl sana da güzellikler getirsin Gülşen herşey gönlünce olsun :)

Bir üyemizin Abaris için dileği:
Yeni yılın kutlu olsun güzelliklerle neşeyle dolu bir yıl geçirirsin inşallah :)

Bir üyemizin Cemre için dileği:
Musmutlu huzur dolu bir yıl diliyorum.

Bir üyemizin Morfinyus için dileği:
Ayaklarını yerden kesecek bir aşk ve sağlam bir iş istiyorum

Bir üyemizin Relativista için dileği:
Çok mu çalışıyorsun sen artık muhabbet edemez olduk, bu ara veriş beni üzüyor söyleyeyim.Sohbetini özledim.Bu dilekler benim için tabi :p Sana ve sevdiklerine yeni yılda sağlık mutluluk diliyorum.En güzelinden efsane bir aşk yaşamanı temenni ediyorum. Benimle dostluğunun hiç bitmemesini de istiyorum.Kocaman öpüyorum kendine iyi bak canım :tatlı:

Bir üyemizin genel dileği:
Aslinda once tum dunyaya akil fikir diliyim de herkes mutlu olsun dedim. Sonra dusundum de zaten akli fikri olanlar yuzunden bu haldeyiz. Vazgectim ben de herkese delilik diliyorum; ki hep birlikte sen sakrak yasayalim:bıyık: :torpu:

yeni yıl için deil de dil, din, ırk göztmeksizn insanlrn son nefslerine kadr sağlık, huzr, mtluluk, her anlamda bolluk bereket, savşsız, yas tutmadn, göz yaşlarnn sadece mtluluktn aktığı, oluk oluk akan kann sadece kan bağışnda bulndkları zamn göreckleri, açlık, evsizlik ve yurtsuzlğun olmağı, yaplan tüm yardımlarn ihtiyaçtan deil de elimzde bulunan fazlalıklrı hediye etmk amçlı verildği bir dünya diliyorm.

Bir üyemizin Mastor için dileği:
Bol alkollü, yılın yarısını şarapçı gibi ayyaş geçireceğin bir 2017 olsun.

Bir üyemizin Heisenberg için dileği:
Nice yakışıklı erkeklerin karşına çıkıp ağzından öptüğü bir 2017 olsun.

Bir üyemizin Sezen için dileği:
Artık banlanmadığın, en azından 3 ayda bir banlandığın bir 2017 olsun.

Bir üyemizin La'edri için dileği:
Umarım yeni yıl sana tüm istediklerini getirir.

Çocukların babasız,Anaların evlatsız kalmadığı,kimsenin ölmediği, sevgi ve barış dolu bir yıl olsun hepimiz için.

saglik diliyorum.

Bir üyemizin ile için dileği:

En güzel dileklerim ile yarınların dünden güzel olsun..aşkı aramayacağın mutluluğun hep dizinin dibinde olacağı şömine keyfinde bir yıl dilerim.

Bir üyemizin KaraBiber için dileği:
Hayatın et yemekleri gibi speciali bol KaraBiber'li ve baharatlı olsun..mutluluk ise hep yemek sonrası cila'n olsun..2017 hepimize afiyet olsun.

Yüreğinde sevgi ve hoşgörü taşıyan herkese en içten dileklerimi iletiyorum.:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri