2016 Yılı 10. Hafta Sorgu Odası Konuğu Kızıl_mavi

• Kullanıcı Ceku
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Soru - Cevap
Konu sahibi son olarak 2772 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tamam bi dk. o zaman madem sorularım beğenilmedi geyik zannedildi o zaman hepinizin apışıp kalacağı bi soru yönelteyim de aklınız başınıza gelsin. elim ayağım titriyor şurada yaptığınız muamele yüzünden ya

ahanda soru;

aşağı yukarı herkesin mesajlarının %80'ini beğeniyorsun. bu da görebildiğin bütün mesajları beğendiğin anlamına geliyor. neden böyle? her şeye hep iyi yanından baktığın için mi? bu kadar mı iyimsersin? fikirlerine görüşlerine aykırı bulduklarını da beğendiğini varsayarak soruyorum. ya da okudum bileder haberin olsun mesajı mı veriyorsun :D

Tebrik ederim , soru sormam ama takip ederim cevaplarını :p

Yazılarını zevkle takip ettiğim bir kardeşim.Düşünceleri çoğu zaman düşüncelerimle paralel.Sorum yok kardeşim.

Öncelikle cevaplar geciktiği için kusura bakmayın, malum iş forumdan önce geliyor.

tebrik ederim kolay gelsin :)
nasılsın

Teşekkür ederim İyiyim :) Sen nasılsın ?

@Kızıl_mavi tebrik ederim ne çok sevenin , merak edenin varmış öyle :cici:

Sorgu odası konusunu anket yapıp ilgi çekmeyi başarmak senin marifetin kardeşim :D

Yakaladik diyip Foto fena komik ay Allahim :D
Tebrikler efem

Evet ya o foto ne öyle :p

Teşekkürler eefenim.

Kolaylıklar dilerim
Yaşını sorup kacayim

30 + diyip kaçayım :hi:

Öte kay derim :p

Hayırlı olsun aga bu arkadaşa ne cevap vericen bende onu merak ediyorum :D

Sağolasın aga naber ? :D

Teşekkür ederim Kuzey. :)

Sağolasın dostum. :)

Tebrik ederim, kolaylıklar dilerim.

Ben de bir kac soru sorup, kacayim : )) Kisa cevaplari kabul etmiyoruz efenim .p

1- Hayata dair bir amaciniz ve hayaliniz var mi? Varsa, neler?
2- Hayatinizdaki onemli donum noktalari neler oldu?
3- Ice donuk mu yoksa disa donuk bir insan misiniz?
4- Forumdaki bir mesajinizda, sorgu ile ilgili kotu bir aniniz oldugunu yazmistiniz. Ozel degilse, bunu bizimle paylasir misiniz?
5- Kendinizle ilgili degistirmek istediginiz neler var?

Tebrikler kızıl mavi

Teşekkürler dostum :hi:

Teşekkürler efenim :hi:

Çok çok fazla fazla tebrik ediyorum ben :p

Çok çok fazla fazla teşekkür ederim bende :cici:

Kızıl_mavi kimdir ? Kaç yaşındadır ?
Burayı nerden buldu ?
Bu forumda beğendiği ve beğenmediği durumlar ?
Sizenebayımı sever misiniz :p
burda kendinize yakın hissettiğiniz 5 kişi?
Yönetici olsan yapacağın ilk değişiklik ?

Kolay gelsin :tatlı:

Kimdir sorusu çok basit aslında. Kendi halinde ev ile iş arasında yaşayan gayet sade ve rutin bir hayatı olan biriyimdir. Her türlü ilişkilerini sınırlamış bir insanım. Kendimi vasat bir insan olarak gördüğüm bir çok konu vardır. Yaş 30+ olarak geçiyor birler basamağını sorgulamaya gerek yok :p

Bu forumu sanırım 2 sene önce buldum. Bir arkadaş söylemişti ama çok yoğundum ilgilenememiştim. Sonradan bir ara işten fırsat bulup canım sıkılınca ofiste vakit geçirmek için üye oldum.

Forumda beğendiğim durumlar insanların yorumları zaten bunuda çokçana belli etmeye çalışıyorum. Beğenmediğim durumlar ise süresiz banlamalar ki bu konuda çok ciddi tepkiliyim yönetime karşı.

Sizenebayım'ın düşüncelerini, samimiyetini doğallığını severim ve çokçana sayarım. Hatta tepki vermem gerektiğinde susacak kadar çok sayarım. Buda seni bir kardeş edasıyla görmemden kaynaklanıyor sanırım yoksa kolay kolay susmam. Aslında insanların kaşı, gözü, yüzündense düşünceleriyle ilgilenirim. Benim için değerli olan beyinlerini kullanma şekilleridir.

Kendime yakın hissettiğim kişileri sormuşsun. @döngüsel evet forumsalda en büyük hayranlık duyduğum kendime en yakın gördüğüm insanların ilkidir. Sonra @Plesk gelir keza hocam demekten büyük zevk duyarım. :hi: @EkSen Üstadım özendiğim isimdir. Bilgi ve diline güvenirim. @maria Purder tam bir akreptir ki kendime çok benzetirim. @yolcu çok centilmen ve çok bonkör bir insan. Her daim onun gibi olmak isterim.

Yönetici olursam yapacağım ilk değişiklik süresiz banı kaldırırım. Ve bu şekilde banlanan arkadaşların banını açarım. Bir forum sitesini çok fazla ve ilgi çeken konularla doldurabilirsiniz ama önemli o donanımda ki üyeleride kaybetmemektir.

:hi:

Tebrikler @Kızıl_mavi:hello:
Herkese klasik sorularımı sorarım ilk önce:huhu:
Issız bir adaya düşsen yanına alacağın 3 üye :melek:
Issız bir adaya düşsen yanına almayacağın 3 üye:sırıt:

Boş bir ekmeğin olsa içini ne ile doldururdun:dusun:
Birde senin gözünde Karabiber:tatlı:

Bayadır kimseye klasik sorularımı sormuyordum özlemişim :D

Issız bir adaya düşersem neden yanıma üye alayım :D Eşya mı onlar ? Neyse madem sorular bu yönde vereyim cevaplarını.

@EkSeni alırım adadan kurtulamazsak bile en azından imamımız olur :D
@leavemealone u alırım her ortamı neşelendirebilir.
@Eternal i alırım tam bir survivor ruhu var adamda.

Kimleri almam ? Sanırım bayan üyeleri almam ıssız bir adada üşüyüp hasta olmasınlar :p

Boş bir ekmeğim olsa derken zaten ekmeklerin içinde sadece hamur var :D Domates peynir ile doldururum heralde.

Benim gözümde Karabiber, capcanlı, dinamik, neşeli, hayat dolu bir gretel olmalı :D Hani yaşın küçük olsa bağrıma basarım o kadar sempatik geliyorsun :p

Tebrik ederim @Kızıl_mavi.

Hayat felsefeniz nedir?

Hayat felsefem bir cümleyle özetlenemez bir çok insandan bir çok şey öğrendim. Bunları hayatıma katmaya çalıştım sürekli. Ama hayatıma etki etmiş tek bir eser var ise Kelebek isimli kitaptır.

Her zaman bekleriz efenim :hi:

Allah utandırmasın

Amin. :hi:

n_5e4129d6b34941ac34e1c23cd48cd5f_932f61ff.jpg

Kaşıntın mı vardı ? Ne diye durup dururken sorgu odasına gönüllü oldun ? İyi misin sen ?

Küçük küçük şiirlerin olduğunu biliyoruz ama bunları saklıyorsun .. Neden ?

Bir keresinde ölümden dönmüşsün ve o günden sonra kendinle daha çok ilgilenmeye başlamışsın, hayatında bazı değişikliklere gitmişsin .. Peki ama ya o ? Onu niye değiştirmedin ? Bakma yüzüme öyle anlamıyor muşsun gibi konuş ..

Seni bir kaç kere gün doğumunu izlerken görmüşler .. Seviyormuşsun şafak sökümünü .. O anlarda neler düşündüğünü bilmek istiyoruz .. Kafandan neler geçiyor ?

- Amirim konuşmayacak ..
- Dayayın 250 voltu ..

Üstadım elektrik bende çarpıntı yapıyor :p maşallah güzel senaryo üretmişsin :hi:

Kimler gelmiş, kimler. Ben çok şeyi kaçırıyorum bu aralar. Bi ara bakmışım, büyümüş burası elimden kaçmış falan. Neyse olmaz öyle şeyler di mi? Olmaz elbet.

Sorgu odasında soru sorulması gerekir(gerekmeli) ama ben anlattıklarınla yetinmeyi seviyorum. Bizim dostluğumuz sorularla gelişmedi ki sorularla süregitsin. Formata uymayacağım (şimdilik). Arkadaşların sorduklarına verdiğin cevapları okuyacağım.

Uğradım, azcık bozdum burayı gidiyorum.:)

Bir keresinde çaresizlik durumunda travesti olur musunuz? sorusuna, çocuklarım için herşeyi yaparım cevabını vererek zihnimde derin izler bırakmıştınız. Geçenlerde de bayanlara yönelik açılan bir anketi cevapladığınızı görünce gerçek anlamda kafamda bazı soruları size yöneltmek üzere belirlemiş oldum. Sorum şu;

Cinsiyetiniz nedir? :)

Şimdi gelelim şu konuya :asd:

Kendime yaptığım eleştirilerden birisini paylaşayım. Çok hızlı ve empati yapılmadan verilmiş cevaplarımdan hiç haz etmem. Ve gerçeklikten uzak bulurum.

Çaresizlik durumunda travesti olurmusunuz ? Herkes lmeyi tercih ederim diyebilir, ama çaresiz olan sadece kişinin kendisiyse bu çözüm olur. Fakat çocuklarınız ve bir aileniz var ise ölüm hiç bir şeyi çözmez maalesef. Bu yüzden o konuya cevap verirken bunu düşündüm. Evet ben arkamda bana ihtiyacı olan insan varken ne gerekirse yaparım. Ama yapabileceğim şeyler sadece bana zarar verir ve bana ihtiyacı olan insanların yanında varlığımı sürdürebilirse. Travesti uç bir örnek gerçekten çok uç ama merak etme tamamen bir erkeğim. :)

bi kaşık suda boğmak istediğin üye ?

Bir kaşık suda boğmak istediğim üyeler anlık olarak oluyor yazayım.

Serçe forum oyunlarında birilerine laf atmaya başlayınca bir kere çok rahatsız olmuştum o zaman bunu içimden geçirmiştim.

Alaturka İnanıyorum ki yaş olarak ve zeka olarak benden büyük ve zeki bir insan. Bir çok gerçeği gördüğü halde bunları hiç bir zaman dile getirmiyor. ve bunu bilerek yaptığı zamanlarda bir kaşık suda boğmak istiyorum.

Kızıl mavi bey benden sonra konukluk koltuğunda oturmak nasıl bir duygu : p

Tebrik ederim bu arada :asilkiz:

Teşekkür ederim Blair Hanım niye kalktın ki :D

Abi masonmusun bayanmısın bak yorumları okuyunca kafam karıştı .p

Şimdi bir mason olsam bu soruya evet ben masonum dermiyim ? Bence demem :D

Kimler gelmiş, kimler. Ben çok şeyi kaçırıyorum bu aralar. Bi ara bakmışım, büyümüş burası elimden kaçmış falan. Neyse olmaz öyle şeyler di mi? Olmaz elbet.

Sorgu odasında soru sorulması gerekir(gerekmeli) ama ben anlattıklarınla yetinmeyi seviyorum. Bizim dostluğumuz sorularla gelişmedi ki sorularla süregitsin. Formata uymayacağım (şimdilik). Arkadaşların sorduklarına verdiğin cevapları okuyacağım.

Uğradım, azcık bozdum burayı gidiyorum.:)

Sayfa sayfa cevap yazıyordum ki cevabını görünce sıralamayı değiştirip hoşgeldin demek istedim. :hi:

avatarı her gördüğümde aklıma ilk masonluk geliyor .p ondan şeyetmiştim tişikkirler

Bu mesaj Ayfon altıes atmışdört cigabayt sipeys gıreyden yollandı (3450TL Tofaş parası)

Hayırlı olsun konuklugunuz.
Forumda karakter olarak beğendiğiniz ve begenmediginiz üyeler var mi?
Varsa kimler?
Hangi özellikleri yüzünden beğeniyor ve begenmiyorsunuz?

Teşekkürler efenim :hi:

Aslında beğendiğim üyeler sorusuna cevabı vermiştim etketleri kaldırıp tekrar yazayım olur mu ?

Kendime yakın hissettiğim kişileri sormuşsun. döngüsel evet forumsalda en büyük hayranlık duyduğum kendime en yakın gördüğüm insanların ilkidir. Sonra Plesk gelir keza hocam demekten büyük zevk duyarım. :hi: EkSen Üstadım özendiğim isimdir. Bilgi ve diline güvenirim. maria Purder tam bir akreptir ki kendime çok benzetirim. yolcu çok centilmen ve çok bonkör bir insan. Her daim onun gibi olmak isterim.

Beğenmediğim üye demek çok büyük saygısızlık olur ama görüş ve düşüncelerini onaylamadığım üyeler var. Oda zaten tartıştığım arkadaşlar isim vermeme gerek var mı ?

Bu tür yerlere yazmayı pek sevmem, okumayı bolca severim.

Okumayı bolca seveceğim birinin gelmiş olduğu için bir şey demeden geçmek istemedim.

E soru sormak mecburi madem ; Okuduğunun emaresi mi beğeni butonun?

Hoşgeldin hocam, nasılsın ? Okul nasıl gidiyor ?

Beğeni butonu biraz farklı ama en temeli teşekkür ettiğimin ifadesidir. Çünkü düşünceler çok değerlidir. Tabiiki okumadan asla beğnenmem, ama bazen desteklediğimin, bazen ise değer verdiğimin emaresidir buton.

Ben bu siteye üye olurken kurallarını okuduğumda beğeni butonu için hiçbir kural olmadığını gördüm. Buna çok sevindim. Çünkü benim kullanımımım için bir buton yapılmış ve hiç bir kısıtlaması yok. Bu forumdaki en özgür irade beğeni butonuna tıklamakta bırakılmış. Kimse bu yüzden ceza almamış. Bence hiç bir kısıtlıyıcığı olmadan kullanılan bu buton büyük bir lüks.

Vay arkadaş şu konuda bile tartışmayı becerebilmişdiniz ya helal olsun : )
Kızıl mavi tebrikler üstadım güzel bir hafta geçirmeni dilerim hürmetler : )

Hoşgeldin üstadım :hi: iyi dileklerin için çok teşekkür ederim. Senide gördükten sonra güzel bir hafta olacağına eminim. Saygılar :hi:

forum kızları sözcüsü olarak erkek olmana sevindik kızıl ve mavi [emoji57] [emoji57] ne iş yapıyorsun

dönerci kedi

Valla buna tek sevinmeyen sanırım leavemealone :asd: ama yapacak bir şeyim yok :p

Ne iş yapıyorum ? Bu açıklaması zor bir iş aslında teknik tasarım ve koordiansyon yapıyorum.

ben vereceğin cevapları okuduktan sonra sorularımı soracağım. şimdilik kolay gelsin deyip, kaçayım. :)

Hay hay efenim bekleriz :hi:

Ne işin var bunca delinin içinde hocam :) ?

Ben kuyuya atılan taşları çıkarmaya geldim hocam :hi:

tamam bi dk. o zaman madem sorularım beğenilmedi geyik zannedildi o zaman hepinizin apışıp kalacağı bi soru yönelteyim de aklınız başınıza gelsin. elim ayağım titriyor şurada yaptığınız muamele yüzünden ya

ahanda soru;

aşağı yukarı herkesin mesajlarının %80'ini beğeniyorsun. bu da görebildiğin bütün mesajları beğendiğin anlamına geliyor. neden böyle? her şeye hep iyi yanından baktığın için mi? bu kadar mı iyimsersin? fikirlerine görüşlerine aykırı bulduklarını da beğendiğini varsayarak soruyorum. ya da okudum bileder haberin olsun mesajı mı veriyorsun :D

Senden önce bunu sormuşlardı :) Cevabı kopyalamama kızmazsın umarım :)

Beğeni butonu biraz farklı ama en temeli teşekkür ettiğimin ifadesidir. Çünkü düşünceler çok değerlidir. Tabiiki okumadan asla beğnenmem, ama bazen desteklediğimin, bazen ise değer verdiğimin emaresidir buton.

Ben bu siteye üye olurken kurallarını okuduğumda beğeni butonu için hiçbir kural olmadığını gördüm. Buna çok sevindim. Çünkü benim kullanımımım için bir buton yapılmış ve hiç bir kısıtlaması yok. Bu forumdaki en özgür irade beğeni butonuna tıklamakta bırakılmış. Kimse bu yüzden ceza almamış. Bence hiç bir kısıtlıyıcığı olmadan kullanılan bu buton büyük bir lüks.

Tebrik ederim , soru sormam ama takip ederim cevaplarını :p

Teşekkürler efenim :) Her daim açığız :hi:

Yazılarını zevkle takip ettiğim bir kardeşim.Düşünceleri çoğu zaman düşüncelerimle paralel.Sorum yok kardeşim.

Bilmukabele sizin aynı zevki mesajlarınızı okurken bende paylaşıyorum iyiki varsınız. :hi:

Tebrik ederim, kolaylıklar dilerim.

Teşekkür ederim Kızıl_mavi hakkımdaki düşünceniz için.

Ben teşekkür ederim Yolcu sende iyiki buradasın. :hi:

yorumlarını yazarken derin derin nefes alıp kendini sakinleştirerek mi yazıyorsun, yoksa gerçekten bu kadar sabırlı bir insan mısın? :benmi:

Ben de bir kac soru sorup, kacayim : )) Kisa cevaplari kabul etmiyoruz efenim .p

1- Hayata dair bir amaciniz ve hayaliniz var mi? Varsa, neler?
2- Hayatinizdaki onemli donum noktalari neler oldu?
3- Ice donuk mu yoksa disa donuk bir insan misiniz?
4- Forumdaki bir mesajinizda, sorgu ile ilgili kotu bir aniniz oldugunu yazmistiniz. Ozel degilse, bunu bizimle paylasir misiniz?
5- Kendinizle ilgili degistirmek istediginiz neler var?

Merhabalar efenim kısa cevaplık sorularınız yok zaten merak etmeyin :hi:

1- Hayata dair birden çok amacım var bazılarına hazırım, bazılarını yakaladım bazıları ise hala hayal ile hedefler arasında ki ice çizgilerde dolaşıyorlar. Paylaşayım.

İyi bir insan olmak hayattaki en büyük amacım. Bu yüzden kendimle yargılarımla, hatta inancıma olan bağlılığımla çok büyük bir mücadele verdim ve veriyorum. Gerek bencilliğim, gerek kinciliğim gerekse asabiyetimi büyük ölçülerde geride bıraktım. Bu benim için çok önemli çünkü insan olmak muthiş bir lüks ve yaratılış.

Aileme vefalı ve iyi bir evlat olmak, babamla anneme güven vermek ve her zaman her durumda yanlarında olacağımı bilmeleri benim en büyük amacımdı şükür ulaştım. Onlara layık olmak benim için çok büyük bir gururdur. Sanırım sıra kendi ailemi kurmaya, iyi bir eş ve hayat arkadaşı olmaya geldi umarım babam gibi 50 yılı devirmiş ama muhteşem bir eş olmuş bir adam olabilirim.

İş hayatımda mesleki olarak istediğim noktayı yakaladım hatta aştığıma inanıyorum. Artık konum, sıfat vs gibi hedeflerim kalmadı adımı yerel sektörde tanıttığıma inanıyorum. Artık uluslararası projelere göz dikmiş durumdayım.

Ve küçücük bir hayalim var, kimsesiz bir çocuğu sahiplenmek ona aile olmak. Umarım bunu başarabilirim.

2- Bu soruyu beklemiyordum, biraz ağır geldi. Hayatımda üç dönüm noktam oldu. İlki ve en çok etkileyeni ailem içinde yaşanan bir olaydı bu yüzden paylaşamam. Bunun için özür dilerim.

İkinci dönüm noktam kabuğumun kırıldığı ve amaçlarımın başladığı yer lisem oldu. Ailemden gizlice kayıt olduğum lise şu anda ki bütün meslek hayatımı ve meslek hayatımın bana kattığı karakteristik özellikleri kazandığım meslek lisesi. Unutamayacağım yıllarım, aileden ilk kopuşum, kendime ait ilk başarılarım ve sonu gelmeyen bir maceraya dönüşen hayatım. Kendimle konuşmaya başladığım, ilk büyük aşkım, ilk fedakarlıklarım lisede başlamıştır.

Üçüncü ise iş hayatımın ilk yıllarında çalıştığım firmanın bana attığı kazık sayesinde olmuştur. O kazığın hırsı beni öyle bir noktaya getirdiki şu anda bana ve işçiye kazık atan bir kaç firmaya bunun bedelini ödetebilmiş bir insana dönüştüm. Sanırım o kazık olmasaydı hala aynı sıfat ve konumda işime devam eden bir adam olurdum. Sağolsun diyemeyeceğim ama genede faydasını gördüğümü de inkar edemeyeceğim.

3- Hem içe dönük hem dışa dönük bir yapım vardır. Dışarıdan bakınca girişken, özgüveni yüksek, ve yırtık bir izlenim uyandırırım. Ama yaklaşıldığında durum tam tersine döner. Susarım sustururum. İç dünyama insan almayı sevmem. Muhakkak yalnız kalabileceğim bir yerim olmalı. Fiziksel olarak olmadığım ortamda asla varlığımı sürdürme çabası içine girmem. Fiziksel olarak uzaksam duygusal olarakta uzağımdır. Ama bir insana duygusal bir yakınlık türü aşk olmadıkça göteriyorsam fizanda olsa da giderim yanına.

4- Sorgu ile kötü bir anım var. Bunu malesef yer ve mekan olarak genel bir ortamda söyleyemem. Ama verdiğim bir ifadeden ötürü 24 saat boyunca kelepçelenmiş bir şekilde fiziksel bir şiddet olmasada aç ve susuz bırakılarak tehdit altında ağır bir sorgudan geçtim. Biraz kanun ve usul bilgim sayesinde doğruyu söylediğim sürece zarar veremeyeceklerini biliyordum. En azından soruşturma kapsamındayken. Fakat o 24 saat yaşadıklarım kötü bir anı olarak beynimde yer etti. Bu yüzden bu kelimeyi sevmiyorum.

5- Kendimle ilgili değiştirmek istediğim bir şey varmı ? Evet bunlardan biride forum yazarlığı. Sanırım artık bunu yapmayacağım. Daha çok düşünmem daha az konuşmam gerektiğine inanıyorum.

İçimden geldiği gibi cevaplarken zorlanmıyorum sadece bazı hatıralar zorluyor samimiyetsizlik olarak algılamayın lütfen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri