Ne işin var bunca delinin içinde hocam
?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
tebrik ederim kolay gelsin
nasılsın
@Kızıl_mavi tebrik ederim ne çok sevenin , merak edenin varmış öyle :cici:
Yakaladik diyip Foto fena komik ay Allahim
Tebrikler efem
Kolaylıklar dilerim
Yaşını sorup kacayim
Öte kay derim :p
Hayırlı olsun aga bu arkadaşa ne cevap vericen bende onu merak ediyorum![]()
Tebeik ederim
Tebrik ederim
Tebrikler kızıl mavi
Tebrikler.
Çok çok fazla fazla tebrik ediyorum ben :p
Kızıl_mavi kimdir ? Kaç yaşındadır ?
Burayı nerden buldu ?
Bu forumda beğendiği ve beğenmediği durumlar ?
Sizenebayımı sever misiniz :p
burda kendinize yakın hissettiğiniz 5 kişi?
Yönetici olsan yapacağın ilk değişiklik ?
Kolay gelsin :tatlı:
Tebrikler @Kızıl_mavi:hello:
Herkese klasik sorularımı sorarım ilk önce:huhu:Issız bir adaya düşsen yanına alacağın 3 üye :melek:
Issız bir adaya düşsen yanına almayacağın 3 üye:sırıt:
Boş bir ekmeğin olsa içini ne ile doldururdun:dusun:
Birde senin gözünde Karabiber:tatlı:
Bayadır kimseye klasik sorularımı sormuyordum özlemişim
Takipteyiz :p
Allah utandırmasın
![]()
Kaşıntın mı vardı ? Ne diye durup dururken sorgu odasına gönüllü oldun ? İyi misin sen ?
Küçük küçük şiirlerin olduğunu biliyoruz ama bunları saklıyorsun .. Neden ?
Bir keresinde ölümden dönmüşsün ve o günden sonra kendinle daha çok ilgilenmeye başlamışsın, hayatında bazı değişikliklere gitmişsin .. Peki ama ya o ? Onu niye değiştirmedin ? Bakma yüzüme öyle anlamıyor muşsun gibi konuş ..
Seni bir kaç kere gün doğumunu izlerken görmüşler .. Seviyormuşsun şafak sökümünü .. O anlarda neler düşündüğünü bilmek istiyoruz .. Kafandan neler geçiyor ?
- Amirim konuşmayacak ..
- Dayayın 250 voltu ..
@yolcu çok centilmen ve çok bonkör bir insan. Her daim onun gibi olmak isterim.
Bir keresinde çaresizlik durumunda travesti olur musunuz? sorusuna, çocuklarım için herşeyi yaparım cevabını vererek zihnimde derin izler bırakmıştınız. Geçenlerde de bayanlara yönelik açılan bir anketi cevapladığınızı görünce gerçek anlamda kafamda bazı soruları size yöneltmek üzere belirlemiş oldum. Sorum şu;
Cinsiyetiniz nedir?![]()
bi kaşık suda boğmak istediğin üye ?
Kızıl mavi bey benden sonra konukluk koltuğunda oturmak nasıl bir duygu : p
Tebrik ederim bu arada :asilkiz:
Abi masonmusun bayanmısın bak yorumları okuyunca kafam karıştı .p
Kimler gelmiş, kimler. Ben çok şeyi kaçırıyorum bu aralar. Bi ara bakmışım, büyümüş burası elimden kaçmış falan. Neyse olmaz öyle şeyler di mi? Olmaz elbet.
Sorgu odasında soru sorulması gerekir(gerekmeli) ama ben anlattıklarınla yetinmeyi seviyorum. Bizim dostluğumuz sorularla gelişmedi ki sorularla süregitsin. Formata uymayacağım (şimdilik). Arkadaşların sorduklarına verdiğin cevapları okuyacağım.
Uğradım, azcık bozdum burayı gidiyorum.![]()
Hayırlı olsun konuklugunuz.
Forumda karakter olarak beğendiğiniz ve begenmediginiz üyeler var mi?
Varsa kimler?
Hangi özellikleri yüzünden beğeniyor ve begenmiyorsunuz?
Kendime yakın hissettiğim kişileri sormuşsun. döngüsel evet forumsalda en büyük hayranlık duyduğum kendime en yakın gördüğüm insanların ilkidir. Sonra Plesk gelir keza hocam demekten büyük zevk duyarım. :hi: EkSen Üstadım özendiğim isimdir. Bilgi ve diline güvenirim. maria Purder tam bir akreptir ki kendime çok benzetirim. yolcu çok centilmen ve çok bonkör bir insan. Her daim onun gibi olmak isterim.
Bu tür yerlere yazmayı pek sevmem, okumayı bolca severim.
Okumayı bolca seveceğim birinin gelmiş olduğu için bir şey demeden geçmek istemedim.
E soru sormak mecburi madem ; Okuduğunun emaresi mi beğeni butonun?
Vay arkadaş şu konuda bile tartışmayı becerebilmişdiniz ya helal olsun : )
Kızıl mavi tebrikler üstadım güzel bir hafta geçirmeni dilerim hürmetler : )
forum kızları sözcüsü olarak erkek olmana sevindik kızıl ve mavi [emoji57] [emoji57] ne iş yapıyorsun
dönerci kedi
ben vereceğin cevapları okuduktan sonra sorularımı soracağım. şimdilik kolay gelsin deyip, kaçayım.![]()
Ne işin var bunca delinin içinde hocam?
tamam bi dk. o zaman madem sorularım beğenilmedi geyik zannedildi o zaman hepinizin apışıp kalacağı bi soru yönelteyim de aklınız başınıza gelsin. elim ayağım titriyor şurada yaptığınız muamele yüzünden ya
ahanda soru;
aşağı yukarı herkesin mesajlarının %80'ini beğeniyorsun. bu da görebildiğin bütün mesajları beğendiğin anlamına geliyor. neden böyle? her şeye hep iyi yanından baktığın için mi? bu kadar mı iyimsersin? fikirlerine görüşlerine aykırı bulduklarını da beğendiğini varsayarak soruyorum. ya da okudum bileder haberin olsun mesajı mı veriyorsun![]()
Beğeni butonu biraz farklı ama en temeli teşekkür ettiğimin ifadesidir. Çünkü düşünceler çok değerlidir. Tabiiki okumadan asla beğnenmem, ama bazen desteklediğimin, bazen ise değer verdiğimin emaresidir buton.
Ben bu siteye üye olurken kurallarını okuduğumda beğeni butonu için hiçbir kural olmadığını gördüm. Buna çok sevindim. Çünkü benim kullanımımım için bir buton yapılmış ve hiç bir kısıtlaması yok. Bu forumdaki en özgür irade beğeni butonuna tıklamakta bırakılmış. Kimse bu yüzden ceza almamış. Bence hiç bir kısıtlıyıcığı olmadan kullanılan bu buton büyük bir lüks.
Tebrik ederim , soru sormam ama takip ederim cevaplarını :p
Yazılarını zevkle takip ettiğim bir kardeşim.Düşünceleri çoğu zaman düşüncelerimle paralel.Sorum yok kardeşim.
Tebrik ederim, kolaylıklar dilerim.
Teşekkür ederim Kızıl_mavi hakkımdaki düşünceniz için.
avatarı her gördüğümde aklıma ilk masonluk geliyor .p ondan şeyetmiştim tişikkirler
Bu mesaj Ayfon altıes atmışdört cigabayt sipeys gıreyden yollandı (3450TL Tofaş parası)
Yapma hocam o bir film sahnesi![]()
Ben de bir kac soru sorup, kacayim : )) Kisa cevaplari kabul etmiyoruz efenim .p
1- Hayata dair bir amaciniz ve hayaliniz var mi? Varsa, neler?
2- Hayatinizdaki onemli donum noktalari neler oldu?
3- Ice donuk mu yoksa disa donuk bir insan misiniz?
4- Forumdaki bir mesajinizda, sorgu ile ilgili kotu bir aniniz oldugunu yazmistiniz. Ozel degilse, bunu bizimle paylasir misiniz?
5- Kendinizle ilgili degistirmek istediginiz neler var?
Con tıravoltamı o avatardaki
yorumlarını yazarken derin derin nefes alıp kendini sakinleştirerek mi yazıyorsun, yoksa gerçekten bu kadar sabırlı bir insan mısın? :benmi: