2016 Yılı 10. Hafta Sorgu Odası Konuğu Kızıl_mavi

• Kullanıcı Ceku
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Soru - Cevap
Konu sahibi son olarak 2771 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir keresinde çaresizlik durumunda travesti olur musunuz? sorusuna, çocuklarım için herşeyi yaparım cevabını vererek zihnimde derin izler bırakmıştınız. Geçenlerde de bayanlara yönelik açılan bir anketi cevapladığınızı görünce gerçek anlamda kafamda bazı soruları size yöneltmek üzere belirlemiş oldum. Sorum şu;

Cinsiyetiniz nedir? :)

Bir keresinde çaresizlik durumunda travesti olur musunuz? sorusuna, çocuklarım için herşeyi yaparım cevabını vererek zihnimde derin izler bırakmıştınız. Geçenlerde de bayanlara yönelik açılan bir anketi cevapladığınızı görünce gerçek anlamda kafamda bazı soruları size yöneltmek üzere belirlemiş oldum. Sorum şu;

Cinsiyetiniz nedir? :)

Hayırdır bana mı yürüycen ?

bi kaşık suda boğmak istediğin üye ?

Kızıl mavi bey benden sonra konukluk koltuğunda oturmak nasıl bir duygu : p

Tebrik ederim bu arada :asilkiz:

Sorgu odasi saygi cercevesindeki sorulara acik bence saygisizlik yapiliyor hic hos degil su yazdiklariniz !

ßaşak saygısızlık bunun neresinde? Kızıl_mavi ile aramızdaki diyaloğu biliyor musun ki?
Bu başlık altında merak ettiklerimizi soramayacaksak ne anlamı kalır? Kızıl_mavinin ne kadar anlayışlı, ne kadar şeffaf birisi olduğunu bilmesem, söylediklerimden ciddi anlamda rahatsızlık duymayacağını bilmesem bu şekilde yaklaşmazdım. Yine de yeri gelmişken kırdıysam özür dilerim

Sıkıntı yok, ben baya eğleniyorum okudukça
Peki o zaman :cici:
ßaşak saygısızlık bunun neresinde? Kızıl_mavi ile aramızdaki diyaloğu biliyor musun ki?
Bu başlık altında merak ettiklerimizi soramayacaksak ne anlamı kalır? Kızıl_mavinin ne kadar anlayışlı, ne kadar şeffaf birisi olduğunu bilmesem, söylediklerimden ciddi anlamda rahatsızlık duymayacağını bilmesem bu şekilde yaklaşmazdım. Yine de yeri gelmişken kırdıysam özür dilerim

Adi ustunde arandaki diyalog aranda kalmali bilmedigim icin benim bakis acima gore saygisizlik oldu hani o aranizdaki diyalog bilinmeyince oyle gorunuyor ama amacim kirmak degil saygilar konudan cikiyorum kendine iyi bak:hi:

Sıkıntı yok dostum, istediğini sorabilirsin. istediğiniz geyiğide yapabilirsiniz.

Cinsiyetimi merak etmişsin erkek olduğumu söyleyeyim de kimse kırılmasın bu muhabbetten.

Hayırlı olsun konuklugunuz.
Forumda karakter olarak beğendiğiniz ve begenmediginiz üyeler var mi?
Varsa kimler?
Hangi özellikleri yüzünden beğeniyor ve begenmiyorsunuz?

öff artık cevaplasan şu soruları,geyik mi okuyacağız yani konuda?

Bu tür yerlere yazmayı pek sevmem, okumayı bolca severim.

Okumayı bolca seveceğim birinin gelmiş olduğu için bir şey demeden geçmek istemedim.

E soru sormak mecburi madem ; Okuduğunun emaresi mi beğeni butonun?

Vay arkadaş şu konuda bile tartışmayı becerebilmişdiniz ya helal olsun : )
Kızıl mavi tebrikler üstadım güzel bir hafta geçirmeni dilerim hürmetler : )

forum kızları sözcüsü olarak erkek olmana sevindik kızıl ve mavi [emoji57] [emoji57] ne iş yapıyorsun

dönerci kedi

ben vereceğin cevapları okuduktan sonra sorularımı soracağım. şimdilik kolay gelsin deyip, kaçayım. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri