2016 İçin Dilek Kutusu

Konu sahibi son olarak 2759 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir üyenin @HosgeldinHarunAbi için dileği

Relativista ile buluşmalar he :T: bana bi merhaba bile deme sen ehehe Mutlu ve başarı dolu yıllara.

Bir üyenin Rain için dileği

yüreği temiz güzel arkadaş.yeni yıl senin gönlündekileri önüne sersin.. umarın 2016 da senin kadar gönlü güzel birine aşık olur evlenir çocukla aşkını taçlandırırsın :)

Bir üyenin Lethe için dileği

Umarım yeni yılda ronaldon rüyalarından çıkar ve hayatına gerçekten girer şaka nan şaka elin ayağına dolaşır çok heyecanlanırsın gerek yok ekşına :honk: o rüyalarında devam etsin ama önce şu kpss defterini sonsuza dek kapatmanı ardından hayırlı bir iş hayırlı bir eş hayırlı çocuklljdgfhgd tamam biraz babanne şeysi gibi oldu ama öle yani bacım bu işler böle :honk:
neyse çok uzattık :honk: sana mutlu huzurlu istediklerini alacağın bol ronaldolu şampiyonluk dolu ve tabiki fenerbahçeli :dyg: bir yıl diliyorum... her şey gönlünce olsun, mutlu yıllar

Bir üyenin Jigsaw için dileği

Hayat senin gibi insanları içinde barındırmayacak kadar pis, ama sen onca çamur içerisinde yine bir damla su olacak kadar özelsin.
Mutluluk yakandan ayrılmasın.O kadar güzel günler yaşa ki hepsine ''ohaaaa'' diye tepki verecek kadar şaşır.

Çok teşekkür ederim ^ ^

Bir üyenin Serçe için dileği

Sen dünyada insanların sahip olup olabileceği en değerli insansın.Yeni yılda tüm dünyayı gezecek kadar zamanımız olsun bir adım kadar ötemde ol ve heeep yan yana olalım.Seni büyük bir aşk bulsun,mucize olsun.O mucize gelsin sana.

Bir üyenin Gökyüzü için dileği

Tribin az olsun, her günün yaz olsun, kim olduğumu anlamazsan, sana yazıklar olsun :hih:

Bir üyenin Yek ve Serçe için dileği

Bol gezmeli bir yıl diliyorum.Hep yüzleri gülsün, hiç üzülmesinler.Siz gezin ben iç çekeyim hep .p

Bir üyenin Mathilda için dileği

Mükemmele yakın bir yıl olsun 2016.Her an her dakika ışıldasın o gördüğüm en güzel gözlerin.Aşkla koş,huzurla coç.

Bir üyenin Morfinyus için dileği

Bu sene o sene.Kartal şampiyon olacak sen her gün daha daha daha çok mutlu olacaksın.Tavrına,bakışına,gülüşüne hislerine hayran olduğum,şöyle dolu dolu sevinelim her gün.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri