Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ho ho ho! Mutlu yıllar! Yepyeni bir yıla sevgiyle,sevenlerinle,sevdiklerinle merhaba de,mutluluk yağmurlari altında şemsiyesiz kalman dileğiyle şeker gibi tatlı masal gibi güzel bir yılın olur inşallah
2015'in hayatıma kattığı en güzel hediyem ve bundan sonra gelecek yıllarım için yanımda olmasını istediğim insan. Herşey gönlümüzce,dilediğimiz gibi,sağlıklı,huzurlu,mutlu ve umutlu geçmesi dileğiyle. Seni seviyorum.
Sadece 2016 değil bütün ömürleri memurun bayram tatili tadında geçsin. Mutlulukları coşkun bir deniz gibi, öfkeleri saniyenin onda biri, cüzdanları çingene bohçası gibi,yürekleri pamuk, mideleri kelebek dolu, sağlıkları dipçik gibi, huzurları dingin bi okyanus gibi, bütün hayalleri gerçek, her anları masal gibi olsun.
Değerlim, bu yıl yanımda olacaksın ve ben bunun için çok mutluyum. Mutlu bir hayatımız, huzurlu bir cafemiz, paraya para demeyeceğimiz :p bir yıl diliyor ve umuyorum. Gönlündekinin yanında olması dileğiyle.
Yeni yilinda güzellikler seninle olsun zengin falan ol bişeyler ol Gta vice cityden esinlediğin nickini değiştirmen dileğiyle . Son olarak PROFESSIONALTOOLS
Sadece 2016 değil bütün ömürleri memurun bayram tatili tadında geçsin. Mutlulukları coşkun bir deniz gibi, öfkeleri saniyenin onda biri, cüzdanları çingene bohçası gibi,yürekleri pamuk, mideleri kelebek dolu, sağlıkları dipçik gibi, huzurları dingin bi okyanus gibi, bütün hayalleri gerçek, her anları masal gibi olsun.
Başta beastmilk, @socrates sansibl ve kedi çakması olmak üzere bütün forum ahalisinin yeni yılını kutlar, hayırlara vesile olmasını yüce Allah'tan niyaz ederim.
Çok ince bir düşünce olmuş tebrik ederim ancak forumda kişisel olarak gizli bir şekilde dilekte bulunmak istediğim kimse yok. Kusuruma bakmayın. Size ve tüm forum üyelerine istediği gibi yaşayabileceği bir yıl diliyorum. İyi çalışmalar.