2016 İçin Dilek Kutusu

Konu sahibi son olarak 2757 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0_776ea_b7f1bdeb_L

opening-a-love-letter-smiley-emoticon.gif
Yeni Yılda Sevdiklerine Neler Diliyorsun ?
opening-a-love-letter-smiley-emoticon.gif

Forumumuzda hepimizin sevdiğimiz dostlarımız ve bir ömür vaad ettiğimiz sevgililerimiz için güzel dilekleri vardır
2qs33hs.jpg

Peki bu dileklere;

Biraz Gizem,
Bir tutam Aşk
nonam150.gif
,

Bir tutam Barış :gel:,

Bir tutam Sağlık ,

Bolca Sevgiii :şirine:,

Bir tutam Başarı,

ve dilediğiniz herşeyyyden katıp burda yayınlasak çokta güzel olmaz mı ? :mutlu:

images
images
images

Kural şu: Dileğinizi ve dilerseniz "hediye alacak olsaydınız" almak istediğiniz görseli dileğinizle beraber @Jigsaw a postalamanız :cici:

Sadece dilek dilenen kişinin nicki yayınlanacak ve tahmin etmek size kalacaktır, e biraz heyecan katmak gerek dimi :kiki:

53avidadmania.gif

Dilenen dilekler Yeni Yıla girmeden 30 dakika öncesinde burada yayınlanacaktır.

O yüzden sevdiklerinizi mutlu etmek ve yeni yıla küs girmek istemediğiniz dostlarınız için hadi güzel Dilekler dileyelim Dilek Kutumuza :melek:

Öncelikle emeği ve bu güzel fikri için @sizenebayım arkadaşıma teşekkür ederim.

Toplu PM attım pm gitmeyen arkadaşlar olmuşsa onlar da atabilirler.

Dilekler dilek dileyen kişinin nicki silinerek bu konu altında paylaşılacaktır. Kişi sınırlaması yoktur fakat birden fazla kişiye dilek dileyen kişilerin belli olmaması adına dilekleri ayrı ayrı paylaşılacaktır.

Dilekler şimdi paylaşılacaktır. Akşam bazı aksaklıklardan dolayı geceden önce paylaşılması pek mümkün olmayacaktır.Fakat dilek alımı 00.00'a kadar devam edecek, olmadığım zamanlarda atılan PM'ler yarın paylaşılacaktır.

Bir üyenin Tuğçe için dileği

Kazasız belasız bir an önce gelsin, sevdiklerine kavuşsun, sevdikleri ona kavuşsun, bu şehirdeki yeni düzenini kuralım birlikte, sonra yeğenine kaslı Batman kostümü alıp en hakiki kahramanı sevdirelim yakışıklıya:d Ve geri kalan her şeyi birlikte yapalım.

Bir üyenin Yek ve Serçe için dileği

Allah'ım Yek ve Serçe bacıcığımla görüşebilme fırsatı ver.

Bir üyenin Alaz için dileği

Umarım 2016 yılında Alaz nickli arkadaşımızın annesi sağlığına kavuşur. İkisine de beraber yaşayabilecekleri mutlu ve huzurlu yıllar diliyorum.

Bir üyenin ßaşak için dileği

Basak; yeni yilin ilk günü hayatinin son kötü günü olsun. Yeni yil sana iyi bir is iyi bir aşk getirsin Hergün önceki günden daha mutlu daha huzurlu uyanman dileğiyle.

Bir üyenin genel dileği

Forumda benim için özel, sevdiğim hiç kimse yok.O yüzden üye adı vermiyorum ama genel dileğim olabilir.
Gerçek sevgiyi forumda aramaya çalışmayacağınız saçma sapan sosyopat insanları hayatınıza almadığınız huzurlu bir yıl diliyorum.

Bir üyenin KaRa DuT için dileği

2015te yaşadığı kayıpların 2016da son bulmasını ve yeni yılın kendisine ve sevdiklerine ilk önce sağlık sonra huzur getirmesini diliyorum..

Bir üyenin Relativista için dileği

Relativista 2016 yılı başta sana ve tüm sevdiklerine başta annene çok çok sağlık dilerim. Senin için daha az yorucu geçsin,daha az çalışıp daha çok maaş alacağın bir yıl olsun.Kendini gözden geçirip eksik gördüğün yanlarını(varsa) tamamlamanı ve bu yılı dolu dolu geçirmeni istiyorum.Kendini çok sevmeni, her sabah aynaya kocaman gülümsemeni,en çok sevilenin sen olduğu ve seninde gönlüne göre birini bulduğun bir yıl olsun.İyi niyetini,güzel sohbetini ve kocaman kalbini bu yılda kaybetme.Sevdiklerinden hiçbir zaman vazgeçmemeni bundan seneler sonrada o sevdiklerinin yanında olmasını dilerim.Daha iyi bir Dünya'da daha iyi bir çevrede daha yardımsever insanlarla çevrili olsun her yanın.
Her ne yaparsanız yap, bu yıl da benimle dostluğuna devam et.Seviliyorsun.Mutlu Yıllar.

Bir üyenin ilahimorluk için dileği

Hayatında ailesiyle beraber daimi iyiliklerle karşılassın, istediği hayatı yaşasın ve allah herşeyini gönlüne göre yaşatsın.

Bir üyenin Raskolnikov için dileği

Önümüzdeki yıl bize daha da güzellikler getirsin her senesinde ben olayım.şampiyon da Beşiktaş olsun xd formayı giyip en büyük Beşiktaş diye bağırsın.

Bir üyenin Nixie için dileği

Bitanem canım kalbim güzel arkadaşım doğal arkadaşım en kısa zamanda istediği her şeye kavuşsun. Aşk iş para yaşamı boyunca tek bir parça taş bile değmeden hiç tökezlemeden geçirsin tüm yıllarını.

Bir üyenin Beyaz için dileği

2015 onun için çok zorlu geçti bildiğim kadarıyla. İnşallah 2016 da mutluluk ve huzur kapısından hiç ayrılmaz. Dostluk ve aşk dolu bir ömür geçirmen dileğiyle. 2016 sana sanş getirsin...

Bir üyenin FeNeR1907 için dileği

İnşallah en kısa zamanda gerçekleşir..
Yürü, gölgen seni uğurlamakta,
Küçülüp küçülüp kaybol ırakta
Yolu tam dönerken arkana bak da,
Köşede bir lahza kalıver gitsin!

Bir üyenin pan için dileği

Pan için ; alkolsüz sağlıklı sorunsuz be Mutlu bir ömür diliyorum
Temiz kalbine zorla kötülük sokanlardan uzak huzur istiyorum onun için ...

Bir üyenin Aşram için dileği

Huzurlu mutlu sıcacık bir yuva kurmasını diliyorum bütün içtenliğimle

Bir üyenin eda__25 için dileği

Nerede Yaşam Varsa Orada Umut da Vardır, Yeni Yılda Tüm Umutlar Ve Başarılar Seninle Olsun.Mutlu Yıllar Dilerim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri