2016 İçin Dilek Kutusu

Konu sahibi son olarak 2759 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir üyenin Bahar için dileği

Allah'ım Bahar 'a hayırlı eş , Zeynep'e hayırlısıyla atanmak nasip eyle.

Bir üyenin sizenebayım için dileği

Yeni yılda Allah, tüm sevdiklerini hep yanında bulundursun ... Keyifli bir yıl geçirmen dileği ile...

Bir üyenin Serdar için dileği

Ho ho ho! Mutlu yıllar! Yepyeni bir yıla sevgiyle,sevenlerinle,sevdiklerinle merhaba de,mutluluk yağmurlari altında şemsiyesiz kalman dileğiyle şeker gibi tatlı masal gibi güzel bir yılın olur inşallah

Bir üyenin @HosgeldinHarunAbi için dileği

''Düzlüğe çıktığımız bir yıl olsun kardo.Biraz da biz gülelim.Canımsın , seviliyosun.''

Bir üyenin Jigsaw için dileği

Allah'ım sen bu Murat kardeşimin hakkında hep hayırlısını nasip eyle.

Teşekkür ederim :)

Bir üyenin Arpes için dileği

2015'in hayatıma kattığı en güzel hediyem ve bundan sonra gelecek yıllarım için yanımda olmasını istediğim insan. Herşey gönlümüzce,dilediğimiz gibi,sağlıklı,huzurlu,mutlu ve umutlu geçmesi dileğiyle. Seni seviyorum.

Bir üyenin Jei için dileği

Sadece 2016 değil bütün ömürleri memurun bayram tatili tadında geçsin. Mutlulukları coşkun bir deniz gibi, öfkeleri saniyenin onda biri, cüzdanları çingene bohçası gibi,yürekleri pamuk, mideleri kelebek dolu, sağlıkları dipçik gibi, huzurları dingin bi okyanus gibi, bütün hayalleri gerçek, her anları masal gibi olsun.

Bir üyenin ßaşak için dileği

Değerlim, bu yıl yanımda olacaksın ve ben bunun için çok mutluyum. Mutlu bir hayatımız, huzurlu bir cafemiz, paraya para demeyeceğimiz :p bir yıl diliyor ve umuyorum. Gönlündekinin yanında olması dileğiyle.

Bir üyenin leavemealone için dileği

Yeni yilinda güzellikler seninle olsun zengin falan ol bişeyler ol :) Gta vice cityden esinlediğin nickini değiştirmen dileğiyle . Son olarak PROFESSIONALTOOLS :)

Bir üyenin Waterlelie için dileği

Takip ettiğim ve duruşunuzu beğendiğim kişilerden birisiniz. Yeni yılda tanışmak dileği ile mutlu yıllar.

Bir arkadaşımızın genel dileği

Özel bir kişi yok hocam öyle, başta sana sonra forumdaki arkadaşlara mutlu, huzurlu, sağlıklı bir yıl dilerim.

Bir üyenin Yek için dileği

Sadece 2016 değil bütün ömürleri memurun bayram tatili tadında geçsin. Mutlulukları coşkun bir deniz gibi, öfkeleri saniyenin onda biri, cüzdanları çingene bohçası gibi,yürekleri pamuk, mideleri kelebek dolu, sağlıkları dipçik gibi, huzurları dingin bi okyanus gibi, bütün hayalleri gerçek, her anları masal gibi olsun.

Bir üyemizin Alaz için dileği

Yeni yılda ailene ve sana bol sağlıklı günler diliyorum. Mutluluğu hakeden çok içten birisin herşey gönlünce olsun nice senelere.

Bir üyenin Gökyüzü ve Morfinyus için dileği

Bir üyenin genel bir dileği

Çok ince bir düşünce olmuş tebrik ederim ancak forumda kişisel olarak gizli bir şekilde dilekte bulunmak istediğim kimse yok. Kusuruma bakmayın. Size ve tüm forum üyelerine istediği gibi yaşayabileceği bir yıl diliyorum. İyi çalışmalar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri