2016 İçin Dilek Kutusu

Konu sahibi son olarak 2759 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir üyenin Noah için dileği

En içten dilediğim çok şey var aslında saymakla bitmez. 2016 öncelikle onun ve ailesi için sağlıklı, huzurlu bir yıl olsun. Ona gülmek çok yakışıyor. Yüzünü güldürenler yanından eksik olmasın. İlgisizlikten haz etmez, kalbini, ruhunu hoş tutanla birlikte olsun. Sınırsızca ve şuursuzca sevilsin çünkü onun ihtiyacı olan tek şey bu. Yeni yıl ona, onun bana iyi geldiği kadar iyi gelsin kafi.

Bir üyenin VERA için dileği

En sevdiğim insan VERA'nın ailesiyle, sevdikleriyle huzurlu bir yıl geçirmesini diliyorum ve tabiki sağlığına çok dikkat etmesini diliyorum iyi ki var, iyi ki tanımışım onu yüzünden gülücük eksik olmasın.

Bir üyenin Waterlelie için dileği

Sadece 2016 değil bütün ömürleri memurun bayram tatili tadında geçsin. Mutlulukları coşkun bir deniz gibi, öfkeleri saniyenin onda biri, cüzdanları çingene bohçası gibi,yürekleri pamuk, mideleri kelebek dolu, sağlıkları dipçik gibi, huzurları dingin bi okyanus gibi, bütün hayalleri gerçek, her anları masal gibi olsun.

Bir üyenin Alin için dileği

Yeni yılını tüm yüreğimle kutlar daha nice yıllar sağlıkla başarıyla sevdiklerinle birlikte görmeni ve geçirmeni diliyorum… Dün rüya yarın hayaldir… Rüyayı mutlu, hayali umutlu yapan bugündür, gönlün neyin özlemini çekiyorsa yarınlaR sana onu getirsin… YENİ YILIN KUTLU OLSUN..!!..

Bir üyenin Emre ve Restful için dileği

Bu güzel mutluluklarinin daim olmasını ve bu mutluluğu en kısa zamanda resmiyete dökmelerini tüm içtenliğimle Rabbimden diliyorum.

Bir üyenin Heavenly için dileği

d8c38a6a7af1dfbb6e1fe18249ebc7f6.jpg

Bir üyenin ceoLayn için dileği

Umarım hep karşısına zor anlarında elinden tutup mutlu edecek, yardımsever ve iyi niyetli insanlar olsun. Özel hayatı ve iş hayatı mutlulukla dolsun. Çok çok mutlu olsun.

Bir üyenin Mamihlapinatapai için dileği

Mamihlapinatapai mahlaslı üyenin banının kaldırılmasını diliyorum o halde :)

Bir üyenin FaRaH için dileği

İnşallah çok mutlu olur. Tüm işleri rast gider ve huzur paçasını bırakmaz inşallah.

2016 onun yılı olsun. gönlünden geçirdikleri bir mucize gibi hep karşısına çıksın.

Bir üyenin Kızıl_mavi için dileği

Ne dileyelim? bol sağlık, bol huzur, bolca da kaliteli insanlar diliyorum. fazla acı çekmeden hayat yolunda merdivenleri tırmansın, yoldaki şeytanlarla fazla oyalanmasın. bir de gözü ışığı görünce çok kamaşmasın, can acısıyla kendini aşağı atmasın. :p

Bir üyenin busraadeemiir için dileği.

busraadeemiir nickli üyeye yani sevgilime mutlu huzurlu bir hayat sürmesini ve 8 sene değil bir ömür benimle kalmasını diliyorum.

Bir üyenin Metal Militia için dileği

Sadece 2016 değil bütün ömürleri memurun bayram tatili tadında geçsin. Mutlulukları coşkun bir deniz gibi, öfkeleri saniyenin onda biri, cüzdanları çingene bohçası gibi,yürekleri pamuk, mideleri kelebek dolu, sağlıkları dipçik gibi, huzurları dingin bi okyanus gibi, bütün hayalleri gerçek, her anları masal gibi olsun.

Bir üyenin Kaan ve Kumru için dileği

2016-17-18-... Sonsuza kadar mutluluk ve aşk dolu yılları olsun. Her geçen gün daha çok sevsinler birbirlerini. Hayatları en az kendileri kadar mükemmel olsun.

Bir üyenin yolcu için dileği

İnşallah hayat çok başarli olur ve istediği gibi bir hayati olur :)

Bir üyenin kedi çakması için dileği

Bütün hayallerini gerçekleştirip iş ve aşk hayatında mutlu mesut bir hayat yaşamasını diliyorum. Tam da hak ettiği gibi, o güzel kalbi hiç acı çekmesin herşey kalbine göre olsun. Amin

Bu da kedi çakmasına hediyem

org76b.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri