2016 İçin Dilek Kutusu

Konu sahibi son olarak 2758 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir üyenin EbruLi için dileği

Onun bu hayatta mutlu olması için tüm sorunlarının çözülmesini istiyorum.

Bir üyenin Emre için dileği

Hayatı boyunca benimle ve aşkla kalsın. Gerisi onun için teferruat.

Bir üyenin Bardak için dileği

Tatlılığı azalmış tipsiz ama sağlıklı,mutlu ve benli bir yıl ve dahada nice yıllar geçirmesini diliyorum.

Bir üyenin Restful için dileği

Yeni yılda önce sağlık sonra ben ve mutluluk hayatından hiç eksik olmasın

Bir üyenin Farkedmez için dileği

Getirdiği mutluluğun tüm kötülükleri unutturacağı, başarıların tüm başarısızlıkları yok edeceği güzelliklerin hayatını dolduracağı bir yıl olması dileğiyle.

Bir üyenin Raskolnikov için dileği

2016'da buzdolabı olmaktan fırın olmaya terfi etmeni diliyorum aldjlj eheh başarı,mutluluk,huzur hiç eksik olmasın senden

Bir üyenin Dide için dileği

Dünyanın en güzel duygusudur anne olmak. Yeni yıl sana çok güzel bir varlıkla merhaba diyecek...
Evlat kokusu,cennet kokusudur,sen bu kokuyu içine doyasıya çekmeyi hakeden mükemmel ve çok güzel bir annesin...
Canım arkadaşım,kardeşim,dostum bebeğin/bebeğimiz ile birlikte ton ton babaanne olduğumuz yaşları da görebilmek dileğiyle...
Çok seviliyorsun...

Bir üyenin Jigsaw için dileği

Hayatı boyunca onun o güzel kalbine layık insanlarla karşılaşsın ve onun iyi niyetini anlamayıp bile bile üzenlerin yanakları kilodan çatlasın.

Ahah teşekkür ederim :p :D

Bir üyenin Alaz için dileği

Allah'ım sen Alaz'ımın annesine sağlık sıhhat ona da sabretme gücü ver.

Bir üyenin Serçe için dileği

Dost kelimesini hak eden insan. Abla,kardeş ve güzel manaya gelen pek çok şey...
Dostlarına senin kadar sahip çıkan ender insan vardır.Sevginle daha güçlü kılıyorsun bizleri.Biraz olsun sevgine layık olduysam ne mutlu. Eğitim ve iş hayatında bol bol başarı diliyorum.İnşAllah benim de bir an evvel mezun olup doktora için Bolu'ya başvuracağım günler de gelir.Çok seviliyorsun. Aşk para ne diliyorsan hayırlısıyla nasip eder dilerim Allah . Nice bizli mutlu senelere :p

Bir üyenin Tuğçe için dileği

Kariyer ve aşk hayatın başta olmak üzere başarı diliyorum ilk olarak hayatında.
Doğruculuğun sana hep fırsat olarak dönsün. musmutlu yıllara :p

Bir üyenin Yek için dileği

Hangi güzel kelimelerle başlasam ki ?
İyi ki varsın iyi ki tanışım seni öncelikle güvenilir bir limansın.Ablasın,dostsun...
Yeni yılda aşkla iş hayatınla ilgili gelgitlerinin son bulmasını ve daima mutlu olmanı diliyorum.İyi bir akademisyen olma yolunda bolca fırsatların olur inşAllah. Nice bizli mutlu yıllara çok seviliyorsun :p

Bir üyenin Cemre için dileği

Tüm vizelerinden geçsin bu yılda sevdiceğiylede hep mutlu olsun suratındaki o şapşik gülümseme hiç eksilmesin.

Bir üyenin Heawen için dileği

Şüphelerden uzak mutlu bir birliktelik ve ömür diliyorum. Özgürlüğünün tadını doya doya çıkaracağı gezip eğlenecegi onu üzen şeylerden uzak bir yıl diliyorum bol sağlık ve para da beraberinde tabii ki! Kendime de ona da biraktigimiz gibi 5 tane küçük yavru köpek diliyorum bir de onu çok seviyorum sarılıyorum ve öpüyorum :)))))

Bir üyenin Soğuk Kahve için dileği

3d970de65adbcbd33f4091535b06e8e8.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri