olabilirde ne bana bira borcunda var ztnbuyrun gelin der insan
![]()
Yanlışın var senin bana bira borcun var
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
olabilirde ne bana bira borcunda var ztnbuyrun gelin der insan
![]()
Renkli Patatesli Toplar
![]()
- 3 adet orta boy patates
- 2 adet karper peynir (üçgen eritme peyniri)
- 2 çorba kaşığı krem peynir veya tam yağlı beyaz peynir
- 2 diş sarmısak
- Tuz,
- karabiber
- üzeri için:
- Havuç rendesi
- Nane
- Çörek otu
- Susam
Tarif
- Patatesler haşlanıp rendelenir.
- İçerisine eritme peynirleri, krem peynir, küçük küçük doğranmış sarımsaklar ve tuz, karabiber eklenir.
- Yalnız tuzlu peynirlerin de tuzunu hesaba katarak ekleyin aksi halde çok tuzlu olabilir. Malzemelerin birbirine karışması için biraz yoğrulur.
- Buzdolabında 10 dakika bekletilir, ceviz büyüklüğünde toplar yapılıp isteğe göre havuç rendesi, nane, çörek otu veya susam ile mantolanır.
- Buzdolabında 10 dakika daha bekletilip servis edilir.
- Afiyet olsun.
Hiii ben bunlari cok sevdiiiimm.
Acaba yapsam miiii. Renkli seyleri cok severim:p
yaparsan nasil oldugunu söylersen sevinirim![]()
Bana yemek vermesinler meze versinlerrrrr cok severim.
Sarap esligindee:p
veya raki veya jackyaynen meze ekmek ickim
![]()
Ya ben raki icemiyorum ya da raki icme adabini bilmiyorum kokusundan bile sarhos olabilirim. Ama sarap cok severim mesele.
Viski hic icemedim henuz.
raki güzel sohbet ve güzel mezelerle yavas icilen icki bende fazla icemiyorum ama kokusunu cok seviyorum nedense , viskinin tadi gzl ya ben seviyorum bak sarap hic icemiorum hemen kafayi bulurum
Ama bak martini ve baileys seviyorum. Cin ve tekila ben bunlari severim bi de vodka:p
tekilaya varim nezaman iciyoruz xD
Kac shot rekorun?:p
saymadim ki hic, ben hafif sarhoslugu hissedince devamini getirmem korkagin tekiyim![]()