2013 Facebook Komik Sözler - en komik facebook sözleri - Komik Sözler

Konu sahibi son olarak 3079 gün önce görüldü
arkadaşım facebook avatarına sevgilisiyle fotoğrafını koyuyor sonra 'knka bnm çıktığımı nerden biliyolar?' diyor. allah allah çok enteresan.

kız hava durumu mesajını bile gülümseyerek okuyor. sonra benim niye sevgilim yok. olmaz tabi.

apartmanımızdaki komşunun kapısında yıllardır ''dikkat bebek uyuyor'' yazıyor. yeter yaa basıyorum artık zile. çocuk ergenliğe girdi

14 yaşındaki kız ''bekledim ama geçenlerin hiçbiri sen değildi'' yazmış. okula atkısız, beresiz göndermeyin şunları! üşütüyorlar sonra.

+ en kötüsü de ne biliyor musun? - ne aşkım? + bende sana soruyorum işte.

geceleri uyumayan kızlarla, ikinci öğretim kızları aynı kabileden mi? yoksa aynı kişiler mi? harbi çok tatlısınız lan.

kızlar! ev süpürürken, bulaşık yıkarken fotoğraf çekilin bir de. hep mi oje sürüyosunuz, hep mi dışarda yemek yiyosunuz. samimi olun biraz.

bu dönem kesin sevgili yapıcam diyen gencin bekleyişinde 4.yıla girildi.

yatakta çok iyiyimdir. bıraksalar akşama kadar uyurum ama okul var. mecbur kalkıyoruz işte.

pc başındayken; uykum geldi artık yatağa yatıyım hemen uyurum..uyur..uyu..uy..u.(uyuyamadı)

kanka şu ağaçlara bak! yapraklarını dökmüş çırılçıplaklar. tamam anlıyorum seni az daha sabret sana manita yapıcam söz. (yapmadı)

kadınlar ikiye ayrılır; araba kullanmayı bilmeyenler ve araba kullanmayı bilmeyenler. pardon ayrılmıyormuş.

bence oscar bizim sokaktaki kediye verilmeli. daha mart bile gelmedi bu kaçıncı manita. kendimi kötü hissediyorum.

hatalarımdan ders çıkaramıyorum. - iyi bir öğrenci değilim galiba.

birisi şurdan atla deyince atlıycak fenomenler biliyorum. yapılan kampanya da size yakışır oldu. TEBRİKLER

burç yorumu rt'leyen erkek ağır ılıktır. - o kadar net

+saat kaç? dediğimde - kaçtı esprisi yapan çocuk vardı lisede. ne oldu acaba yaşıyor mu hala.

''onu'' kimseyle paylaşamamak diye birşey de varmış! varmış ama nasıl birşey bende bilmiyorum.

''özgüven'' ile ''ukalalık'' arasında çok ince bir çizgi var.

bir anne atasözü olarak; akşam yatmak bilmez, sabah kalkmak bilmezsin.

kız resmini koymuş altına da yorum atmış ''biz çok tatlıyız :)'' tamam sen belki öylesin ama yanındakinin tatlılıkla alakası yok.

''mırın kırın etme işte benimsin'' dediğimde ''he diyen'' biri olsun istiyorum.

Bir Grayderin saatlik kaça çalıştığını, bir dolmuşun günde kaç tur attığını düşündüğüm kadar kendimi düşünseydim, şimdi holding sahibiydim.

İlk buluşmadan sonra "bugün çok güzeldi" diye mesaj atmak ne lan? Yazsana delikanlı gibi; "kıç, baş, endam yerinde, kütür kütür giderin var"

Kızlar polar pijama giyip yatağa giriyorsunuz ya , sevgiliniz ayıya sarılmış gibi hissediyor. Bilin istedim.

Atletik bir yapım, tüm manitalara açık kapım var.

Melih Gökçek'in Ankara'nın içme suyuna kafa yapıcı maddeler karıştırdığını düşünüyorum. Hala başkan seçilmesinin başka bir açıklaması olamaz

Bu arada geç oldu ama tüm hanım kızlarımıza günaydın.

Takip edeni ederim, yardırarak takipleşiyoruz, yaldır yaldır takipleşiyoruz derken, Twitter'da bu işe girdi. "Kimi Takip etmeli" ne aga?

Bendeki sakal mı be usta? Cildi ferahlatmak için esnaf lokantasına gidip, çıkışta yüzüne kolonya süren kadınlar gördüm.

Kesinlikle Hürrem'in yanındayım. Davasında haklı! Hatice çok bozdu kendini. :( Merhaba kızlar merhaba...

Esnaf Adam Jargonu: Ahh be çiçek abim. Bu gömlekten Chris abime yolladım, iki hafta sonra Rihanna yengemizi ayıkladı şerefsizim.

İbrahim Paşa öldü, Hatice Sultanla Nigar Kalfa kanka oldu. Kadın o zaman da kadınmış valla. Korkulur sizden.

Esnaf Adam Jargonu: 100 Liradan en az 200 tane sattım. Ama sana 70 Liraya olur güzel abim benim.

Beşiktaş-Fenerbahçe derbisini yönetecek olan hakem Mete Kalkavan ile akrabalık bağım yoktur. Dilediğinizce küfür edebilirsiniz.

Bir gece el classico oluyor herkes onu konuşuyor. Biz her gece "el classico" takılıyoruz. Hiç ağzımızı açıyor muyuz?

Kızların poz verirken dilleri ile dudaklarının kenarını yalayarak seksi olma çabaları.

Otobüste demire tutunurken yanlışlıkla düğmeye basınca etrafıma bakıp "basmayın şu düğmeye ya" diye söylenirim.

Halkla İlişkiler okuyan ama daha Burger King'de sipariş veremeyen insanlar var.

Bayat ekmekleri atmamak için tost yapmak.

Otobüse binince hemen en arkaya geçen adama "liseli misin oğlum ya, okul servisi mi bu" dedim, "adamlarını da topla çıkışta gel" dedi.

Öyle SSK doktoru gibi uzaktan bakma

olmadı agzını yüzünü kırar,evine molotof atar mutluluklar dileriz:

Sevgilisiz Whatsapp = Tek başına yemeğe gitmek.

Herşey Chrome ve Firefox'u indirmeye izin vermemle başladı. -Internet Explorer ‏

Ders çalışırken hayat "Internet Explorer", tatil zamanı "Google Chrome".

Çok gizli bir dosyanızın simgesini "Internet Explorer" simgesi ile değiştirin. Masaüstünde bıraksanız bile kimse tıklamaz.

ben sabahın köründe kalkarken öğlene kadar uyuyan insan; öbür dünyada iki elim yakanda haberin olsun.

‎''Parmakla gösterme insanları ayıptır'' - Annem. ''Öyle büyük adam ol ki; herkes seni parmakla göstersin'' - Yine annem.

Geri