2013 Facebook Komik Sözler - en komik facebook sözleri - Komik Sözler

Konu sahibi son olarak 3079 gün önce görüldü
Kıskançlıktan çatlasa bile hiç bişey olmamış gibi davranan kız , yeminle senin gibisi olamaz oscar moscar hepsi senin süpersin

Dikkat ettinizmi bilmem ? Ama , sevgilisi olmayan insanlar daha komik ve daha mutlu .

Bir öğrenci atasözü derki ' hocam bunlar gerçek hayatta ne işimize yarıcak ? '

Hani diyorlarya; aynı şehirde olmak bile yetiyor. Ben seni görmedikten sonra, üst katta olsan ne olur...

Gecenin bir yarısı aklıma gelmişken, Türk kasapları koyunun götüne neden gül ya da maydonoz takar arkadaş.

Sigaradan derin bir nefes çekersin, o anda karşına baban çıkar ve o duman bütün hücrelerine dolar ya işte öyle bir şey.

Beynimin ücralarına sözlerin döküldü, gerçi hemen sildim, ama senden sonra tam çalışmıyor.

Yalın'ın 'olmasa da olur' klibini izledim de... Sanırım bence yalın, kızın klibinde oynamış. Allah neler yaratıyor, inkar taş eder.

Ben uyanıyorum beynim benden bi 10 gün sonra uyanıyor.Aynı gün uyandığımız an dünyayı fethedicem.

"Yıllar oldu astronotlar hâla yaşanacak adam gibi bi gezegen bulamadılar, buna rağmen maaş ve sigortaları tıkır tıkır yatıyor. haram olsun."

Odamda ders çalışırken annem içeri girince öyle bi konsantre olmuş,içeri birinin girdiğini fark etmiyormuş taklidi yapıyorum ki Nuri Bilge Ceylan gelse görse bana direk oyunculuk teklifinde bulunur

Benim sevgilim :D:D:D:D bir kızla kalpli konuşcak :D:D:D:D Bide benim sevgilim :D:D:D:D:D Sevgilim ve kız :D:D:D O kalbi ona geri sokarım

Bir kadın "Anlamadım!?" diyorsa aynı şeyi tekrar anlatmana gerek yok. Yorma kendini, istediği şekilde söyle yeter.

Ben seni seviyorsam eğer sen beni daha çok seveceksin. Sen saksı değilsin, hadi koçum benim, hadi bitanem, hadi aşkım. Ayrılda gel.

+En sevdiğim vücut ölçüleri 90-60-90 :))))
-Ama aşkm sen 90-90-120'sin :(
+uff snn be slk

"Naber nasılsın" diye yazılır, "Naber nasılsın" diye okunur. Her şey normal yani, telaşa gerek yok.

“ğım kırıldı .s.s hahaha :DD:D anladınız mı lan espriyi? :D:d.D:DD:D tırnağım kırıldı dedim :SA:QW:A:SD:SW tırnak işareti koydum ya hani :DDD:D:D:D

tumblr_memkdp8sCT1r7zdi2.gif

+Babaa
-Para mı istiyon yine ?
+BABA DA MI DEMİYAAH ?

+hocam?
-hayır lavaboya gidemezsin yasak!
+hocam da mı demiyah.

Bak bi Ali Ağaoğlu’na adamın soyadı karizmatik bi kere.Ben şirketin adına soyadımı versem şirket batar lan

tumblr_merwcj11YY1r6m6i0.gif

Bu tumblr Finni atlattı, elbet Patrickte geçip gider.

Şu hayatta en çok yatağa girdiğinde paçası sıvanan pijamadan nefret ettim.

Sen popileri takip edersin cenazene ben…yok lan bende gelmem.Çişe bile gitmiyorum üşengeçlikten.

Geri