2013 Facebook Komik Sözler - en komik facebook sözleri - Komik Sözler

Konu sahibi son olarak 3081 gün önce görüldü

birileri benim için doğmuş olamaz; bu hayalden vazgeçmem gerek

Boyle bi ortamda herkes sevgilisiyle sarmas dolas otururken sen fesat gozlerle onlari izlersin ya... Neysee

Yüzüm gözüm şişene kadar test çözmek istiyorum.

Sen sayısal ol, bende sözel çöz beni yarim yarim.

alışveriş sitelerini gezip "tükendi" yazılarına bakarken kafamı bilgisayara çarparak kıracağım saatlere hoşgeldiniz.

Gözaltı torbaların bim poşeti gibi ama sen hala biscolata erkekleri diyosun. Etme

markalar hediye gönderiyorlar. herkese çeşit çeşit hediye gelirken bana sürekli içki geliyor. bi de ramazan pidesi göndermişlikleri var.

Blackberryde i,ç,ğ,ş veya ü yazma tekniğini icat eden totoş, allaşkına bi baksana, bi denesene hiç olmuş mu ?

Babamin kiyamet yorumu su oldu:Neyse en azindan "KARI" gormeden gittik demeyiz..

Hataliysam kulağıma söyle.

sarışın erkek böyle ne biliyim, şey gibi biraz... erkek dediğin esmer olur.

Vücudunun 4de 3'ü su olmasına rağmen, su katılmamış salak olmayı başarabilen 'insanlar' var. Hayat ne garip. (BU SEFER SAĞLAM SOKTUM LAFI)

Yarışmanın sonucu hiç iyi olmadı.Anneannem seneye ben de katilcam diyor,zaptedemiyoruz 3kisi.

Sinan Akcil'in öyle sarkilar yazabildigi bir dünyada, hic kimse umudunu kaybetmemelidir.

Vesikalık fotoğraf diye bir gerçek var.. İnsan baktıkça utanıyor be..

mesela sevmediğimiz insanlar 2013'e girmesinler istiyorum. 2012'de kalsın onlar. aynı zamanda yaşamayalım, olamaz mı? bence süper olur.

Fazla sevgilisi olanlar hiç sevgilisi olmayanlara birer sevgili verse bu iş çözülecek ama yok işte..

Kadın için elektronik aletlerin teknik özellikleri bir anlam ifade etmez, pembe olsun, tipi tatlı / şirin olsun yeter.

" Ne var bunda canım herkes yapıyor " demek kısaca benim bir karakterim yok,bir duruşum yok, malım ben demektir.

HOCAM BİZ BU KONUYU NE ZAMAN İŞLEDİK YAA.

Beyaz tenli kızlar bence Allah'ın bir lütfu bizlere uzmemek lazım onları.

" Aman canım boşveerr... Bu saatte de hiç arayamamm " dediğim ve halen aramadığım insanlar var.

Sabahları yatağın çekim gücü > Turkcell + Vodafone + Avea çekim gücü

Ya biz 2013 beklerken 2012S çıkarsa nolcak.

- Anne ben atomu parçalıycam. - Sofra bezi ser altına

Evin özelliklerini sayıp telefonda 15 dk boyunca brifing verdiğim müşterim "Detaylı konuşuruz daha" deyip kapattı. Çok tırsıyorum !

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre: "ilk defa mı kar görüyonuz olum"

Vali diyor ki, 1 günlük tatili ders çalışarak geçireceğinize inanıyorum.. esprili adammış.

Depremden 5 dakika sonra deprem oldu yazanlar var. Arkadaşlar biraz dakik olalım lütfen, millet daha sallanırken yazıyor.

Doğada 100 yılda ortadan yok olan çakmak bizim evde 10 dakika da kayboluyor. Ne iş anlamadım.

Ders çalışırken halamın oğlunun arkadaşının komşusuna bile mesaj atasım geliyor.

Gunaydin ile Gunaydiin arasinda sicaklik farki var.

Geri