2013 Facebook Komik Sözler - en komik facebook sözleri - Komik Sözler

Konu sahibi son olarak 3079 gün önce görüldü
Biride çıkıp demiyoki ” Sen öğrenci adamsın al şu 200 lirayı.”

Eti pufu çok kolay açan çocuklar görüyorum. Bizim zamanımızda eti pufu açmak için neredeyse çilingir çağırıyorduk, yazıklar olsun..

3. dönem çok çalışıcam.

Salı da tatil olmaya iyice alıştı.

-Hiç komik değil. +Komiklik olsun diye söylemedim zaten (KOMİKLİK OLSUN DİYE SÖYLEDİ.)

Twitter'ı açık bırakıp mutfağa gidiyorsun ve baban bilgisayara oturuyor ALIN SİZE KORKU FİLMİ

Oğlum bu yarıyıl tatili neden 15 gün adı üstünde yarı yıl tatili 1.5 ay olur MEB şuna bir el at.

Sayın meb; okul tatil mi? değil mi? bi daha düşünseniz? olmuyo mu?hiç mi?hm,pki,tm,tşklr.

Allahım bana Bruno Mars gibi bi sevgili. Tamam arkadaş. Tanıdık falandamı olmaz. Hiç mi? Peki

En büyük hobim yüzlerce müzik indirip hep bir şarkıyı dinlemek.

Yeter ya sizinle mi uğraşıcam çok biliyosanız kalkın anlatın. size ders anlatanda kabahat napıyosanız yapın!!(2 DK SONRA DEFTERLERİ AÇTIRDI)

Sadece “aynen” diyerek rahat 5 yıl yaşarım.

Kafam çalışıyor da, iyi şeylere çalışmıyor. Nerde gereksiz, boş iş var, orda benim zeka olaya dahil olmuş, hatta olaya yön veriyor.

İlişki durumum:Bu sevdalar boşuna ley bu sevdalar boşuna

Sınavda 4-5 soruyu ard arda yapamayınca gelen o moral bozukluğu >

Gerekirse milyonlarca kez anasayfayı yenilerim ama asla aile sıra no ve cilt numarasını ezberlemem e okul.

Severek ayrılanlar denince benim aklıma yastığım, yorganım geliyor

Dizilerde sevişme sahnesi olunca ailedeki tüm gözler bana dikiliyor , sanki sevişen benim.

Dizilerde sevişme sahnesi olunca ailedeki tüm gözler bana dikiliyor , sanki sevişen benim.

Kıskançlık geri kafalıksa ; taş devrinden geldim merhabaaa

o değilde, ben şu Bihtere hiçbizaman Beren Saat demedim lan. bak yine Bihter dedim.

"Bazen vedalar sessiz olur" dedikleri laptopun aniden sarjının bitmesiymiş. Bitince anladım.

Okulda ağlamaya başlayınca başında toplanan insan sayısı ışık hızını bile sollar. Adamlar mitoz bölünmeye uğruyor sanki.

Deterjan reklamlarında sürekli çıkan o 'sıradan deterjan'ın markasını verin de almayalım

Türkçe dublajlı filmlerde hep aynı ses. Allasen adam mı bulamadınız çağırsanız ben bile gelirdim.

Sevgili yaz aşıkları, yaz bittiğine göre sevgilinizi bütün yazı sevgilisiz geçirenlere teslim edebilirsiniz. Hayat paylaşınca güzel.

Okula gitmek istemiyom ama evde de sıkılıyom. İnsanlardan darlanıyom ama yalnız da bunalıyom. Hobim falan da yok. YA BEN OLMAMIŞIM LAN.

Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi bu sefer sert çıktı: "Önce insan olun!"

İlk görüşte aşık olup 1 ayda ayrılan hatun galiba şaşıymış,o an tam görememiş.

Bugünkü Twitter akışı: Müslüm Gürses taziye twitleri,ardından Pazartesi'ye küfürler,BJK-FB derbisi,uyuyamıyorum twitleri,kapanış.

Pazar günü erken kalkanlar olarak çok malız bence.

+ Kanka 50 kağıt borç versene? - Anan güzel mi senin? + Gençken güzelmiş de şimdi yaşlandı tabi. - ?!?!? + Vercen mi kanka? - Hayır.

Geri