17 günlük tam kapanmada alkol satışının yasaklanması

• Kullanıcı juju
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 46 gün önce görüldü
Arkadaslar zaten kapanmadik.. fakirler kapandi sadece. Kapanmis gibi yapiyoruz. He ben zaten asiri derecede climax okudugum icin kapanmaya karsiyim.

an itibariyle alkol yasağının kalktığı bilgisi paylaşılıyor.
an itibariyle alkol yasağının kalktığı açıklamasının doğru olmadığı, bakanlığın açıklama yapacağı bilgisi paylaşılıyor.

Devlet size rakı holtasi attı _sizde tutuldunuzzzz_ .ikildiniz. .elinizden özgürlüğünüz alındı_ giren kazik için içebilirsiniz

rakı içen kadın edebiyatı yapacağınıza rakı yapmayı bilen kadınları savunsaydınız böyle ağlamazdınız... sevdiğiniz tekeliniz varsa halledilir o işler... bir tekeli de niye seversin bilemiyorum. bazen kardeşimin sevgilisinin tekelci olduğunu unutuyorum... enişşteeeaaağğğğğ <3

Dokunma promilime
Dokunma kafamin güzelligine
Dokunma kanimin curuluğuna

Yoksa ben karincayi bile incitmemis....
Devamini biliyorsunuz.

Alkol yasağı hukuksuz diye bağırıyorsunuz ama arkadaşım kapanma da hukuksuz zaten.

15 ay geçmiş hala aşı yok ama girin eve çıkmayın. Aman çıkmayın salgın var. Tabi tabi. Çıkmayın. Ulan merdiven altı konfeksiyon atölyeleri bile tam kadro gelmiş sabah servisten iniyor bıyıklı kızlar sümüklü oğlanlar. Nasıl kapanma bu. Hastanenin kantincisi bile "sağlık sektörü" izinlisi. Ya bırak allasen. Hayır yanlış anlamayın herkesin sokakta olmasına isyan etmiyorum. Hayat sokakta zaten. İsyanım kapanma varmış illüzyonunda. Ek sefer konmuş metroya düşün artık. Gerek yok abi. Adam nalbur, lojistik sektöründeyim diyor. Tabi.

Arkadaslar marketten bildiriyorum. Satiyorlar.

Migros'ta satılıyormuş, Migros trend topic şu anda...

Iyi oldu gecen sene alkolu biraktim. Icki icecek olan kisi her turlu yolunu bulur icer. Manasiz bir tepki var aslinda. Hukumet insanlari kacak ickiye yonlendiriyor bu sekilde. Muptezel kolonya bile icer ama o kafayi yasar.

Aslında hukumet de bundan takıyor olabilir. Aynı dönemin zekası sonuçta...

Ekli dosyalar

• images (60).jpeg
    images (60).jpeg
    23.7 KB · Görüntüleme: 2
Geri