Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
CHP nin vaadi de 1500 liraydi,farzet ki chp gelmisti ve sen bunu yine tartisiyor olacakmiydin ?
samimi değilsiniz.
sezen 5 yaşındayken ailesi 1300 tl ile geçinebildiğine göre bugün de herhangi bir ailenin 1300 tl ile geçinebileceğini mi ima etmiş, yoğusa ben uykulu uykulu yanlış mı anladım?bu arada aegishjalmur da ciddileşince daha yakışıklı bence, öyle değil mi dostlar? sjfsjfs
Vay anasını arkadaş ya. Türkçe söylüyorum bak. Chp akp mhp vs tartışmıyorum burda. A k ve p hsrflerini aynı kelime içerisinde bile kullanmadım. Kalıtsal sorunlarınız oldugunu düşğnmeye başlicam gerçekten
herkes aptal sen akillisin oyle mi ?
birader konunun %90 i akp uzerine konuşuluyor. tekrar ediyorum sadece samimiyet.
avrupa'nın en güzel yerinden; sokağa çıkanın her an öldürülebileceği, hayatta kalmanın şans eseri olduğu bi coğrafyada 21 yaşına gelmeyi başarmış birine cinlerimi tepeme çıkartma desen ne yazaaaaar demesen ne yazar be sezen?
Konunun herhangi bir yerinde akpyi kötülediğim bir cümle göster. Evşne çelenk yollayıp özür dilicem
kedi ulasamadigi cigere mindar dermis.
kedi ulasamadigi cigere mindar dermis.
Mundar olacak o canım.