Aşk-! Azam arkadaşımız Münazaradan ayrılmak zorunda kalmıştır.
kartalcArsi arkadaşımız Kırmızı Grubun yeni savunucusudur.
Kendisine tesekkür ederim.
kartalcArsi arkadaşımız Kırmızı Grubun yeni savunucusudur.
Kendisine tesekkür ederim.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Anne olan çocuğunu aldırmaz diyorsun !!
Yahu kadın daha anne olmamış ki sadece hamile kalmış .. Annelik biyolojik bir gelişim değil ki karnına cenin düşünce anne oluversin ..!
Buraya gayri meşru ilişkiler sonucu doğum yapıp bebeğini çöplere, havalandırma boşluklarına, lağımlara atmış onlarca haber paylaşabilirim ne yapacaksın o zaman ? Anne değil mi o kadınlar ? Annelik sadece fzyolojik bir terim değildir .. Sözlükte üzerine ciltler yazılası açılımı vardır ..
Hala bana " bebek " diye savunum yapıyorsunuz .. Oysa ki delilleriyle ortaya koydum .. Ne dinimizde ne de tıp alanında 4 ayını geçirmemiş cenine bebek denmez ..
Ayrıca Kuran'da ALLAH insanın yaratılışından bahsederken önce bir et parçasından sonra da o ete ruhundan üflediğini buyurur .. Yani belli bir süreye kadar kadının karnında ki çiğnem bir et parçasıdır ve bu süre içerisinde kadının istemediği bu gebelikten kurtulmaya hakkı vardır ...
AMA KİMSENİN KADINA O SÜRE İÇERİSİNDE " BEBEĞİ ALDIRAMAZSIN " BASKISI YAPMAYA HAKKI YOKTUR .. Telkin edebilir, tavsiye verilebilir, eğitim alması sağlanabilir, yani psiko sosyal ve ekonomik destek de bulunabilir ama asla kürtaj olma hakkını elinden alamazsınız ..
İnsanlara özgür iradeyi bahşeden Rabbimizin bu yönde kesin hükmü bulunmuyorken kim hangi hakla bu iradeye yaptırımda bulunabilir ..
Bu arada konu boyunca sorduğum sorulara cevaplar alamazken, sizlerin her görünüze cevaplar verdim ..
Benden şimdilik bu kadar ..
Selametle ..
Bende ek olarak belirtmek istiyorum. cahilligin cehaletin kendi sorumsuzluklarının bedelini kendi canından kanından olan evladına ödetemez kimse buna hakkı yok çünki. Çaresi olmasa eyw dicem ama caresi var saglık kuruluşlarında ücretsiz bilgilendirmeler yapılıyor ücretsiz hizmet veriliyor. Siz kalkmışsınız cinayeti suvunuyorsunuz Cahilmisiniz ? dünyadan bir haber mi yaşıyorsunuz.
tamamda bazı durumlar oluyor, istem dışı gebelikler meydana getiriyo bu durumlarda ne yapacaklar keke bizde onu diyoruz yani, canı sıkılan hamile kalsın sonra gidip kürtaj yaptırsın denmiyor zaten, zorunluluk halinde yapılabilmelidir bu hak olmalıdır diyoruz, çok cahiliz keşke ölsek![]()
Kendi fikirlerinizle yorumlarınızla mantıgınızla savunma yapın benceOrdan burdan alıntılarla degil alıntılarla savunma yapılacaksa alasını yaparım kimsenin okumaya yazmaya zamanı olmaz :p
Üslup bozuldu .. Böyle devam edeceksek ben bırakıyorum .. Sıkıştığınız yerde " cahil misiniz " tarzından çıkışlarla ortamı gerersiniz ancak ..