Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
mangal zamanı olsa keşke öyle güzel bir konsept yapardım da Mart çocuğu ayrıca Ramazan ayının 1.günü akşamı olacak evdeel kadar bebe ne anlar doğum gününde
verin annesinin kucağına tadını çıkartsın hayatın
sizde kendi kendinize mangal falan yapın onlardan uzak eğlenin

buna ben de bayılırım he... attığın ilk görsel de daha tatlı gözüküyor yosunkom. ben de takımsal kutlama olmaması taraftarıyım, hem de babayı üzmeye gerek yok bjjbözözjs.Buna sezen bayılır:=)
![]()
Ayyy Oggy'cim çok şekersinbence hiç uğraşmaya gerek yok, büyünce eyvallah bile etmiyorlar....... bimden süt al götür yosun......
Asla kaçıramazsın canım benimBen evli olsam karım 1 yaşındaki çocuk için böyle konsept felan ayarlamaya kalksa vallahi boşarım! O derece uyuz oluyorum.
Yok 1. Yaş kutlaması yok diş çıkardı yok osurdu yok emekledi.
Neyse yosuncuğum hevesini kaçırmadım değil mi![]()
Nah boşarsın, eşek gibi de kutlarsın ahhahahaBen evli olsam karım 1 yaşındaki çocuk için böyle konsept felan ayarlamaya kalksa vallahi boşarım! O derece uyuz oluyorum.
Yok 1. Yaş kutlaması yok diş çıkardı yok osurdu yok emekledi.
Neyse yosuncuğum hevesini kaçırmadım değil mi![]()
Niğdenin pazarına yetiştin hadiilerde aşırı üst düzey bi şey doğurursam beni de tebrik edebilirsiniz bu arada. unutmadan SİRİUS İYİ Kİ DOĞDUN <3