1. yaş doğum günü konsepti hk önerileriniz.

• Kullanıcı yoSun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Arkadaşlar yeğenim için 1.yaş günü doğum günü konsepti hazırlamak istiyorum evde.
benim şeçtiğim bir kaç seçim var , sizin de fikirlerinize ihtiyacım var belki değişiriz:=)
Ayrıca sürpriz yapıp pastasını da ben hazırlamak istiyorum şeker hamurundan onu da konsepte dahil edeceğiz :=)
Mesela;
1_org_zoom.jpg

2.
33f172a3ab40f2e085e0028f9e3f3daa.jpg

BESIKTAS%20TARAFTAR%20SUSLEMELI%20PASTA-395x596h.jpeg

2.yi yapmak çok isterim ama babası Fenerli o mutlu günde üzsem mi üzmesem mi bilemedim:=)

ay minicik bebeğe bence takımlı bir şey yapmayın. yani o sanki çocuk için değil de babası anası için yapılmış gibi geliyor. valla bizimkinin sevdiği tek şey unicorn, at, renkli at, koşan at, yatan at, at, bildiğimiz at, uçan at gibi şeyler olduğu için unicornlu bir şeyler yapmıştık. biraz sayılı harfli mavili grili beyazlı balonlar. ayıcıklı bi pasta. tamam.

Hiçbiri de güzel değil.
kız mı erkek mi? Erkek çocuklar genelde arabalı, şimşek mc queen tarzı seviyor.

ormanlı, hayvanlı, sevdiği oyuncaklarını andıran konseptler çok daha tatlı ve samimi duruyor bence. çok abartılınca hem yorulduğuna değmiyor hem çocuğun odağı şaşıyor. biz toprak tonlarında balonları bahçeye zinciriyle asıp, hayvan figürleriyle donatmıştık masayı. balon şişirmeye ve zincire dizmeye adam lazımsa gelelim. 3-4 senedir çocuk doğum günlerinin aranan kanıyım. sevgiler. <3 yakışıklıma öpücük.

ay minicik bebeğe bence takımlı bir şey yapmayın. yani o sanki çocuk için değil de babası anası için yapılmış gibi geliyor. valla bizimkinin sevdiği tek şey unicorn, at, renkli at, koşan at, yatan at, at, bildiğimiz at, uçan at gibi şeyler olduğu için unicornlu bir şeyler yapmıştık. biraz sayılı harfli mavili grili beyazlı balonlar. ayıcıklı bi pasta. tamam.
jr. melo'nun bütün doğum günlerini kıskanıyorum... yolun yarısına geldiğimizde aynı konsepti yapmayı dilerim. unicornlu tacımla neden iyi ki doğdum, gördün mü 35 oldum demeyeyim ki? harikalı. <3

Fenerbahçeli konseptler daha güzel olur renklı cıvıl cıvıl. Yeğeninde beğenir . :)

fenerbahçeli konsept ne arkadaşlar, doğduğuna hemen pişman olmasına gerek mi var? zaten ilerde fenerli olursa yeterince pişman olacak en azından ilk 10-15 yılını refah içinde geçirsin yavrucak. takım konseptlerine karşıyım...

jr. melo'nun bütün doğum günlerini kıskanıyorum... yolun yarısına geldiğimizde aynı konsepti yapmayı dilerim. unicornlu tacımla neden iyi ki doğdum, gördün mü 35 oldum demeyeyim ki? harikalı. <3
o yüksek ihtimalle bi 5 sene daha atlı yapacak. bence yetişiriz onun konseptine. gerçi prenses konsepti de yababilir ama ona da uyum sağlarız diye düşünüyorum. nerede bizim tacımız!<3

1. Görsel daha uygun sanki.
3 ve ya 4. Yaş partisinde takım olayını kavrayınca daha güzel olabilir.

bakalım mavili şeyler yerine değişiklik istiyorum:=)
Hiçbiri de güzel değil.
kız mı erkek mi? Erkek çocuklar genelde arabalı, şimşek mc queen tarzı seviyor.
Erkek hayvan temalı düşünüyorum :=)
ormanlı, hayvanlı, sevdiği oyuncaklarını andıran konseptler çok daha tatlı ve samimi duruyor bence. çok abartılınca hem yorulduğuna değmiyor hem çocuğun odağı şaşıyor. biz toprak tonlarında balonları bahçeye zinciriyle asıp, hayvan figürleriyle donatmıştık masayı. balon şişirmeye ve zincire dizmeye adam lazımsa gelelim. 3-4 senedir çocuk doğum günlerinin aranan kanıyım. sevgiler. <3 yakışıklıma öpücük.
Eeee gel daha ne bekliyorsun yosun melo gururla sunar yaparız:=)
harika işler çıkar ikimizden düşündüm de wuuu.
Fenerbahçeli konseptler daha güzel olur renklı cıvıl cıvıl. Yeğeninde beğenir . :)
babası fenerli onu yapmayacağım:p
çocuğa sordunuz mu kutlamak istiyor mu?
Sordum halacığım sen ne istersen dedi.
kendiniz için mi 1 yaşındaki çocuk için mi öneri istiyosun =)
yeğenim için :(

hadi biraz fikir tema lütfen :=)

pırasalı boşnak böreği konsepti... herkes yufka olsun, minikomuz pırasa. her gelen ham yapsın, sarmalasın çocuğu... sonunda da lokma mı döküyorsunuz sıçırtık mı döküyorsunuz neyse o garip isimli hamurunuz ondan yapın... iyi ki ana değilim.

Geri