1. yaş doğum günü konsepti hk önerileriniz.

• Kullanıcı yoSun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
el kadar bebe ne anlar doğum gününde

verin annesinin kucağına tadını çıkartsın hayatın

sizde kendi kendinize mangal falan yapın onlardan uzak eğlenin

el kadar bebe ne anlar doğum gününde

verin annesinin kucağına tadını çıkartsın hayatın

sizde kendi kendinize mangal falan yapın onlardan uzak eğlenin
mangal zamanı olsa keşke öyle güzel bir konsept yapardım da Mart çocuğu ayrıca Ramazan ayının 1.günü akşamı olacak evde :)

bu da benim aşkımın 1 yaş konsepti<33 yapım aşamasında çekmiştim, tamamlanmış halini bulamadım :((( sağ-sol olarak büyük hayvan maketleri vardı, masanın yanına koyulmuştu. masanın ayaklarını da tülümsü bir şey ile kaplamışlardı. profesyonel bir ekip değil; üst komşusu anaokulu öğretmeni idi onunla birlikte tasarlayıp, alışverişi o şekilde yapmışları. ama çok hoştu.

8bbe7a48-da2d-454b-a04c-39f61f6dc851.jpg

Arkadaşımın çocuğu iş makinası seviyordu her yer iş makinasıydı çocuk ne seviyorsa neye ilgisi varsa onu yapın bence

Lulum yigenin oglanmi? Bence jungle/Safari temasi yap... amazonda hazir balon setleri satiliyor. Birde sari gold yada yesil #1 eklersin icine..

Pastayida kendin yapacagin icin seker hamurunuda tek renkden 2 katli pastanin ustune yayarsin.. guzelce kesip oturtdukdan sonra jungle bir kac hayvan ile susleyip ismi ornek "Aras" 1 vs gibisinden susleyip birtsne mum koyun uflesin anne baba ile beraber.

Eminim cok guzel olacak. Bende cok hazirladim bizim miniklerr her sene bir tema yaptik.

Simdiden iyiki dogmus saglikli bir omur dilerim

YoSun'cum hayırlı olsun... yeni yaşını kutluyorum miniğim. görsellere İmrendim... en kusursuzunu yapmayacalışıyorsunuz haliyle (hyr 1 yaşındaki cocuğu kıskanmadım) ama bize niye böyle doğum günleri olmadı... eşşek yaşına gelmişiz hala doğum günlerimiz ciddiye alınmıyor... önümüze koyuyorlar şöyle bir pasta... kırgın kalple mum üfletiyorlar....
IMG_20230313_154147.jpg

Fakir de değiliz ki... Bu mahrumiyet niye... kusura bakmayın biraz doluyum da......

IMG_20230313_155008.jpg

Buna sezen bayılır:=)
1_org_zoom.jpg
buna ben de bayılırım he... attığın ilk görsel de daha tatlı gözüküyor yosunkom. ben de takımsal kutlama olmaması taraftarıyım, hem de babayı üzmeye gerek yok bjjbözözjs.
çok da fazla boğmadan güzel bir şey çıkartacağına inanıyorum... mutlu seneleri olsun<3 ne çabuk geçmiş zaman...

ilerde aşırı üst düzey bi şey doğurursam beni de tebrik edebilirsiniz bu arada. unutmadan SİRİUS İYİ Kİ DOĞDUN <3

Gereksiz buluyorum
Birkac gun sonra bebem 2 yasina girecek
Kutlama yapacak misin diyen herkese hayir dedim herkesin keyfi icin kendi keyfimi bozamam

Ben evli olsam karım 1 yaşındaki çocuk için böyle konsept felan ayarlamaya kalksa vallahi boşarım! O derece uyuz oluyorum.
Yok 1. Yaş kutlaması yok diş çıkardı yok osurdu yok emekledi.

Neyse yosuncuğum hevesini kaçırmadım değil mi :D

Ben evli olsam karım 1 yaşındaki çocuk için böyle konsept felan ayarlamaya kalksa vallahi boşarım! O derece uyuz oluyorum.

Asla kaçıramazsın canım benim:)

Dan Bilzerian konsepti olabilir.
Mayo, giyilebilir kaslı vücut, pantolon askısı, oyuncak tekne, oyuncak para ve poker coinleri, akülü g serisi mercedes, uzaktan kumandalı helikopter, 90cmlik barbie bebekler, playboy tavşanı gibi proplar ekleyebilirsiniz.

Nah boşarsın, eşek gibi de kutlarsın ahhahaha

Beşiktaş renkleri bebek için ağır gelebilir ancak Fenerbahçe daha cıvıl cıvıl sanki...Yine de karar senin tabii.:)
Nice yıllara, sağlıkla büyüsün.:emoji_revolving_hearts:

Balık bebesi o demek

bir leğene sıcak su doldurup içine bırakın

siz de gün yapar gibi kısır gül böreği vs takılın arada suyunu ısıtmayı unutmayın ama dedikoduya dalıp

Mutlu yaslari olsun yegeninin yosun.

Geri