1 saatlik çalışmamla neler alabildim.

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Bizde kıskanmak yoktur, Rabbim daha çok versin, sonuçta rızka kefil olan Allah, biz şükretmesini biliriz kendinle karıştırma beni
Çok veya az paranın olmasının Rabbim ile alakası yok, yaşadığın ülkenin ekonomisi ve para değeri ile alakası var. Bak internet elinde, dir bakalım Almanya'da markette bir litre ayçiçeği yağı kaça?

Çok veya az paranın olmasının Rabbim ile alakası yok, yaşadığın ülkenin ekonomisi ve para değeri ile alakası var. Bak internet elinde, dir bakalım Almanya'da markette bir litre ayçiçeği yağı kaça?
Yahu ayçiçek yağı insanın temel bir ihtiyacı değil hem insan sağlığına zararı varken niye bundan örnek veriyorsun, kendine çeki düzen ver artık

Screenshot_2021-02-13 Sepetim - Migros.png

Bulabildiklerimi araştırdım, sadece 4 adet ürün 47,60 TL tutuyor. Gerisini siz düşünün.
Yumurta 15'li 12,50 TL onu unutmuşum

Toplam: 60,10 TL yapıyor

Türkiye'de asgari ücretlinin saatlik ücreti, 12.5 TL :D
Konuyu açan arkadaş yaşadığı ülkede ürünleri alması için 1 saat çalışması lazımken, ülkemizde 1 GÜN çalışması gerekiyor.

Ekli dosyayı görüntüle 28331

Bulabildiklerimi araştırdım, sadece 4 adet ürün 47,60 TL tutuyor. Gerisini siz düşünün.
Yumurta 15'li 12,50 TL onu unutmuşum

Toplam: 60,10 TL yapıyor

Türkiye'de asgari ücretlinin saatlik ücreti, 12.5 TL :D
Konuyu açan arkadaş yaşadığı ülkede ürünleri alması için 1 saat çalışması lazımken, ülkemizde 1 GÜN çalışması gerekiyor.

hain. vatan haini. ülkemizi karalama.

Peki ekonomi ve finans disinda yasam nasil orda? Orda cok Turk de yasiyordur simdi

Yahu ayçiçek yağı insanın temel bir ihtiyacı değil hem insan sağlığına zararı varken niye bundan örnek veriyorsun, kendine çeki düzen ver artık
Onun için ucuzlasın diye ithal etmeye başladı bay Recep. Sanki temel ihtiyaçlar çok ucuz. Hadi temel ihtiyaçları karşılaştır ve gör, mesela ekmek, kıyma, parça et, süt, un, şeker,....
Kilo un için ne diyorsun canım?
Ben 0,45€ ödüyorum.

Yav @Yabani bırak algı yapmayı, kesin sürünüyorsun orada. Saat ücretin asla 20 olamaz en fazla 2 dir. Belkide hayatında et bile yiyememişsindir orada. Senin amacın sırf Türkiye düşmanlığı. Oysa Türkiye'de yaşam daha kolay ve lüks.

Geri