Yaşam ve refah düzeyi çok yüksek özelikle Norveç İsveç Hollanda Almanya’dan bile çok insan geliyor italya İspanya Portekiz’i saymıyorum virüs gibi sarmışlarPeki ekonomi ve finans disinda yasam nasil orda? Orda cok Turk de yasiyordur simdi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yaşam ve refah düzeyi çok yüksek özelikle Norveç İsveç Hollanda Almanya’dan bile çok insan geliyor italya İspanya Portekiz’i saymıyorum virüs gibi sarmışlarPeki ekonomi ve finans disinda yasam nasil orda? Orda cok Turk de yasiyordur simdi
Bence bayağı sallıyorsun, o saydıkların tümüyle Türkiye'ye gelip yaşamak istiyorlar.Yaşam ve refah düzeyi çok yüksek özelikle Norveç İsveç Hollanda Almanya’dan bile çok insan geliyor italya İspanya Portekiz’i saymıyorum virüs gibi sarmışlar
Kırıntı tüketiyorum hem ucuz hem lezzetliYav @Yabani bırak algı yapmayı, kesin sürünüyorsun orada. Saat ücretin asla 20 olamaz en fazla 2 dir. Belkide hayatında et bile yiyememişsindir orada. Senin amacın sırf Türkiye düşmanlığı. Oysa Türkiye'de yaşam daha kolay ve lüks.
Şunu Almancaya çevirsen, zaten çoğunuz biliyorsunuz Almanca konuşmayı.Ben je daar alleen of met familie? Spreek je de taal? Ik vind het best knap dat je deze stappen durft te nemen, gwn weg en ergens anders leven
Alleen ein bisschen deutsch kann ich nicht so schwierig aber muss viel seit haben um gute Leben haben stap vor stapBen je daar alleen of met familie? Spreek je de taal? Ik vind het best knap dat je deze stappen durft te nemen, gwn weg en ergens anders leven
Senin Almanca bayağı Tarzanca.Alleen ein bisschen deutsch kann ich nicht so schwierig aber muss viel seit haben um gute Leben haben stap vor stap
İch weiss üç senedir buradayım hiç okula gitmedim normalSenin Almanca bayağı Tarzanca.
Dostum fırsatı iyi değerlendir, bu bilginle 6 ay intensiv kurs alsan güzel öğrenirsin. Zamana bırakırsan, kulaktan duyma öğrenirsen hep kaybeden sen olursun ve sonunda zaman gelip geçer ve sen hala aynı noktada kalırsın.İch weiss üç senedir buradayım hiç okula gitmedim normal
Dostum fırsatı iyi değerlendir, bu bilginle 6 ay intensiv kurs alsan güzel öğrenirsin. Zamana bırakırsan, kulaktan duyma öğrenirsen hep kaybeden sen olursun ve sonunda zaman gelip geçer ve sen hala aynı noktada kalırsın.
Öğrenir, öğrenmeyecek bir durum yok. Zaten bayağı öğrenmiş ama tabiiki yazım ve grameri düzeltmesi gerek. Kesin fırsatı vardır, ona düşen o fırsatı iyi değerlendirmesi.Brain damage Yabani o. Öğrenemez.
Öğrenir, öğrenmeyecek bir durum yok. Zaten bayağı öğrenmiş ama tabiiki yazım ve grameri düzeltmesi gerek. Kesin fırsatı vardır, ona düşen o fırsatı iyi değerlendirmesi.
Liseyi bitirdim ve üniversite imtihanlarını kazandıktan sonra babam aldı götürdü. Bu sayede orada yüksek okula gitme imkanım da oldu.1980 de gittim, ailem olaylardan korktu götürdü. Ağlayarak gittim ama sonra gittiğime sevindim.Sen ne zaman gittin? Türkiye'de ne iş yapıyordun?
Evet İsviçre almancası çok kötü.İşten zaman bulursam giderim çoğunu anlıyorum Hollandacaya benzer lakin schweiz deutch çok ağır onu Almanlar bile anlamaz 4 dil konuşuluyor burada
Liseyi bitirdim ve üniversite imtihanlarını kazandıktan sonra babam aldı götürdü. Bu sayede orada yüksek okula gitme imkanım da oldu.1980 de gittim, ailem olaylardan korktu götürdü. Ağlayarak gittim ama sonra gittiğime sevindim.