Aa.
Ben de bir rakı masası için bugün 450 lira harcadım.
Q ı y a s.
Keşkek orda yaşasamdım.
Q ı y a s.
Keşkek orda yaşasamdım.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
İlk yıllar havasını dahi özlerdim, Türkiye'ye girişte sevinçten ağlardım ve memlekete yanaştığımda kalp atışlarım çoğalırdı. Devamlı çocukken tatil yaptığım köyüme gidip oarada akrabakari görmek ve onlarla eski günleri yaşamak bana zevk veriyordu. Tabiiki zamanla azalıyor bu duygular, bunun nedeni Türkiye'ye uzak kalman, bazı sevdiklerinin vefaat etmesi, yeni nesiller ile fazla ortak payın olmaması, yaşadığın ülkeye kök salman ve tabiiki ülkedeki siyasi otorite.Güzel. İnsani yönünü tanımak saygımı artırıyor. Hiç özlediğin oluyor mu?
450€ luk rakı masası kursam en az 10 kişi de davet ederim, mangal da var tabiiki.Aa.
Q ı y a s.
Keşkek orda yaşasamdım.
Ben aynı masayı haftada en az 3 kere kuruyorum. Arşa onun yanına çıkardım.Mastor umreye gidecekti parayı çarçur etti
Cehennemde görüşürüz inşallahBen aynı masayı haftada en az 3 kere kuruyorum. Arşa onun yanına çıkardım.
Deme öyle. Bu kadar keskin olurken, bir gün el açarsın.Cehennemde görüşürüz inşallah