1 PiSi & Bla Bla

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Ülkücünün eline ülke verirsen, her gün ağıt yaktırır.

Şu videoların ilk 10 saniyesine kanalıma hoş geldiniz muhabbeti koymayı ivedilikle bırakmalılar. İllâ koyacaklarsa bunu video sonuna koysunlar.

Ne geleceğiz bunun kanalına, mause'u kaydırdık.

Zevkler ve renkler. Ve elbette kediler.

Zevkler ve renkler tartışılabilir. Ama kediler, asla ve katiyen.

Rivayet odur ki, Queen III. Elizabeth'in divan-ı hümayununda "erkekler kapatılsın!" diye bir talepte bulunmuşlar. Queen de buna cevaben "yahu deli misiniz siz, nesiniz!" demiş ve eklemiş "kapatalım da bizi mi şeyapsınlar"

- Insane, but Qur'an strikes true -

Forumlarda üyelerle olan ilişkim genellikle şu şekilde:

Hâlbuki, seneler evvel umduğum buydu:

Geçen gece korkunç bir kâbus gördüm. Sarsıldım.
Tarkan filmindeki ahtapod kadar gerçekçiydi. Hâlen etkisini üzerimeden atamadım. Hatta, hayatımın kalanı boyunca bana zulmetmeyi sürdürebilir. Umarım buna alışabilirim.

Rüyamda Nobel ödülünü kaçırdım.

Zaten ancak rüyamda alabilirdim. Ne var ki, orada da alamadım.

Rutin görev listesi:

1 - Kediyi besle

2 - Diğer kediyi besle

3 - Kapıya dayanmışlarsa dışardaki kedileri de doyur

4 - Kendini doyur. Yarın da kedileri besleyebilmen için hayatta kalman gerek.

Kedi'nin ömür çarkı.

Manitin kedilerle olan bağını kıskanmıyor mu Pisiiiiiiii? fjklsjks

Yerle yeksan etler, muazaffer eyleler havada uçuşuyor. Kendimi bildim bileli hutbeden kandil mesajı bu.

Ne diyeyim. Bildiği gibi yapmış.

Sapına kadar sap'ım. Sapına kadar sap.
Valide hanım bu durumumu "senden hiçbir kazmaya sap olmaz" şeklinde ifade ediyor.
O zaman, dans.

Carl Sagan'ın methettiği şu Curiosity gibiyim ben. Picasso tablosu, Beatles grubu parçası gibi insanlığın hâlihazırdaki kültür mirasını temsil edebilir bir takım ögeleri hediye paketi olarak içine koyup salmışlar garibimi uzayın derinliklerine doğru. Salmışlar ki, öööyle sap sap dolaşsın. Dolaşsın, ama bir o denli de kültürlü olsun. Evrendeki başka bir medeniyet bunu bulacak da, hadi bulmasını da geçtim bir de üzerine bundan etkilenek:

"Vay vaaay!" denilecek, "insanlığa bak hele, nasıl muazzam şeyler yapmışlar böyle" "Hemen gidip onlarla çiftleşmeliyiz"

Zeki olduğunu göstermeye çabalarken aptallığını hiçbir şekilde gizleyemeyen böylesi bir insanlığı az da olsa hiç sevmiyor değilim.
Her ne olursa olsun kedileri daha çok seviyorum. Orası kesin.

Daha önce eğitim hayatımdan bahsetmiş miydim hiç? Muhtemelen hayır. Zaten soran da olmamıştı.

Kadın nüfusunun ağırlıklı olduğu sınıflarda okudum ben. Ağırlıklıdan kasıt, 15'e 5, 25'e 5 gibi. Erkekler olarak halı saha maçı yapamayacak kadar sayımız azdı.

Bazılarının adını bile bilmiyordum, hiç bilmem gerekmedi. Bazıları ise canımdı benim, güzellerimdi, bacılarımdı.

İyiydi hoştu, lakin bu bacı muhabbetinden başım ağrımadı değil hani. Kep atmaya kalmış birkaç hafta, gelip benden kız istediler. Allahın emri, peygamberin kavli, istiyoruz, okulları bitiyor baş göz edelim...
Vermedim tabii, ne vereceğim. Senelerce beraber oku, elin davarı gelsin bana ver desin. Var mı öyle yağma! Kolonyasını, limonatasını, çikolatasını ellerine verip gönderdim. Çiçeği geri vermedim. Onu bizim bölüm başkanına gönderdim.

Geri