1 PiSi & Bla Bla

🕒 Konu sahibi 9 saat önce aktifti
ölüme inaniliyorda dirilmeye neden inanilmiyorki
hic yokdan ana rahmine can geliyor buna inaniliyorda
öldükden sonra hic yokdan dirilmeye neden inanilmiyorki
ahirete inanmamak nasil bir zihniyet aceba

bilinen birseye inanmamak kibirden gelir
Seni görünce inanıyorum. Sorun yok. Bir ölmüşlük var sende, argümanlarım durumu açıklamakta yetersiz...

Karşımdaki kişi kesin müslüman muhabbeti:

- Nasılsınız?
- Yorgunluktan geberiyorum.
- Allah esirgesin. (Varan 1) Meslek nedir?
- Şu sıra oldukça zor işler, bir süre daha da öyle devam edecek.
- Allah kolaylık versin. (Varan 2)
- Teşekkür ediyorum, ben de kolaylık temenni ediyorum.
- Allah razı olsun. (Varan 3) Havalar da bir soğuk bir sıcak, ben de hastayım sanırım biraz.
- Evet. Sabah erken ve akşam soğuk oluyor, gündüzse oldukça sıcak.
- Yaz gelmeyecek sanırım. Allahın işine akıl sır ermiyor. (Varan 4)

Allaha inanmasa eleman cümle kuramayacakmış sanırım. Pfff...

bu kiz ölmeyecek gibi yasiyor sanki

Bu çok merak ediliyor, evet. Sadece burada da değil, bulunduğum hemen her platformda.

Neden acaba?

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı3.JPG
    Ekran Alıntısı3.JPG
    41.2 KB · Görüntüleme: 13
Çeşitli astrologların aylık burç yorumlarını izliyorum. Her iki aydan birinde benim yükselene mutlaka yurtdışı çıkıyor. Hiç şaşmıyor.

Millet ülkeden ümidi kesince, astrologlar da tribünlere oynamaya başladı. Sürekli yurtdışı mevzusu dönmesinin başka bir açıklaması olamaz.

Sanal iddialı cümleler sarf etme potası. Hatta arada bir üçlük basket atabiliyorsan ne mutlu.
Hadi işin bu kısmını anlıyorum da,
iddialı cümlelerin genelini neden hep kamyon arkası yazıları oluşturuyor onu anlamıyorum.
Taşıma kooperatifi sanki.

Güneş'e özlem duyan birinin moral durumunun içe kapalı ve bulutlu olması lanet bir çelişkidir.

Kedi, her ne kadar ıslanmayı sevmiyor olsa bile, yağmurlarda ıslanması bir yerde kaçınılmaz.

Gece geç saat bir ara facebook hesabımı açtım. Gene biri defalarca yazmış durmuş benim şu fotoğrafları kaldırıver diye. Aynı şey kaçıncı seferdir başıma geliyor. Ayda yılda bir bakıyorum facebook'a zaten, hepinizden nefret ediyorum yazıp kapıyorum falan. Neyse. Cevap veren de olmayınca epey bir giydirmiş de giydirmiş tabi. Bilindik mevzu, evleniyormuş hanfendi. Önce tabi hesabını eşine ya da eş adayı her kimse ona vermiştir, bunları belki o yazıyordur diye düşündüm. Ama baktım bir hafta sonra gene bir dünya bir şeyler yazmış. Yetmemiş, araya bir de ortak arkadaşımız olan yakın arkadaşını da sokmuş. O da yazmış bir şeyler bir şeyler.

Kaldır dediği fotoğraflara baktıııım baktııım baktım. Dedim: "Fatih! Şimdi bu fotoğraflarda bunların görüp de senin göremediğin yuva yıkıcı unsur tam olarak nerede?" Gece kamp ateşinde şarkı çalıp söyleyen gençler. Aralarında senin o dönemki yaz aşkınla birlikte bulunuyor olman beni irdelemez. Alt tarafı yan yana duruyorsunuz, oturuyorsunuz. Öpüşmüyorsunuz ya da elleşmiyorsunuz. Yaşadığım toplumu ben de biliyorum, albümlerime fotoğraf koyarken bunu göz önünde bulundurarak seçiyordum.

Hay sizin evlenmenize de boşanmanıza da. Manyaklar ya...

Toplum Gönüllüsü.JPG

Okul boyama projelerinin Toplum Gönüllüleri için yeri apayrıdır. 2002'de TEGV ile ayrılmalarının temel sebeplerinden biri TOG'un okul boyama projelerini sürdürmekteki tutumuydu.

Bir eğitime destek kapsamlı okul boyama projesinde duvara TOG amblemini çizmek demirbaşlara düşerdi. Yereldeki bir örgütlenme kültürüydü bu. Benden önceki demirbaşlar bu işi yaparken onlara hep gıpta ile bakar, bir gün bana da nasip olur mu diye geçirirdim içimden.

Gün geldi nasip oldu ve işte o gün, artık bu benim jübilem olsun dedim.

Günün şu son 12 saatlik dilimi içerisinde farklı farklı platformlarda farklı farklı user'ler bana amasız fakatsiz haklısın yazdılar. Hiç hayra alâmet değil.

Bu durumu metafiziğin dışındaki herhangi bir argümanla açıklayamıyorum. Kaç senedir sürdürdüğüm, gıpta ile baktığım seküler bakış açım sallantıda.

Tarikat davetlerine açığım. Teşekkürler.

Yağmacılıktan, vurgunculuktan, işime böyle geliyorculuktan, yalakalık ve goygoyculuktan, cinselliğe girişteki eşek sevicilikten, keko'luktan hep notlar zayıf.

Şimdi bu karneyi millete nasıl göstereceğiz, düşün dur...

Geri