Zulüm 1938'de son buldu

Konu sahibi son olarak 664 gün önce görüldü

Bu yorumla Şeyh Saitin ayaklanmasında ne kadar haklı olduğunu anlıyoruz. Kemalist zihniyetin sunduğu kitaplarda yazılanlar gibi ajan,kukla değilmiş. Davası islam olduğu için bildiğimiz gibi karalama maruz kalmıştır.

Ayrıca bir şeyh sait ayaklanması olmasa da Akit tv baya gider vermiş. Birşeyler denesenize.

Işid'in de davası islam,onu da mı karalıyorlar diyorsunuz?
Kemalist zihniyetin sunduğu kitap diye bir şeyi de ilk kez duyuyorum.Gülen kitaplarının kategorize edilmiş kalıbını,Kemalizme yüklemeyin lütfen.
Saygılarımla.

Işid'in de davası islam,onu da mı karalıyorlar diyorsunuz?
Kemalist zihniyetin sunduğu kitap diye bir şeyi de ilk kez duyuyorum.Gülen kitaplarının kategorize edilmiş kalıbını,Kemalizme yüklemeyin lütfen.
Saygılarımla.
Hayır.Şeyh Sait'ten bahsediyorum.Şeyh sait'in,İskilipli Atıf hocanın ve daha yüzlercesinin yaşadığı dönemde Kemalist düşüncenin liderlerinin onlara karşı yaptığı kara propaganda, iftiralardan, dikta rejimi benzeri uygulamalardan bahsediyorum.

İşid davasının islam olmadığını yaptıklarıyla belli ediyor. Ağababalarından olan ingiliz davası olduğunu da red etmiyorlar.

FETÖ örgütünün ne kadar menfaatçi ve bu uğurda neler yaptıklarını çok iyi biliyoruz. Bukalemuna benzetiyorum. Bediüzzamanın kürt kimliğinden dolayı biz arkasında namaz kılmayız dediler. 1980'ler de tüm oluşumlar zarar gördü bunlar darbecileri desteklediler. Ak parti ile menfaatleri çakışmadan önce onları desteklediler. Yeri geldi atatürkçü olup Chp'yi desteklediler, Pkk'li oldular günümüz seçimlerinde Hdp'li oldular.

Günün adamlarının yaptıklarını kemalizme yüklemiyorum çünkü kemalizm geleneği yapmıştır bunlarda geleneği sürdürmüştür.

Yazan parmaklarına sağlık.Saygılar.

Hayır.Şeyh Sait'ten bahsediyorum.Şeyh sait'in,İskilipli Atıf hocanın ve daha yüzlercesinin yaşadığı dönemde Kemalist düşüncenin liderlerinin onlara karşı yaptığı kara propaganda, iftiralardan, dikta rejimi benzeri uygulamalardan bahsediyorum.

İşid davasının islam olmadığını yaptıklarıyla belli ediyor. Ağababalarından olan ingiliz davası olduğunu da red etmiyorlar.

FETÖ örgütünün ne kadar menfaatçi ve bu uğurda neler yaptıklarını çok iyi biliyoruz. Bukalemuna benzetiyorum. Bediüzzamanın kürt kimliğinden dolayı biz arkasında namaz kılmayız dediler. 1980'ler de tüm oluşumlar zarar gördü bunlar darbecileri desteklediler. Ak parti ile menfaatleri çakışmadan önce onları desteklediler. Yeri geldi atatürkçü olup Chp'yi desteklediler, Pkk'li oldular günümüz seçimlerinde Hdp'li oldular.

Günün adamlarının yaptıklarını kemalizme yüklemiyorum çünkü kemalizm geleneği yapmıştır bunlarda geleneği sürdürmüştür.

Yazan parmaklarına sağlık.Saygılar.

Şeyh Sait,benim olumlu yaklaşabildiğim bir kişilik değildir,ama düşüncenize saygı duyarım.
Gülen hakkındaki söylediklerinize de katılıyorum,ekstradan diğerlerinin de,Gülen ve yandaşlarından farklı olmadığı görüşündeyim.
Ama,gerçek Atatürkçü'nün ''gelenek'' kavramından ziyade,ilkeler doğrultusunda,benimsediği fikirlere yönelik davrandıklarını düşünüyorum.Atatürk ilke ve inkılapları da değişmediği için,malum yürünen yol da,yine tekrar ediyorum,gerçek Atatürkçüler için sabit kalmıştır.
Umarım anlatabildim,teşekkür ediyorum cevabınız için.
Saygılarımla,kolay gelsin.

Akit zihniyetler kale alınacak şeyler değil.Bu tipler 1920 lerde olsaydılar istilacıların önünde ancak diz çöküp etek öpenlerden olurlardı. Oysa karaladıkları insanın üstün zekasıyla onların onurlarını kendilerine iade ettiğini bilmezler ya da bunu bilmezlikten gelmek isterler.Atatürk elbet eleştirilir 1930 lardan itibaren hataları elbette vardır.Ama eleştiri başka edebsizlik başkadır.Kemalist değilim ama Atatürk ün zekasına, hırsına ve vatanperver ruhuna saygı duymamak, benim için mümkün değil.Dincilerin dinle alakası olmadığı halde Atatürk ün dini anlayışını ya da dinsiz biri olmayı tercih edebilme ihtimalini ağızlarına sakız edip ucuz din ticaretlerine pazar bulmak adına sermaye gibi kullanma çabaları resmen tiksinti verici.Eğer bu halk Şeyh Sait gibilerine prim vermek isteseydi inan bana buna Atatürk bile karşı gelemezdi.

tumblr_nxlcndJIwE1utt2n2o1_500.png

anladığım kadarıyla akit tv isimli bir kanalın yayınında geçiyor bu ifade.
dincilerle aynı havayı solumaktan sadece ben utanmıyorumdur umarım.​

dinciler ne demek ?

bazen Atatürk'e çok kızıyorum, neden okadar çalış çabala ve yeniden yoktan bir milleti kurtar

doğrularınla, yanlışınla insanlara kula kulluk etmek değil, özgürce yaşa, bağımsız ol diye çaba sarfet ama seni her dönem suçlasınlar

ya neden kurtardın bu ülkeyi? bıraksaydın da onun bunun yalakaları olmaya devam etselerdi, boşver be paşam ne uğraşıyorsun bunlar için.

Sana birtek bunun için kızıyorum Atam, değerini hala anlamayan dangalaklar için.

neyse ya boşver, arkandan atıp tutan, kuyruk acısı çeken PUŞTLAR hala var :)

Günaydın. Geçen sene oldu bu olay.

Vay vay vayy .. Atom bombasıyla yerle bir olmuş Japonya bile teknolojisiyle ayağa kalkıp dünyaya kafa tutuyormuş ama 100 yıl önce kurulan Türkiye hala ayağa kalkamamış da sebep M.Kemal'miş !!!!!!

Zaten Osmanlı'da bilim ve teknolojide bir numaraydı da o yüzden yıktı M.Kemal Osmanlıyı :)

eski bir muhabbet bu ya ısıtıp ısıtıp tartışmaya sunulsun peh

Eski ya da yeni bu kafanın aynısı şu anda ortadoğuda ALLAHUAKBAR nidalarıyla kafa kesiyorlar ..

ve hala bu hikayeye inandıkları için din düşmanları çok

hala böyle hikayeler var diye atatürk düşmanlarının olduğu gibi sonuçta hep hikaye dinliyoruz böylelerinden işte

Geri